51

(181 odpovedí, zaslaných do Administrátor)

Zaspievajme si:-) http://www.youtube.com/watch_popup?v=aE … _embedded#

Svet podľa Monsanta: http://www.youtube.com/watch_popup?v=bu … r_embedded

Najlacnejšia pošta z iherb je dočasne zadarmo nad 40$.

Písal som na ministersto,že nie je fér ak ľudia musia platiť štátu daň za to že sa liečia a mnohí majú vplyvom choroby zníženú alebo nulovú zárobkovú schopnosť. Dostal som odpoveď, že to je podľa zákona. Keď som im odpísal, že práve preto píšem, aby sa zákon zmenil, tak už som odpoveď nedostal. Je to všetko o ľudskej morálke, a tá nie je na tomto svete v poriadku.

54

(20 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

Kým RNG odpovie na otázku  "Ja  tiež trpím  už pomerne dlho tráviacimi problémami,  mám málo  žaludočných kyselín.", tak odpoveď mojej súsenosti.
Pomáha mi super enzymes http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-En … psules/857 , obsahujúci kyselinu aj enzýmy na trávenie.

55

(1 odpovedí, zaslaných do Choroby močovej a pohlavnej sústavy)

Čo to je a o to spôsobuje? http://primar.sme.sk/c/4116643/oblickove-kamene.html

Čo na to RNG? http://rng.nazory.eu/oblicky-ladviny

Čo ešte môže pomôcť? http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11532105

RNG napísal(a):

Melatonin predavaju aj s postupnym uvolnovanim.
Spanok zlepsuju aj ukludnujuce mineraly vapnik/calcium, horcik , GABA(500 az 1000 mg), Picamilon, 300 mg(forma Gaba prechadzajuca cez mozgovu krvnu barieru, je to zlucenina GABA s B-3 vitaminom=kyselina nikotinova) a aminokyselina Glycin, ktorej sa v potrave nachadza pomerne malo a telo si ju vie ciastocner vyrabat.Vyskum bol robeny s velkou davkou, 3000 mg glycinu, ale v kombinacii s inymi uvedenymi, pripadne bylinami ako valerian, pastierska kapsicka, harmancek a ine moze tiez prispiet k dlhsiemu spanku.

Vela glycinu je v kolagene, takze na vyrobu kolagenu sa casto odporuca s L lysinom aj glycin.

Mám doma neotvorený sáčik práškového Picamilonu 25g od tejto firmy: http://purebulk.com/picamilon-base
Ak má niekto záujem, je na predaj za 20€. Len tak pre porovnanie cena v EU za 5g http://www.super-smart.eu/article.pl?id … zAodOmUAjg

57

(181 odpovedí, zaslaných do Administrátor)

Graupel, vďaka za upozornenie, ale to tam píše program, nie ja. Ten kto ho prekladal z češtiny do slovenčiny nepreložil všetko.
Vďaka za info o spamoch, ale nerob si už námahu. Menu mi umožňuje ľahko spamy vyhľadať, takže ich mám behom pár sekúnd zmazané.
Denne sa zaregistruje na fórum okolo 20 spamových adries, niektoré prelezú aj druhým kolom, kedy musia kliknúť a kontakt v overovacom maily a dopísať heslo. To sú tí spamysti tu. Zatiaľ ich stíham mazať. Prvé dni sa registrovalo aj 100 spamových adries denne. Postupne ich ubúda.

58

(32 odpovedí, zaslaných do Nádory)

Dr. Rath a veda: http://www.drrathresearch.org/clinical- … betes.html

Cancertutor.com o Rathovej metóde: http://www.cancertutor.com/Cancer/Rath.html

Wikipedia o Rathovi http://en.wikipedia.org/wiki/Matthias_Rath

Guardian napísal o Rathovi http://www.guardian.co.uk/world/2008/se … intcmp=239

59

(32 odpovedí, zaslaných do Nádory)

To video je dlhé vyše 1 a pol hodiny, napriek tomu si ho pozrite.  http://blip.tv/durino/rakovina-koniec-j … sk-6256999

Kto je Dr. Matthias Rath a o čo mu ide? http://www.dr-rath.com/sk/about_us.html

60

(32 odpovedí, zaslaných do Nádory)

http://rakovina.nazory.eu/

61

(181 odpovedí, zaslaných do Administrátor)

Ak vám vadí reklama na pozadí, môžem osloviť prevádzkovateľa s otázkou, koľko € by stačilo na to, aby tam nebola.

