1

Téma: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Je to takto ok? Našla som väčšinou tak za 35 libier, alebo dolárov, no tu som našla len za takú smiešnu sumu, celý liter, ale sa v tom nevyznám. Je to takto OK? prikladám link, prosím o radu :-)

http://www.purecolloidalsilver.co.uk/1- … silver.php



2

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Vyrobca rozumie, co robi, podla toho, ako som si to precital a jeho ionicko koloidne striebro je velmi pravdepodobne dostatocne kvalitne.Ale aj tak je este drahy v porovnani napr z cenou, za co to predavaju v Lucenci(8 euro za liter je podla mna dost za to), kde som zariadenie(tj cisticka a deionizator vody  ( =RO/DI)   plus generator striebornej vody  osobne nainstaloval pred rokmi a ich kvalita a stabilita je velmi dobra, aj ked nemaju dosial profesionalne flase a nalepky, ale pouzivaju  rozne vodne flase.
Ich castice su iony alebo niekolko nanometrove maximalne a mera to asi 6 PPM ionickych castic a ked som robil rozbor na mikrovahach(susina) zistil som ze na liter je tam asi 12 mg striebra dokopy, tj 6 ppm ionov a 6 ppm neutralnych castic. Samozrejme voda je krystalovo cista, tj castice su hlboko/radove pod viditelnou velkostou, tj maximalne ucinne.



3

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

No tak to asi hej, ale ja som v Anglicku :-( A to je to najlacnejšie, čo sa mi podarilo zohnať...:-))) Tak ďakujem, za reakciu...



4

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

OK



5

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

pisete, ze KS sa ma skladovat najlepsie v PET flasiach. preco je sklo nevhodne? mam to vo flasi z hnedeho skla - treba to teda preliat? 
a este - k tej koncentracii ppm, kolko ppm ma to striebro z lucenca, resp. vedia vyrobit rozne?dakujem vopred za odpoved.



6

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

NuZ farmacia chce zasadne hnede flase, aby to zadrzalo ultrafialove luce. Sklo ale sa luhuje do roztokov viac, ako niektore plastikyma je ovela drahsie, preto som dal prednost PET alebo HDPE, alebo PEEK. Ale zas prelievat o nemusis, tak zle to nie je.
Koncentrqacia, tj vaha v litri vody je menej dolezita, ako velkost castic a pocetr ionov. V Lucenci som nainstaloval zariadenie, ktore vyraba velmi male castice, vacsinu pod 2 nanometre a skoro 1/2 z nich su iony(velkost 0.3 nm), Takze je velmi ucinne.
Vodivostnym meracom (TDS)som nameral 6 ppm (6 mg na liter)a celkove mnozstvo striebra  po vysuseni roztoku na mikrovahach 12 mg na liter
Vyrobok bol velmi ucinny, vyskusane na rozne problemy od pokazeneho zaludka po syndrom suchych oci a vynicenie helikobaktera a dufam, ze ked sa drzia mohich instrukcii, este stale vyrabaju kvalitny vyrobok, aj ked ho davaju neprofesionalne do starych vodovych flias a neobjednali na to specialne flase a profesionalne nalepky.



7

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

RNG kdesi som čítala, že keď to budem piť, nemám to dávať na kovovú lyžičku, vraj len na plast...Pravda?



8

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Pravda. Ja to pijem z poldecaku do pol plneho, to je zhruba 2 lyzice.



9

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

OK, ďakujem, takže 3x denne a len tak to vypijem čisté, áno?



10

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ano.



11

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ďakujem...:-)



12

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

ok, takze ani hnede ani biele sklo. co sa tam moze vyluhovat? ma na to vplyv aj teplota skladovania? mam to sice v tme, ale za rok to urcite cele neminiem - takze mozno to predsa prelejem do PET flias. Inak, mozno by stalo za to Lucencu poradit, aby si objednali plastove flase, podobne ako v mliekovych automatoch, ludia si tych par centov za to radui priplatia. inak, to moje estriebro ma nadych do zltohneda, nie je to sice uplne syta farba, ale si vravel, ze lucenecke je celkom priezracne? a je ok, ked je to striebro horke? cudne je, ze to nema kovovu chut ale nahorklu...



