51

(29 odpovedí, zaslaných do Choroby ucha a hlávkového výbežku)

Ahoj, kamarata uz par rokov trapi tinitus. Pozeral som tvoje nazory, tak som nieco povyberal z doplnkov. Dopln prosim ak by si este nieco odporucal, popripade upravit davkovanie.
- curcumin 2 x 1g
- epa 800mg a dha 400mg
- kvpakanie GSE do nosa (kolko krat a kolko kvapiek by si odporucal?)
- carvacrol 3 x 200mg
co dalej potom by mohlo pomoct? natokinaza, alebo nieco ine?
Dakujem

52

(298 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Kyselinu askorbovu aj na slovensku najdes za par korun. DMka ma 100g za 2 Ecka a su chemicke spolocnosti co to predavaju na kila za drobne.

53

(23 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Dakujem za odpoved, tusil som, ze to bude nejak podobna studia na vystrasenie ludi.  S tym fajcenim bojujem v mysli kazdy den a par krat som na chvilu uz aj prestal. Zatial som nenasiel tu volu, ale verim, ze coskoro s tym seknem nadobro smile

54

(23 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Nad tou prirodnou kozmetikou polda teba som uz rozmyslal a chystam sa niekedy zhotovit nejaky krem. Co ma na tom troska odradza je ten olej. Nemam rad mastnu pokozku a ruky. Inak som sa este chcel opytat, preco sa neodporucaju brat caretinoidy ked clovek fajci?

55

(23 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Tak to som nevedel teda a ani nikde nevidel spominane, ze skorica je taky silny antioxidator. No skusim si objednat ten Astaxanthin a brat tak 6-9mg. Na slnku mozno viac kde to budem kombinovat s tym Eckom.

56

(23 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Ahoj RNG, ake je davkovanie pre Astaxanthin, preventivne a pri zvysenej expozicii na slnku?  chcem si teraz kupit tento
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … gels/38362 a rad by som vedel kolko toho brat. Vsimol som si, ze si tento antioxidant spominal pri Krill oil ale nikde ako samostatny produkt. Cital som, ze je to najsilnejsi antioxidant.

toto ma zaujalo, ze med a zinok sa nema kombinovat. Ja mam od now optizinc a tam je presne tato kombinacia. Co to sposoboju a preco sa potom taka kombinacia predava?
http://www.iherb.com/Now-Foods-L-OptiZi … s/738?at=0

No zial nevidim velmi zmysel odtial objednavat. Namatkovo som porovnal 2 produkty s Iherb rozdiel v cenach viac ako 10 az 20 E rozdiel.
http://www.vitaminsuk.com/index.php?mai … s_id=26398
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Be … ablets/989
http://www.vitaminsuk.com/index.php?mai … s_id=10947
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … ie-Caps/30

59

(20 odpovedí, zaslaných do Choroby kože a podkožného tkaniva)

Nedavno som zachytil nejaku novu liecbu lupusu, nezachytil som detaily len, ze vraj je ucinna, ale na com je zalozena to som prepocul.

No tak to som potom zvedavy dokedy mi to vydzri, nakolko objednavam kazdy mesiac 2 - 3 baliky. Aj ked zasa taky problem v tom nevidim, ked mi raz zadrzali, poslal som im objednavku s prehlasenim a na druhy den som to mal doma.

Ahojte, mozem sa opytat cez aku colnicu vam to ide? Mne do Bratislavy chodia baliky do 5 dni  ani jeden zadrzany. Par krat aj viac ako 22e(nie o vela). Raz som objednaval na stredne slovenskko islo to cez Kosice, balik v limite a hned ho zadrzali.

62

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Nemyslim, ze ti vyssie davky naraz mozu uskodit. Skor je to o vyuzitelnosti a vstrebani. No to je urcite rozne od doplnku k doplnku a k tomu sa nejako odborne vyjadrit neviem.

63

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

No co som zachytil, tak minimalne ALA je dobre rozdelit na viac davok, kedze ma kratku zivotnost v tele. Je tam este jeden faktor u niektorych ludi, ze vyssia davka ALA moze sposobit virenie tazkych kovov. No teba sa to asi netyka.