62

(1 odpovedí, zaslaných do Témy, ktoré nespadajú medzi ochorenia)

Mám známeho, ktorý má veľmi obéznu dcéru. Je to veselé  aktívne dievča, vysokoškoláčka. Vravel mi, že je normálne, napriek tomu je značne obézna. Má aj syna, ktorý je zasa štíhly, a vraj neje menej ako dcéra. Inak je zdravá a lekári nezistlili prečo priberá.
Čo by mohlo byť príčinou? Môžu pomôcť pri zvýšenom pohybe tráviace enzýmy nalačno na lepšie odbúravanie tuku?

Z jedného fóra:

Tady jeste dalsi info od Dr. Horowitze. Ma skutecne paradni komplexni pristup.

http://profncampbell.wordpress.com/2012 … hard-ho...

Uvadim kousek prekladu:
Podle Dr.Horowitze nejproblematictejsi a nejtezsi infekce k eradikaci zahrnuji: bartonely, mykoplasmy, chlamydie, horecku skalistych hor (ricketsie), tyfus, tularemii a Q fever (neznam cesky ekvivalent). Lide trpici borelii maji pravdepodobne jakoukoliv smes techto patogenu, stejne jako dalsich. Problem v eradikaci techto mikroorganismu lezi v tom, ze vsechny vyse zminene patogeny jsou intracelularni organismy, tzn. ze se skryvaji v lidskych bunkach. Z teto informace usuzuji, ze se stava jedna ze dvou veci, bud telo atakuje sve vlastni bunky pri pokusu zbavit se techto patogenu a tak vytvari v tele autoimunitu nebo bakterie zustavaji chraneny pred nekterymi lecbami protoze bunky funguji jako bezpecne a pohodlne pevnosti, ktere organismy ochrani pred velkym, spatnym imunitnim systemem. Ne vsechna antibiotika jsou schopna dosahnout na organismy uvnitr bunek a proto je treba  nekolikanasobnych intervenci, aby se clovek zbavil tech, ktere zde nasly utociste.

Dr. Horowitz se zrejme zaradil mezi psychopaticke silence, kteri si mysli, ze chlamydie, mykoplasmy a dalsi je treba dlouhodobe lecit Stejne jako Dr. Nicolaus, Burrascano a dalsi :-)

64

(86 odpovedí, zaslaných do Nádory)

Video 1: http://vimeo.com/38716918
Video 2: http://vimeo.com/38665538

Ak si chcete pozrieť ako to vyzerá v iHerb, tak nech sa páči: http://www.youtube.com/watch_popup?v=_k … r_embedded

Práve som zistil, že iHerb mal DMSA v predaji od roku 2009. Nedávno ho zarazili. Asi došli na to, že to nie je doplnok stravy, ale syntetická chemikália: http://www.iherb.com/Thorne-Research-Ca … Item/18618

Poštovné už stúplo na minimum 6 dolárov, čiže rovnako ako u iHerb.

68

(85 odpovedí, zaslaných do Choroby nervového systému)

Lekári kontra lekári.

Doktor Wheldon patrí medzi lekárov, ktorí sú napred pred oficiálne uznávanou vedou. Oficiálne uznávaná veda tvrdí napr. toto: http://news.bbc.co.uk/2/hi/health/7136088.stm
Doktor Wheldon, ktorý vyliečil svoju ženu z roztrúsenej sklerózy toto: http://www.davidwheldon.co.uk/ms-treatment1.html
Toto píše dr. Wheldon na efektivitu NAC: http://www.davidwheldon.co.uk/NAC.html