13

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Minimalna velkost viditelnych castic je polovica vlnovej dlzky svetla, tj okolo 200 nanometrov.
Ucinne ciastocky, co vedia prenikat cez bunkove steny su pod 3 nanometre. Ale aj vacsie su samozrejme antimikrobialne, len ich ucinok je podstatne mensi, lebo maju na svoju vahu mensi povrch a prave dotyk striebra je ucinny.
Aj male ciastocky bez naboja sa mozu zhlukovat na vacsie(agregacia) a tak sa stat viditelne. Nabite ciastocky sa nemozu zhlukovat, lebo sa nabojom vzajomne odpudzuju.
Chut je velmi individualna vlastnost, co sa niekomu zda nahorke, iny to popise ako kovove a podobne.
Vyborny test na ucinnost je, ked mas pokazeny zaludok vypit stvrt deci a za 10-15 minut ten pocit musi zmiznut, tj ucinok tam je bezpochyby. Inac vyhodnocovanie ucinnosti, tj biologickej na rozne mikroby sa musi robit laboratorne a napr v USA taketo data sa nikto neodvazi uverejnit, lebo podla FDA koloidne striebro je len doplnok a tvrdit na neho nieco liecive/zdravotne je pod hrozbou trestu zakazane.
Big Pharma sa takto postarala cez dnes svoj federalny nastroj FDA, aby im nikto nekonkuroval ich patentovanym liekom.

Nech je koloidne striebro akekolvek, aj menej kvalitne je lepsie ako nic.
Priezracnost Luceneckeho zarucuje vysoky pocet ionov, ci uz jednotlivych, alebo pripojenych na malicke ciastocky a tam som agregaciu/zafarbovanie nepozoroval ani po pol roku v prioezraznej vodovej PET a PEEK flasi ani po pol roku a vodivost vody(TDS) sa zmenila len 5% za toho pol roka sedenia na policke, kde dokonca obcas dopada aj priame slnecne ziarenie..Meral som to s velmi citlivym prostrojom TDS, s rozsahom 0.01 ppm do 100 ppm, a povodne meranie toho Luceneckeho bolo 5 ppm a po pol roku 4.8 ppm, v porovnani s cerstvym chutove nerozoznatelne.
V Lucenci zacinaju s ultracistou vodou, deionizovanou(RO/DI), ktora cita obvykle pod 0.2 ppm na meraci TDS a v generatore maju velmi silne miesanie(pumpa, ktora priamo hadze vodu na elektrody)

Co sa tyka skla, sklada sa z mineralov, ktore su akoby v tekutom velmi hustom stave, tj maju vacsiu sancu sa dostat do roztoku /luhovat ako z platu, kde nie su. Samozrejme sa jedna len o velmi mikroskpo[picke mnozstva, osobne som to nevyhodnocoval, ale moja zena, chemicka/ sklarka kedysi davno robila diplomovu pracu na luhovanie roznych smaltov(to su vlastne skla=specene mineraly), mimochodom , tak sme sa blizsie zoznamili, lebo som jej v tom radil ako fyzik materialov a nuklearny, kedze tak malicke mnozstva nevedela chemicky vyhodnocovat, ale len pomocou nuklearnych metod, tj spravit ich radioaktiovnymi a potom podla vyzarovanych castic zhodnotit pocet vyluhovanych atomov.
Mozno je to zanedbatelne, ale treba si uvedomit, ze iony striebra sa rekombinuju(neutralizuju) v styku s akymikolvek rozpustenymi zlozkami, tj cim menej sa ich dostava do roztoku , tym je to stabilnejsie. A hovorime tu o zlomkoch miligramov na liter, tj velmi malymi mnozstvami, normalne v zivote vobec nestojacimi za uvahu, ale tu predsa len zavaznymi na stabilitu ionov v striebornej vode. Najvacsie znecistenie aj ultrawdestilovanej deionizovanej vody su napr atomy kremika, to som poznal este davno, ked som pracoval na Akademii vied s tenkymi polovodivymio vrstvami, kde znecistenia aj takehoto radu menili vodivost vrstiev, tj stali sa dopantami, nositelmi elektrickych nabojov.

Mozno pre to sa skorej v sklenenych flasiach zacina agregacia a hnednutie koloidnej striebornej vody?
Ale dost teoretizovania, napis, ake mas prakticke vysledky.

Naposledy upravil: RNG (2012-10-05 09:19:12)



14

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

dakujem za odpoved, ked budu vysledky tak napisem. zatial sme KS pouzili len do nosa, do hrdla (s rozprasovacom).



15

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

OK. Ja ho pouzivam najviac do oci, lebo mam "syndrom suchych oci"podla lekarov, co to adresuju bez uspechu besne drahymi kvapkami Restasis, kdezto mne staci lacne koloidne striebro, s uspechom, ked ho pouzivam pravidelne ako sucast hygieny.



16

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Mohol by mi niekto poradiť,kde sa dá kúpiť kvalitné KS, je to možné ešte  v Lučenci, kde jeho výrobu zriadil RNG? A ked, takl akým spôsobom.
                                      Ďakujem!!!!!!