64

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Ahoj, mozem poradit aj ja, nakolko som si ho sam robil
Na cistenie, regeneraciu a rozne pecenove problemy pomaha brat protokol dr Berksona, co je denne rozdelene:

900 mg sylimarin(milk thistle extrakt=vytazok z ostropestreca marianskeho)
600 mg alfa lipoicka kyselina
400 mikrogramov organicky viazany selen

Tieto som pouzival ja, samozrejme sa daju najst aj ine alternativy, vela z toho kupis aj na ebay ak nechces objednavat z ameriky. Na slovensku to urcite nezozenies, ak ano tak neporovnatelne drahsie a co som cital britania tiez na tom nie je najlepsie co sa doplnkov tyka.

http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Mi … s/127?at=0
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … les/2?at=0
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Se … /6899?at=0

65

(23 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Ahoj RNG, ako 25 rocny som ani neviem preco zacal fajcit. Snazim sa prestat, ale ide to tazko, na to treba dostatocne pevnu volu ktoru zatial neviem najst a tak sa snazim aspon znizit pocet cigariet. Zaujima ma vsak toto, kupil som si cordyceps od Dr.Best, beriem 2 tablety denne asi tyzden. Spozoroval som taku zvlastnu bolest v oblasti pluc. Nie je stala, ani intenzivna tak by ma zaujimalo ci by to mohlo byt tym cordycepsom a jeho ucinkami, kedze by mal posobit na pluca. Vsimol som si, ze aj v tvojej teme fajcenie ho uvadzas, ze zbavuje telo dechtu.

Okrem toho beriem denne - C, D3, E, Selen, Optizinc (Zinok s medou), jod(kelp), hawajsku spirulinu 5g, B-right + B12 1000, magnesium chelat

Napriklad ja mam s Digest platinum dobru skusenost. Moja mama mala 4 mesiace opuchnute chodidlo. Antibiotika je pomohli na chvilu a vratilo sa to. A kedze ja som uz teraz viac menej chodiaci sklad doplnkov som jej odsypal enzymi, 2 tablety rano na lacno. Po 2 tyzdnoch mi mama volala, ze sa mi musi pochvalit, ze jej ten opuch zmizol. To ma velmi povzbudilo, dalsi ukol mam znizit jej vysoky krvny tlak koli ktoremu zacala brat chemiu.

67

(26 odpovedí, zaslaných do Choroby kože a podkožného tkaniva)

No ja citam vzdy skoro vsetky testimonials k danemu vyroku a beriem to tak, ze si snad len tie desiatky az stovky pozitivnych komentarov nenapisal Iherb sam smile

68

(26 odpovedí, zaslaných do Choroby kože a podkožného tkaniva)

No podla vypovedi uzivatelov to pomohlo omladit, hydratovat, vycistit plet a zvysit elasticitu. Takze by to malo pomoct aj s vraskami. Ono ako vsetko treba vyskusat na sebe. Cena je celkom priatelna takze myslim, ze za pokus to stoji. Dalsi benefit je aj efekt na pohybovy aparat. Objednavam jej k tomu este aj samotny kolagen tak som zvedavy ako jej to pomoze. Vela ludi pri kolagene uvadza aj efekt straty hmotnosti, aj ked to mi celkom nie je jasne akym sposobom.
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Coll … lets/16589

69

(26 odpovedí, zaslaných do Choroby kože a podkožného tkaniva)

Toto patri na Iherb celkovo medzi 10 Top Selerov, idem to kupit priatelke je to na mesiac
http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best … sules/4457

Pridam aj ja jeden poznatok. Ja zijem v Bratislave a objednal som uz cez 10 balikov z Iherbu. Snazim sa do 22e ale mal som par krat aj troska vyssie objednavky a okrem obcasneho zlteho stitku na baliku som nikdy nic nedoplacal ani nebol balik pozdrzany. Minule som vsak objednaval rodicom na strednom slovensku a tam to islo cez Kosicku colnu spravu a dosla mi vyzva o zdokladovani a cestnom prehlaseni. Tak ma to troska vytocilo, ale nastastie po odmailovani objednavky s cestnym prehlasenim, ze je to pre vlastnu spotrebu mi balik dorucili na dalsi den.