69

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Závidím vám chlapci, že to môžete v takých dávkach užívať. Ja mám strach si dať 500mg po skúsenostiach. A to je prírodný potláčač bolesti vo veľkých dávkach, čo by sa mi veľmi zišlo. Čo už. NAC aj MSM sú jednotiolové víriče toxických kovov (Andy Culter). Neviem či víria vo mne toxické kovy, podľa AAS by som nemal mať ortuť ani olovo, alebo likvidujú mikroorganizmy vo mne, ale vzľadom na "herxy" si môžem dovoliť len jeden z nich, a tak som si vybral NAC, pretože o ňom sa píše, že likviduje elementárne telieska chlamydophily, ktorú som mal viackrát pozitívnu v  reinfekcii http://www.davidwheldon.co.uk/NAC.html

70

(5 odpovedí, zaslaných do Infekčné a parazitárne choroby)

Boli objavené prírodné narúšače biofilmov?

71

(5 odpovedí, zaslaných do Infekčné a parazitárne choroby)

Čo z odolnosťou biofilmov? http://cs.wikipedia.org/wiki/Biofilm

72

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Delux, nezačínaj s veľkou dávkou, lebo brain fog nepoteší. Už tu taký prípad bol, a chlapec to ťažko znášal. Začni tak s 500mg, a keď ti to nič nespraví, tak o týždeň si pridaj. Tu máš nejaké info: http://falconblanco.com/health/msm/faq.html

73

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

RNG, tú radu som nechcel pre seba. Mám známeho v Tvojom veku, hudobník hrajúci na klávesy. Už mu tuhnú prsty, preňho som chcel recept.
Ja som z detoxom od ortuti skončil po negatívnom AAS teste, keď mi nenamerali (dúfam že merali podstivo) ani dolný referenčný limit, napriek tomu, že som si dal pred testom desať kapsúl DMSA a 1200mg ALA.  Že by som bol až taký čistý?
Nechám sa otestovať českým špecialistom na chronické chlamydie, pretože vždy keď mi robili ELISA test na ne, mal som pozitívnu IgG zložku, čo je stará infekcia.  Okrem toho mi zistili slabú neutropeniu.  Z najväčšou pravdepodobnosťou sa dám na dlhodobú ATB liečbu. Zatiaľ beriem NAC, zabíja elementárne telieska chlamydophily, takže blokujem aj ďaľšie rozmožovanie. Beriem aj Samento a astragalus na podporu imunity.  Ľudia čo roky berú ATB hlásia výrazné zlepšenie zdravotného stavu. Musia ale dbať na dopĺňanie probiotík a protihubových prípravkov, inak sa to vypomstí.
Píšu, že ak človek berie väčšiu dávku MSM, a k tomu si dá vhodný teplý kúpeľ so správnymi prísadami na prechod detoxu cez kožu do vody, tak to dosť pomáha. Len neviem, aké prísady sú na to účinné.

74

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Biochemik Culter, expert na detox od ortuti nie je zástancom užívania MSM ak je človek zanesený ortuťou. Argumentuje 1 thiolovou molekulou, ktorá nie je schopná silnejšej väzby a tak spôsobuje vírenie. http://onibasu.com/archives/am/930.html . Ja to riešim tak, že si dávam k tomu selén, ktorý neutralizuje škodlivosť ortuti. Zatiaľ len začínam, tak neviem aký to bude mať efekt. Skúšam to proti chronickým bolestiam.

Zaujímalo by ma, aký kúpeľ pri tom použiť na lepší detox cez kožu.

RNG, z čoho je zložená tá masť s MSM, čo používaš? Stačilo by zmiešať kokosový tuk s MSM práškom?

75

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Delux napísal(a):

Ja som teraz objednal toto http://www.healthdesigns.com/source-nat … wder-35-oz
Tak idem testovať aj na sebe - na rôzne veci v kombinácii s vitamínom C a hlavne na prečistenie tela, kožu, pre rodinných členov na klby, bolesti.. Sám som zvedavý..
Používatelia na iherbe s ním majú vynikajúce skúsenosti.

Poštovné je pri tomto balení zadarmo.a keďže sa to zmestí aj do bezparazitálneho DPH limitu 22€, je to dobrá voľba. Už len aby to fungovalo. Ja to chcem skúsiť na chronické bolesti.
Vo vyšších dávka ch by to malo fungovať na parazity a aj detox toxických kovov ako hliník, ortuť, asi aj olovo. Ak vám začne byť z toho zle, prípadne budete mať aj mozgovú hmlu, treba zvolniť, aby ste to zvládli. Asi je dobré použiť aj tie teplé kúpele, nech sa odpad vyplavuje cez pokožku.