17

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Dá, nedávno som odtiaľ objednával, číslo 0949 127 872 - nebrali hneď..
Cena je 8 € za liter, poštovné neviem už presne ale bolo to od 3 € do 5€, na jednu objednávku môžeš najviac 5 litrov.



18

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ďakujem Ti, Delux. Skúsim si  objednať



19

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ahoj Delux!
    8.10. som poslala j herbu moju prvú objednávku, na 164 dolárov. Dnes mi volali z colnice, žiadali odo mňa email,  ktorým mi potom poslali, čo všetko odo mňa chcú. Podpis na splnomocnenie.. OP, potvrdenie o zaplatení, ved ty to poznáš. Ale prosím Ťa, ten podpis má byť overený? Nič také sa tam nepíše, ale oni sú nevyspytateľní. Poplatok mi napísali, že bude 30 % z ceny. Ale  od 10.10. do 16.10. bude zmena kurzu . Nevieš prosím Ťa aká bude? Ďakujem.

Naposledy upravil: Zorana (2012-10-10 19:12:58)



20

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ja neviem ako to je v tvojom prípade, ja som platil DPH 2 krát, to boli objednávky pod tesne nad 40 USD, mne prišiel poštou list - výzva na zaplatenie DPH, mailom som im musel odoslať nejaký doklad, v ktorom sú uvedené informácie o objednávke, ako napr. suma, počet položiek, názov tovaru atď.. to som im poslať (ja som im iba preposlal overovací mail z iherbu, ktorý ti príde, keď dokončíš posledný bod objednávania na iherb), na základe toho spravia colného konanie, kde určia výšku DPH + výrubia clo pri vyšších objednávkach ako je tvoja
Oni vyrubujú DPH a clo podľa kurzov uvedených na http://www.colnasprava.sk/wps/portal kde teraz 1 €=1,3002 USD
a platí do 16.10., či to a ako budú meniť, neviem, kurz eura mierne klesol, ale na výslednej sume to aj tak bude znamenať iba pár centov rozdiel, tak o to sa ani nestaraj..
To občiansky od teba žiadajú?



21

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Nechcem povredat nic, ale su to s...ne. Miesto aby podporovali, ze im ludia usetria naklady na lieky, tak ich este trestaju za to, ze sa odvazia do krajiny priniest nieco co tam nie je.
Povodna funkcia ciel nie je vydieranie, ale ochrana vnutorneho trhu, tj vnutornych produktov. kedze Slovensko v tomto dokopy nic nema, neni co ochranovat,
Nuz ale nic sa v tom nezmeni, pokial sa nebudete proti tomu burit a budete podporovat kandidatov co taketo svinstva odstrania.
Zialbohu , to je problem v kazdej krajine na svete, kde sa vlada stara o svojje dobro, nie o narod, ktory ma reprezentovat a ochranovat.
Ja som do svojich dovozovych doplnkovych obchodov kedysi neplatil 30% clo, ale moj konatel si vymohol ovela nizsie cez colnych deklarantov. Ale to stalo samozrejme hromadu penazi a casu, kym sa mu to podarilo. Colne predpisy su tam napisane tak, ze si ich kludne jednotlivi colnici mozu vysvetlit podla svojho.



22

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ano Delux, pýtajú oskenovanú prednú aj zadnú časť môjho OP. Od Teba to nepýtali? Aj Tebe to vybavovala firma DHL, alebo nie?



23

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Písal som na ministersto,že nie je fér ak ľudia musia platiť štátu daň za to že sa liečia a mnohí majú vplyvom choroby zníženú alebo nulovú zárobkovú schopnosť. Dostal som odpoveď, že to je podľa zákona. Keď som im odpísal, že práve preto píšem, aby sa zákon zmenil, tak už som odpoveď nedostal. Je to všetko o ľudskej morálke, a tá nie je na tomto svete v poriadku.



24

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Nášmu štátu, presnejšie jeho predstaviteľom nejde o to, aby ľudia boli zdraví. Tobôž nie, aby si vedeli sami  pomôcť. To vieme  takmer všetci, ktorí sa o to snažíme , že sú v tom vyššie záujmy..
   ŠTÁT potrebuje ľudí chorých a čo najmenej vzdelaných.Takých môže ovládať a to mu ide. Zdravý človek sa viac zaujíma o dianie okolo seba,to by ich ohrozovalo,  ako chorí, ktorí na to nemá dosť energie, choroba ho o ňu oberá.