71

(212 odpovedí, zaslaných do Nádory)

to s tou graviolou od NOW si na vitamass musia robit srandu. Cena 30 e a na Iherb nieco cez 8$. To uz neviem ako sa da nazvat. Zdieranie.

72

(5 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Jasne s tym overenym to fakt patri do uvodzoviek, lebo je to individualne. Prave preto som sa pytal na nieco ine ako Tribulus nakolko u toho ucinok uz necitim. Takze ten zensen je blbost?  Udivilo ma kolko roznych druhov ich je a  tiez kazdemu zabral iny. Ok vyskusam tu macu a testojack potom sem hodim svoje poznatky.

73

(5 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Potreboval by som poradit ohladom nejakeho testosteron boosteru na prirodnej baze okrem tribulusu. Mam 29 rokov a pocitujem znizeny sex drive. Cital som, ze muzom pomaha zensen alebo horny goat weed. Tak ak je nejaky overeny prostriedok rad by som vedel co by som mal skusit. Teraz som si objednal Cordyceps plus od Dr. Best aj ked nie prave na tento problem, ale cital som, ze par ludom to zabralo aj na toto tak uvidim.

74

(19 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Dakujem, za linky. Asi dam este sancu tomu mydlu. Tym ostatnym deodorantom s rastlinnymi vytazkami uz velmi neverim, skusal som ich 3 ci 4, ale neosvedcili sa. Napriklad tu laveru som mal a to je uplne nanic, aspon u mna.

75

(19 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Tak to fakt neexistuje nic prirodne co by zabranilo pachu. Zialbohu nemozem si dovolit chodit len tak do prace a spolocnosti, takze nieco z toho musim pouzivat. Viem, ze ty pouzivas ten jod, ale to velmi prakticke nie je hlavne k bielemu tricku. Rozmyslal som, ze by som si do maleho rozprasovaca urobil GSE s vodou, to by pri castejsej aplikacii mohlo pomoct. Nuz musim vyskusat. A dakujem za upresnenie, tie reklamy su fakt zavadzajuce.

good but overpriced. December 23, 2008   
By Reviewer1736992 From Washington
I've tried 4 different brands of Spirulina and this is on par with the rest. It doesn't really feel like it's worth the higher price compared to NOW Foods or Source Naturals brands. Both of which get the same spirulina from Cyanotech, and Cyanotech produces Nutrex Brand Spirulina. Nonetheless a good Spirulina albiet over priced.

Je to mozne, ze je tam nejaka dohoda, ale bol tam nejaky clovek ktory im priamo pisal do firmy tak hovoril, ze je to ta a este spominal myslim source naturals tam som cenu nepozeral.  NOW ma za tu istu cenu ako Nutrex o 100 tabliet viac. Ja ju budem tiez objednavat najblizsie.

78

(19 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

ak je to tento co mam aj ja tak

http://www.iherb.com/Crystal-Body-Deodo … 120-g/5705

je tam ammonium alum = Kamenec amónny
Čo to vlastne je? Ide o tzv. ammonium alum, alebo tiež amonný kamenec. Možno namietnete, že je to predsa taktiež prípravok s obsahom hliníka. To je síce pravda, no deokryštál obsahuje molekuly hliníka, ktoré sú príliš veľké na to, aby mohli preniknúť cez pokožku.

Co z toho vyplyva neviem, snad je to tak ako pisu.

Description
No Aluminum Chlorohydrate
All Natural Protection
Hypoallergenic
Fragrance & Paraben Free

Len pre doplnenie, NOW pouziva hawajsku spirulinu to maju aj v popise a niekde v testimonials som videl, ze je to ta od cyanotechu, ale to neviem potvrdit.

Description
Genuine Whole Food
Nutrient Rich Superfood
500 mg
Grown in Hawaii <--------------
A Dietary Supplement
Vegetarian Formula
GMP Quality Assured
Vegetarian/Vegan Product

80

(81 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

Ako som si vsimol v jednom vlakne tak RNG spominal, ze tu minimalne do konca tyzdna nebude, ma vela povinnosti. To len pre informaciu.