76

(89 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

Ak by z tohoto článku bola len časť pravda, bolo by to fajn. http://www.herboplanet.eu/cgi-bin/img_n … sm_slo.pdf

úryvok z článku:

Vysoká účinnosť MSM je ilustrovaná na nasledujúcom prípade. Staršia pani trpela príznakmi
otravy, ktoré bolo zapríčinené hliníkom akumulovaným v jej mozgu,  čo bolo príčinou
vážnych neurologických porúch. Žena bola na šesť rokov pripútaná na lôžko, neschopná
komunikácie, po celý tento čas vôbec neprehovorila. Lekári jej nedokázali pomôcť, neliečili
ju, pacientka celkom závisela od starostlivosti manžela, ktorý sa jej kompletne venoval. Jeden
lekár, ktorý praktizoval prírodnú medicínu, jej predpísal dve lyžičky MSM (cca 15 gramov)
denne. MSM po prekonaní hematoencefalickej bariéry obnovil priechodnosť bunkových stien v mozgu s následným vylučovaním toxínov generovaných  ťažkým kovom. Potom jej
ortomolekulárny lekár doporučil kúpeľ v teplej vode, v ktorom sa uvoľnili jednotlivé častice,
aby sa eliminovali toxíny prostredníctvom pokožky. Po dvadsiatich minútach kúpeľa sa žena
spontánne usmiala a povedala: “Bisťu, teraz sa cítim omnoho lepšie“, toto boli prvé slová,
ktoré vyslovila po mnohých rokoch. Po niekoľkých mesiacoch bola žena schopná pokračovať
v normálnom živote.

Osobne ho chcem skúsiť vo vyšších dávkach na chronickú bolesť svalov, ale hodí sa aj na parazity.

bludicka napísal(a):

By ma zaujímalo, keď odmietniem prevziať balík, či ho colnica posiela na svoje náklady naspäť do Ameriky, alebo ja musím zaplatiť dopravu, alebo balík neposiela naspäť. Možno keby som pár krát odmietla, už by som nebola taká atraktívna na platenie DPH, na DPH som už zaplatila pomaly do 200 Eur zo všetkých tých zadržaných zásielok. Lebo pravdupovediac nemám už najmenšiu chuť platiť DPH z mojich liekov tomuto štátu.

Pýtal som sa na to. Poštovné späť hradí pôvodný odosieľateľ, čiže napr. iHerb. Nevedela mi povedať koľko, lebo to si určuje americká pošta.

78

(57 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

Ahoj Denisa. Pred tým než Ti odpovie RNG, niečo z mojich skúseností.
Ak chceš skúsiť niečo univerzálne na depresiu, uzkosť a strach, tak by si mala skúsiť St.Johns Wort. Ovplyvňuje serotonin, nortadrenalin aj GABA receptory, takže treba skúsiť. Ak chceš, môžem Ti poslať na skúšku tento http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Perik … blets/4561 . Má stabilizovaný hyperforin (okrem hypericinu). Prečítaj si recenzie o ňom.
Ďalej by som Ti poradil Suntheanine, ktorý je proti úzkosti a napätiu. Aj z toho Ti môžem poslať zopár na skúšku. Zaplatíš mi až keď budeš mať pocit že Ti to pomáha.
Čo sa týka Tvojho otca, to už je silnejšie kafe. Pediater Vonnegut sa vyliečil z psychózy hlavne vitamínom B3.
http://psychiatria.nazory.eu/pripady-vyliecenia-alebo
http://psychiatria.nazory.eu/vitamin-b3
Ak mi chceš napísať tak klikni na moje meno, tam je kontakt na mňa.

Jednej žene pomohol s fibromyalgiou progesteron http://cfids.nezavislestranky.cz/view.p … 2005062401 . Je to ženský pohlavný hormón, ktorý sa v malom množstve tvorí aj u mužov. Mohol  by pomôcť aj na mužskú fibromyalgiu? Alebo skôr dopomôže k nárastu prsníkov...