25

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Nie nepýtali, od teba pýtajú asi preto, že máš platiť aj clo (zvyčajne nad 150 €) ..
No ja som mal poštovné/doručenie vždy iba cez lacný International Airmail (malé balíky s pár doplnkami) a potom na SK doručenie poštou..
Skúsenosti s DHL International nemám, len viem, že sa automaticky preclieva už nad 22 €...
Resp. mám skúsenosť s DHL International, ale iba takú, že som raz na healthdesigns chytil akciu, kedy bol tento spôsob doručenia zadarmo, tak som objednal 3 balíky, vtedy pod 28 USD a tým pádom som sa vyhol aj DPH.


Ivan, skúsim im napísať aj ja. Keby napíše viacero ľudí, je šanca, že sa tým začnú zaoberať i keď pochybujem, že tým niečo dosiahneme, ale môžme to aspoň skúšať.



26

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Nie Delux, moja zásielka nie je nad 150 eur. Jeto 164 dolárov aj s poštovným, na eurá to vychádza  127 eur . ,podľa kurzu niečo 1,29... To znamená, že moja zásielka by preclená  byť nemala. Len DPH by som mala platiť. Nakoľko  to vzala  moje zastupovanie Firma DHL expres, tak budem doplácať okolo 30% z ceny. Tak mi to napísali so mailu. Musím podpísať tiež splnomocnenie pre nich na moje zastupovanie . predtlač.mi poslali.

     Pri tvorení objednávky som dbala na to, aby som nepresiahla 150 eur.

Naposledy upravil: Zorana (2012-10-11 11:29:23)



27

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ale spolu s poštovným si zrejme prekročila hranicu 150 €, teda ak do tých 164 USD nerátaš aj poštovné..Ale ako to je pri DHL, či tam nie je clo už od nižších súm, neviem, nikdy som to neštudoval, ja objednávam iba cez International Airmail, malé balíky max. do 50 USD, raz som mal balík za 66 USD, ten bol objednaný omylom, lebo som objednával 2 balíky okolo 40 USD a tento som zabudol nejak pri všetkých mojich povinnostiach zrušiť (všimol som si to až 1 hodinu po tom ako bola objednávka vyexpedovaná - "shipped out") , no našťastie som na to nedoplatil, keďže mi ho pustili bez platby DPH, chvalabohu.
127 € + 30% z toho je viac ako 150, možno ti tam zarátali to, ja neviem, nezostáva ti nič iné, ako postupovať podľa ich pokynov..



28

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Pridam svoju skusenost. Zalezi aj od colnice. Ked objednavam na Bratislavsku adresu a bolo treba doplatit DPH tak mi z BA colnice vyzadovali len doklad ako potvrdena objednavka z Iherbu so sumou a jednotlivymi polozkami. No ked som to objednaval na stredne slovensko rodicom a islo to cez Kosicku colnicu tak pytali aj osobne udaje.(toto sa mi zda bola objednavka ktora nebola ani nad 22 eur a nic nebolo treba doplacat)



29

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ako som poveda, zalezi velmi od toho, na akeho colnika narazis. V tomto je Slovensko este "divoky vychod", zialbohu



30

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

mozem si bez problemov dat koloidne striebro z lucenca do oka? mam asi eroziu rohovky tak aby som nic nepokazil...



31

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Samozrejme ze mozes.



32

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Prosím Ta RNG o radu. Idem objednávať MSM prášok.  Ktorý by si mi doporučil. Sú balenia 25O gr od dr, Besta, 456 gr. má NOW, ale zaujalo ma hlavne to 1 kg balenie od Jarrow formulas , a Source naturals. Majú na to množstvo dobré ceny.
Ale čo podľa Teba kvalita? Prosím, porad.
                                                                   Dakujem



33

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

O kvalitu sa tam nemusíš báť, ale pre istotu by som nebral ten od Jarrow kvôli pridanému oxidu kremičitému  /silicon dioxide/, ktorý je tam zbytočný podľa mňa
ja napr. používam ten od Source Naturals (OptiMSM) bez prídavkov, aj keď je o cca dolár drahší ..



34

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ďakujem Ti Delux. Len škoda, že sa s poštovným nevmestím do 22 eur. A pri mojom štastí, 3 -4 eurá  navyše colníci neprehliadnu určite



35

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Neboj sa, objednaj nad 40 USD čo najskôr, kým je na iherb zľava (zadarmo).. riskuješ síce DPH, ale keby si objednávala 2 balíky s poštovným 2 x 6 USD, len kvôli tomu aby si neprekročila 22 €, tak by si platila aj tak viac ako ti môžu z 40 USD napariť DPH (max. okolo 7€).. Mne išlo veľa balíkov nad 40 USD, DPH som platil iba 2 krát.. takže by som povedal, že chytia cca 20 % balíkov v sume, hodnote 40 USD.. veľká väčšina prejde bez DPH



36

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

moze sa koloidne striebro davat do ucha?

za normalnych okolnosti by som ho tam dal, ale na navode pre GSE je napisane ze ked riedis GSE do ucha tak sa to ma riedit v glycerole alebo alkohole. takze preto ma to zaraza ze sa to neriedi vo vode.