Ak by si mal pochybnosti tak ten isty D3 mas aj s inym obsahom  napriklad ja beriem 2400ku lebo 5000 sa mi nevosli do pozadovanej sumy. No myslim, ze 5000 nebude nadmerne vela kedze predavaju aj 10000 a pri neziaducich ucinkoch by im to v amerike asi zakazali.

http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vi … /6898?at=0

Ja som si pre vlastnu potrebu urobil v prehliadaci zalozku a v nej podzalozky pre jednotlive problemy a ked brazdim tymto forom tak si to tam odkladam a potom ked chcem doplnok pre konkretnu vec tak si to tam najdem a nemusim brazdit tou kopou prispevkov znova. Aj ked search panel pomoze takto je to pre mna rychlejsie.

Ak sa neurazis, mozem poradit. Tieto veci som postupom casu prezerania tohto fora pozbieral a poodkladal do zaloziek

1. http://www.iherb.com/American-Health-Es … 10680?at=0
    http://www.iherb.com/American-Health-Es … 15080?at=0
2. http://www.iherb.com/Now-Foods-Zinc-Gly … 18419?at=0
3. http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Selen … /4554?at=0
4. http://www.iherb.com/Healthy-Origins-E- … /7038?at=0
5. http://www.iherb.com/Now-Foods-Neptune- … 14424?at=0
    http://www.iherb.com/Source-Naturals-NK … 20838?at=0
6. http://www.iherb.com/Source-Naturals-Ma … 20846?at=0
    http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Magn … ts/15?at=0

7. http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Vi … 18335?at=0
toto len na doplnenie ako jedna z podstatnych odporucanych veci ktore by sa mali brat denne

Tieto produkty boli odporucane, daju sa najst rozne velkosti balenia co vyuzivam pri kombinovani doplnkov na neprekrocenie ceny 22 eur na balik.

84

(1,262 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

Ja by som na tvojom mieste skusil chlorellu, je to vyborna vec a kazdemu kto ju zacal v mojom okoli zacal brat pomohla. Mame s travenim. Mne taktiez, pokazene travenie mi sposbilo velmi skaredu alergiu, ked som bez antihistaminik nekontrolovatelne opuchal po celom tele. Teraz uz viac ako pol roka neberiem ziadnu chemiu a nemam problem. Ked som mal to zle travenie nemohol som spavat, mal som pocit, ze mam kamene v zaludku, stale som mal potrebu grgat aby sa mi troska uvolnilo, proste to bolo velmi neprijemne.

85

(1,262 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

No nejako kvalifikovanejsie globalne odpovede o Berksonovi ti skor da RNG. Ja vacsinou pisem len o tom co som skusal/zazil osobne, lebo aj internet je plny protichodnych vyhlaseni, ze clovek fakt nevie co je pravda a co nie. Preto si vacsinou po zvazeni rizik otestujem veci na sebe. Potom zvyknem poradit, ked som z toho testu na sebe nieco vypozoroval. Ja reciam neverim ja to musim zazit. Pri tom berksonovi ja osobne nepocitujem skoro nic, ale popravde ked sa zamyslam hlbsie tak som troska podrazdenejsi a mam pocit, ze chcem byt sam a zvyseny vnutorny nepokoj, takze asi tam ta ortut pracuje, ale nic dramaticke to nie je. Zvyseny hlad nepocitujem napriek tomu, ze nejem vela lebo mam jedalnicek nastaveny na nizsi kaloricky prijem, pri zachovani rozmanitosti jedla. Ten pokles cukru som uz par krat zazil, ale toto bolo prvy krat ked na to v podstate dovod nebol, lebo som nemal ani fyzicku aktivitu ani som nehladoval. To bolo asi to, co mysleli tym zriedkavym. Na dokaz, o funkcnosti by si bolo asi dobre dat spravit pecenove testy pred a po, lebo ked je clovek zdravy, pozitivne ucinky velmi nepociti. U chorych je to ine. Tam vysledky mozu byt hned spozorovane, ak sa nemylim tak RNG (alebo iny uzivatel) tak pomohol niekomu z rodiny.