80

(0 odpovedí, zaslaných do Choroby nervového systému)

Od roku 1992 je 12. 5. Mezinárodní den informovanosti o Fibromyalgii.

http://rng.uforum.sk/topic/1671/fibromyalgia/

Od roku 1992 je 12. 5. Mezinárodní den informovanosti o Fibromyalgii.

* FM stále je ještě úředně zařazena mezi choroby revmatické. Tento stav se změní, až se změní klasifikace na úrovni Sv. zdrav. organizace.
* Provinční soud v Ontariu již rozhodl, že FM je neurologické onemocnění.
* Národní institut artritidy a muskuloskeletálních a kožních chorob v USA prokázal, že fibromyalgie způsobuje prokazatelnou bolest a únavu.
* Že jde o neurologické onemocnění v ČR akceptuje zatím katedra  posudkového lékařství a Státní správa sociálního zabezpečení.
* Všichni posudkový lékaři v ČR byli povinni absolvovat inovační kurs v roce 2010, kde jim bylo o FM sděleno vše.
* Na FM nelze v ČR dostat Invalidní důchod, jelikož pokles pracovní schopnosti je u FM max. 25% a na Invalidní důchod I. stupně potřebujete 35%..


Více zde: http://fibromyalgik.webnode.cz/

V MKCH-10 je pod číslom M79,7 http://www.uzis.cz/cz/mkn/M70-M79.html#M79
Lekári túto diagnózu poznajú veľmi okrajovo, ak vôbec.  Moje zdravotné problémy najviac spadajú pod túto diagnózu, napriek tomu nemám v zdravotnej karte o nej ani zmienku. Z vyjadrení týchto dopisov akoby nás jedna mater mala. http://fibromyalgik.webnode.cz/novinky/ … e-pribehy/
Moji najväčší pomocníci v tejto chorobe sú Suntheanin a Tramadol. Trochu som prekutral možnosti na iherb a našiel som:
http://www.iherb.com/Planetary-Herbals- … blets/6699
http://www.iherb.com/Trask-Fibromalic-F … sules/6040
Homeopatiká:
http://www.iherb.com/Frankincense-Myrrh … 9-ml/28395
http://www.iherb.com/Hyland-s-Leg-Cramp … blets/3847

83

(57 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

Delux napísal(a):

Ja mám tento  "flushový" niacín.. http://www.puritan.com/vitamin-b-produc … JJGLrNPIrQ .. je vhodný?

Ak Ti nevadí flushový efekt, tak prečo nie.

84

(57 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

Kava Kava, na skúšku by stačilo aj toto balenie: http://www.iherb.com/Natrol-Kava-Kava-2 … sules/6919
Kava-kava vcelku pozitivně ovlivňuje mysl. Jde zde spíše o přechod z lineárního do mnohorozměrného způsobu bytí a chápání smyslu bytí. Zdá se, jako by se rozšířila paměť, mozek si žádá intenzivní přísun podnětů, které přicházejí prostřednictvím světla, pohybů, zvuků apod. Mír a klid jsou velmi intenzivní složkou pocitu vnitřní vyrovnanosti. Smysly jsou vnímavější, takže každý šepot je vnímán hlasitě a hlasitý zvuk je nepříjemný. Kava zvedá hladinu emocí. Cítíte se přátelsky, ne sentimentálně. Svět nezískává žádné nové barvy ani červený nádech. Všechno je na svém místě a tvoří to dohromady lehce pochopitelný celek. V nízkých dávkách ulevuje únavě a lehce stimuluje duševní činnost.
http://followers.thcnet.cz/CyberNet/Pun … 3rpim.html
Uvádza sa, že denné použitie nesmie prekročiť 4 týždne.

