Téma: zlé trávenie
Ahoj RNG píšem ti na tvoje forum.. lebo písaval som ti na zdravi sk pod menom NeviemNeviem chcem ti podakovat ze od minuleho roku čo som dostal ibs si mi tvojimi radami dost pomohol a vela som sa naučil.. No tuto zimu neviem prečo mozno pre zlu dietu ktoru som dlhšie mal jednoducho mi doktor diagnostikoval gerd - ze iba naznačena ta hernia, nemal som ziadne palenie zahy iba opakovane zapaly hrdla, liečil som sa omeprazolom mesiac problemy z hrdlom ustupili no prišli hnačky a zle travenie.. vysadil som ich začal som doplnat betain s vačšim jedlom mimo tohto sa alkalizujem, hnačky som si napravil no to travenie pomale mi ostalo.. bol som na kontrole a doktor mi zas diagnostikoval tretiu diagnozu pancreatitis chronica, nerobil mi ziadne testy.. a este pred uzivanim PPI som nemal s travenim problemy neake iba stym hrdlom.. Prosim ta čo by si mi odporučil ? neviem čo robit nece sa mi verit ze mam zas pankreatitidu nic ma neboli len mi netravi a ide mi trochu potrava hore krkom.. dakujem moc za radu ..
Jakyso@azet.sk