Este k teme nazoru na berksona. Tu je jeden link, kde som presiel cele to forum pod clankom a po precitani som si pomyslel , ze normalny clovek uz fakt nevie comu ma verit. Flame war ako vysity.

http://www.medhelp.org/posts/Hepatitis- … ow/1111178

86

(1,262 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

Tiez si myslim, ze oznacenie tela za hlupe je absolutne scestne, lebo telo ako kazdy organizmus sa snazi prezit a brani sa najlepsie ako vie, za cim su starocia vyvoja. Myslim, ze je to skor ospravedlnenie lekarov a vseobecne mediciny, ze nevedia alebo nechcu hladat skutocne podstaty chorob. A tak sa uz viacmenej len potlacaju symptomy co ja v ziadnom pripade neberiem ako definitiu liecenia. Mrzi ma, ze vela ludi zije v dogmatickom presvedceni, ze medicina je ta najvysia instacia pri udrziavani nasho zdravia. No napriklad moju mamu som presvedcil o opaku. Mala problemy s nafukovanim, palenim zahy a alergiou, na vsetko pomohla chlorella. Zatial moj najvacsi uspech vsak radim to ako mama mala asi 4 mesiace opuchnute chodidlo a bolesti pre ktore nemohla spavat. Antibiotika pomohli len na cas ked ich uzivala. Tak som jej len tak odsypal svoje Digest platinum a brala 2 tyzdne 2 tabletky na prazdny zaludok. Po 2ch tyzdnov pri skypovani mi natesena oznamila, ze ju to preslo a uz mesiac nema ziadne problemy.

87

(1,262 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

Samozrejme hovorim len o jednej skusenosti ktora bola mozno nahodna, ale zapadlo mi  to k tej vete "V ZRIEDKAVYCH prípadoch môže poklesnúť hladina glukózy v krvi v dôsledku jej zvýšenej utilizácie (spotreby)." Moj brat je tiez diabetyk (typ 1) pozberal som z tohto fora rozne doplnky na znizenie hladinu cukru a rozne neprijemne vedlajsie dosledky jeho horsieho metabolickeho procesu, tak to s nim musim prebrat. BTW neviem si presne vysvetlit aky moze mat na hladinu cukru chlorella, ale odkedy ju berie musi si pichat menej jednotiek inzulinu.

88

(1,262 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

Nemeral som si cukor. Na to virenie ortute som pomyslel hned kedze som bol oboznameny s moznymi dosledkami pred kurou a sam mam dost amalganu v zuboch (co ma tesi je, ze asi telo sa s nou dokaze celkom dobre popasovat, lebo nic v podstate nepocitujem). No k cukru som sa dopracoval dvoma sposobmi. Za prve take stavy som uz par krat zazil ked som bol na nizkosacharidovej diete a mal zvysenou fyzicku aktivitu, no a za druhe to ze do par minut po podani rychlich cukrov sa to pominulo. Nemozem to teda potvrdit nejakym meranim, len osobnou skusenostou poklesu cukru v krvi z minulosti.

89

(1,262 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

No nemusi to byt uplny vymysel. Ja robim Berksona 3ti tyzden a minule na mna prisiel stav v praci ked sa mi zahmlelo videnie, triasli sa mi ruky a mal som chut na sladke po dvoch cokoladovych tycinkach sa to dalo do normalnu. Podotykam, ze som bol dobre naranajkovany (pohankove vlocky, banan a mlieko) takze boli hojne zastupene aj komplexne sacharidy a sladke inak skoro vobec nejem. Takze uplne by som to nevylucoval, ale bol to len jeden den asi z 20 co ALA beriem.

90

(453 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Dakujem za detailnu odpoved. Nenapadlo by ma, ze ani na kozu sa nemozu davat vysokokoncentrovane roztoky gse. Sliznice to je logicke, ale nechapem aky to ma ucinok na kozu vo vyssej koncentracii? Ako sa to sprava? Kyselina respektive zasada, alebo uplne ine drazdive ucinky? Nie ze by to bolo podstatne kedze stacia nizsie koncentracie, len som zvedavy.