85

(57 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

Ja som skúšal rôzne B3. Najsilnejši 1500mg v jednej tabletke, vo forme niacinamide.
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Ni … blets/1348
No-flush znamená, že sa pri vyšších dávkach, nespôsobuje nepríjemné vedľajšie účinky ako návaly horúčavy, pálenie a pichanie kože na tvári, krku, hrudníka a chrbta. Je to spôsobené zvýšením prekrvenia. Tento faktor sa týka len niacinu, nie niaciamidu, ktorý takéto vedľajšie účinky nemá ani pri vyšších dávkach. Rozdiel v pôsobení niacinu a niacinamidu je takýto:
Niacin cannot be directly converted to nicotinamide, but both compounds could be converted to NAD and NADP in vivo. Although the two are identical in their vitamin activity, nicotinamide does not have the same pharmacological effects (lipid modifying effects) as niacin. Nicotinamide does not reduce cholesterol or cause flushing.[3] Nicotinamide may be toxic to the liver at doses exceeding 3 g/day for adults.[4] Niacin is a precursor to NAD+/NADH and NADP+/NADPH, which play essential metabolic roles in living cells.[5] Niacin is involved in both DNA repair, and the production of steroid hormones in the adrenal gland.
Niacinamid je vo vyšších dávkach lacnejší než no-flush niacin, len nemá lipid modifying effects a not reduce cholesterol. Na zlepšenie psychiky a energie by ale mohol stačiť.  Z lacnejších je tu napríklad aj tento: http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Niaci … sules/2036

Táto firma má niektoré doplnky za dobré ceny. Objednal som si od nich picamilon, prišiel mi o týždeň. Aj poštovné bolo nízke: http://purebulk.com/. Po registrácii pošlú zľavový kód na 5$.

Delux, ak máš konkrétnu otázku na Bludičku, klikni si na jej meno, a v profile nájdeš email kontakt. Bude lepšie jej napísať tam.

88

(57 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

To že ukľudňuje (theanine) je známa vec, to že ale potláča celotelové bolesti, tak to ma prekvapilo. Konečne mám čím nahradit Tramadol. Na svoje ochorenie som skúšal zvyšovať množstvo serotoninu, noradrenalínu, ale fungujú na mňa len inhibitory a potenciatory GABA, ovplynňujúce aj mozog, či už syntetické, alebo prírodné. Jednoznačne najúčinnejší je theanín, ktorý zvyšuje kvalitu môjho života niekoľkonásobne. Začínam si myslieť, že sa mi netvorí dosť GABA, čo mi spôsobuje peklo na zemi takmer polstoročie.
Zrejme to asi ale nebude len v GABA, pretože Picamilon vylepší psychické funkcie, ale bolesti nie.
Kava Kava som neskúsil pretože je drahší než Theanin. Skúsil som aj brazílsky Mulungu, ten sa u mňa neosvedčil. Najnovšie skúsim Valerianu na noc a na deň Vinpocetin.
Doteraz som bral theanin len na noc, takže nič extra. Až nedávno som si ho skúsil dať cez deň, a prekvapil ma jeho účinok.

89

(19 odpovedí, zaslaných do Choroby nervového systému)

Picamilon mi prišiel týždeň po objednaní.

90

(19 odpovedí, zaslaných do Choroby nervového systému)

Ja som si kúpil Picamilon tu: http://purebulk.com/picamilon-base . Majú tam aj prázdne kapsle, do ktorých si ho môžete naplniť. Postačujúca je veľkosť nula: http://purebulk.com/capsules-empty-clear . Tu je sumár mojej objednávky s poštovným, zľavovým kódom a do 22€ (limit bez DPH):
1 x Picamilon Base 25g, 25g, 100cc
Sub-Total: €18.70
Volumetric Packing (First Class Rate): €2.79
Discount Coupon: 10off : -€1.87
Total: €19.62
5% zľavový kód mi poslali po registrácii. Ak chcete skúsiť väčšiu zľavu, skúste niektorý z týchto kódov http://www.tjoos.com/Coupon/172241/Pure … plements#b

91

(57 odpovedí, zaslaných do Duševné poruchy a poruchy správania)

Každému, kto má napnuté nervy radím skúsiť L-Theanine. Okrem toho u mňa utlmuje celotelové bolesti. Funguje u mňa lepšie, než doteraz užívaný syntetický liek na bolesť - Tramadol.
Doteraz som skúšal 5-htp, St.Johns Wort, Gaba, Picamilon, ale L-theanine je pre moje potreby najlepší. Tu je rozsiahlejší článok o ňom: http://www.web-us.com/l-theanine_anxiety_reducer.htm

Letecká pošta zdarma pre medzinárodné objednávky nad 40,00 dolárov! končí 30.apríla 2012.