91

(453 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

dakujem, este teda aku koncentraciu pouzit na vonkajsie pouzitie?

92

(453 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Zdravim, idem si objednat GSE a chcel by som si z neho urobit aj roztok na vonkajsie pouzitie ako antiseptikum. Aka koncentracia je optimalna predpokladam, ze by to mohlo byt aj viac ako 60 kvapiek na liter aby to bolo naozaj ucinne pri roznych poraneniach. Este ma zaujima, nemam pristup k destilovanej vode, len k filtrovanej aktivnym uhlim a UV svetlom. Ako dlho vydrzi taky roztok s touto vodou? Dakujem

Myslim, ze v Amerike je to zakazane predavat. Preto chodia americania za liecbou do Mexika takze na Iherb to urcite nenajdes. Neviem kde sa to da na slovensku zohnat, poznam len prirodny zdroj a to horke jadierka z marhul a podobne ktore sa daju kupit v bio obchodoch, ale s tym treba opatrne, ja mam podozrenie, ze som si zlym davkovanim celkom slusne pokazil travenie.  Nastastie chlorella ma z toho dostala.

94

(125 odpovedí, zaslaných do Infekčné a parazitárne choroby)

Odporucane 3g na den.
praskova forma
http://www.iherb.com/American-Health-Es … 10680?at=0
http://www.iherb.com/American-Health-Es … /9937?at=0
tabletova forma 1g na tabletu
http://www.iherb.com/American-Health-Es … 15080?at=0

95

(455 odpovedí, zaslaných do Nádory)

Ano, ten moj link je uz priamo na e-shop rain-tree. Co ma troska zaraza je, ze maju taku zufalu a zastaralu webovu stranku. Nehovorim, ze je to najpodstatnejsia vec, ale je to vizitka firmy a mali by to zmenit, predsa len objednavat zo stranky kde je web postaveny tipujem pred viac ako desatrocim, moze trosku odradzat.
Inak teraz som nasiel, ze aj Iherb predava priamo ich rastliny, akurat graviolu som tam nevidel, ale je tam mnozstvo inych, pre mna vacsinou neznamych rastlin.
http://www.iherb.com/search?kw=rain%20t … 1&sr=0

96

(455 odpovedí, zaslaných do Nádory)

tu je clanok ktory bol v bulvari minuly tyzden

http://www.topky.sk/cl/13/1298562/Zabij … moterapia-

97

(455 odpovedí, zaslaných do Nádory)

Myslim, ze islo o graviolu. Minule o tom informovali rozne media(bulvarne) a hovorili o tom ako o novinke a pri tom sa tieto doplnky bezne predavaju.
toto si objednava RNG je to susena rastlina z ktorej robi caj

http://www.nexternal.com/shared/StoreFr … =915198922

tu je vytazok na Iherb
http://www.iherb.com/Now-Foods-Graviola … /5018?at=0

98

(15 odpovedí, zaslaných do Nádory)

Milan je potom moznost aspon v skratke na tomto mieste informovat ako sa to s tym panom vyvija, nakolko doktori uz rezignovali? Nechcem nikomu zasahovat do sukromia, ale velmi ma to zaujima.

99

(67 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Zdravim, ja som zacal uzivat lecitin na zaklade tunajsich odporucani nalacno lyzicou bez jedla len s vodou (vobec ziadne problemy s konzumaciou takto nemam). Mna by vsak este celkom zaujimalo nakolko na pribalvom letaku sa pise brat s jedlom v pripade, ze chce clovek troska schudnut, ci to funguje tak ako si to predstavujem, ze tuk z jedla sa naviaze na lecitin a tak sa neabsorbuje take mnozstvo do tela a nevytvoria zasoby. Je moja uvaha spravna, alebo to funguje trocha inak?

100

(7 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

V poriadku rad si necham poradit a objednam si vami odporucany produkt. Este som si vsimol, ze su tam tieto pripravky co maju v mene triphala laxativum. Je to nieco ine alebo celkovo triphala posobi ako laxativum?