Ak si niekto objedná dva balíky do 22€, tak zaplatí poštovné 12$. Ak si objedná jeden balík nad 40$, poštovné má zdarma. Ak ho colníci neodchytia, ušetrí, ak odchytia, zaplatí 20%DPH, čo je stále menej než poštovné za dva balíky do 22€.

Akciu má do konca mesiaca. Ak si niekto objedná dva balíky do 22€, tak zaplatí poštovné 12$. Ak si objedná jeden balík nad 40$, poštovné má zdarma. Ak ho colníci neodchytia, ušetrí, ak odchytia, zaplatí 20%DPH, čo je stále menej než poštovné za dva balíky do 22€.

Je to v závislosti od toho, čo si objednáš.

http://www.psychiatria.szm.com/v3.html

Takže obálka s doplnkom mi prišla včera. Niekto tu písal, že na balík píšu polovičnú sumu zo zaplateného. Ja som mal na obálke viac, než som platil, takže asi to nebude tak jednoznačné. Inak myslím si, že colníkom je to jedno. Oni si balík vytipujú nezávisle od toho, čo je na obale napísané. Vedia že firmy tam píšu všeličo. Ja som mal veľa balíčkov so sumou nad limit, a nevyzvali ma na predloženie dokladu o zaplatení. Prvý krát ma vyzvali vtedy, keď som platil pod limit 22€, takže som DPH neplatil. Vlastne som ešte nikdy neplatil DPH. Vždy keď ma vyzvali som platil pod 22€.
Keďže sa do sumy 22€ počíta aj poštovné, človek si nemôže objednať viac doplnkov, pretože poštovné zaberie u iHerb už 6$. Takže ak si chce človek byť istý, že nebude platiť DPH, a objednávať tak do 22€, je lepší Healthdesigns. Pri malých sumách a váhach je tam nízke poštovné, takže aj keď si chce človek objednať viac ako za 22€, môže si objednať viacej balíčkov, a stále sa mu to oplatí, pretože poštovné je nízke. Sem som hodil nejaké info: http://rng.nazory.eu/kde-kupit-potravin … vne-z.html

97

(181 odpovedí, zaslaných do Administrátor)

Z aspirínu, ktorý roky predpisuje lekár mojej mame na riedenie krvi, už u nej vyvolal krvácanie. Prežila to, a tak jej ho lekár predpisuje naďalej. Prehovoril som ju, aby vysadila aspirin aj trombex, a namiesto toho brala nattokinázu, lecitín a resveratrol.

Ako to vidí ekonóm  Milton Friedman?
http://www.youtube.com/watch?v=YzmTGeXo0j4
V tom má Friedman pravdu. Aspoň by mal každý možnosť vidieť, kto potrebuje bohatnúť na drogách. Podnikateľa, ktorý by zákonne predával Heroin, by asi ľudia nemali radi, a neužíval by si úcty občanov. Mám taký pocit, že by sa to aj naďalej snažil robiť na čierno. Nechcel by byť terčom verejného opovrhnutia, a ani dane platiť.

98

(181 odpovedí, zaslaných do Administrátor)

Čo na tom, že marihuana pomáha. Podstatné je, že by kazila kšefty farmaceutickému priemyslu, a tak chorí majú smolu. Jedine ak risknú oni a ich pomocníci väzenie.
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/4580 … onopi.html

99

(181 odpovedí, zaslaných do Administrátor)

http://www.cirhoza.info/priciny-ochorenia.html
http://www.cirhoza.info/prejavy-ochorenia.html

Ak si si to dal poslať najlacnejšou nepoistenou službou, tak nikde. Ak poistenou, tak customerservice@healthdesigns.com . Mne odoslali 20.3., a tiež stále nič. Raz mi z iHerbu prišiel balík po dvoch mesiacoch. Takže šanca ešte je.