37

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Kludne to mozes riedit aj vo vode, aj v olejoch. Voda ale nerozpusta usne mazy, preto su oleje lepsie . Aj glycerin je dobry, ale neviem ci ho zozenies tak lahko, ako napr olivovy alebo kokosovy olej, naviac kokosak sam o sebe je liecivyu a vyziva.
Riedenie je rozvnake s olejami, ako s vodou, tj do deci oleja je to 6 kvapiek GSE. Prosim, nedavajte ovela viac!!!! Mozete si poskodit. GSE je velmi koncentrovane a na sliznice ho treba riedit pod 0. 5%  citricidalu, inac pali.



38

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ahoj RNG,syna boli ucho,tak som mu zacala davat GSE Nutribiotic Ear drops -nemozem dat link,lebo nejak zmizol z iHerbu (neviem ho najst ani v starej objednavke) ?? Neda sa s niecim zriedit? Lebo je velmi husty,dost zle sa aj kvapka a nestecie uplne do ucha,nech necham maleho lezat dlho,natacam mu vselijak hlavu,aby mu tam poriadne stieklo,ale nakoniec aj tak dost vela vytecie...(davam mu samozrejme aj sprej GSE aj tablety GSE,aby sme vynicili infekciu) Dufam,ze su tie kvapky v poriadku,aj ked zmizli z ponuky...Dakujem,Cora



39

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ahoj Cora, ak sa nemylim, tak GSE treba zohriat aby bol redsi.



40

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

cora GSE sa nesmie dávať do ucha neriedené , ale vždy sa používa len riedené 6kv na dl vody, neriedené mu môže spáliť sliznicu, pozor na to, prípadne sa môže dať do  kokosového oleja, zas primeraný počet kvapiek, olej  pri teplote nad 25 stunov je tekutý

http://www.iherb.com/NutriBiotic-GSE-Gr … 18-ml/4215

Naposledy upravil: Nina26 (2012-12-04 16:37:49)



41

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Praveze ja mam kupene original GSE Nutribiotic kvapky do ucha-uz nariedene od vyrobcu,tam sa uz nema nic riedit,len kvapkat do ucha.Len je to velmi huste...



42

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Tak na iHerb tie kvapky neviem uz najst,len na stranke Nutribiotic:

http://www.nutribiotic.com/ear-drops.html



43

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Bez problemov.



44

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

RNG,tak da sa to s niecim riedit,aby to lepsie stekalo? Mam doma kokosovy olej,moze byt? Dakujem,Cora



45

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Moze. Ja osobne pouzivam len vlazny kokosovy olej do ucha.



46

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Mate niekto z vas skusensoti s tymto produktom?

http://www.prirodalieci.sk/koloidne-str … d-100.html

RNG co povies hm? chcem si objednat aspon 2-3 flasky na liecbnu helikobaktera spolu es PepZin-om, lebo odmietam brat trojkombinaciu antibiotik urcite, uz aj tak mam brutalne znicenu crevnuz mikrofloru po antibiotikach na zapl prostaty a na chlamydie...stacilo....



47

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Nepoznam ten konkretny produkt, reklama a popis je velmi pekny, opravim len malickosti:atom striebra ma velkst 0.3 nanometra, a 5.5 krat desat na minu siestu M je mikromol, nie mmol, tj minimol=tisicina Molu.
Inac v teme striebro
http://rng.nazory.eu/rubriky/k/koloidne-striebro
najdes veci dost polopatisticky vysvetlene, a zaroven aj telefon na vyrobnu v Lucenci, kde som maloprodukcny generator ionicko koloidneho striebra osobne davnejsie nainstaloval.
Ich ceny su nizsie a produkt  znacne ucinny, napriek velmi slabej prezentacii, neprofesionalnom baleni  a ziadnej reklame.



48

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Dakujem ti RNG :-)

No pravaze o tom koloidneom striebre z Lucenca som cital na www.zdravie.sk a tam ludia pisali ze je vraj o nicom a ze je neucinny tak teraz neviem vies, nechem objednat zbytocne neico co mi ani nezabere :-/



49

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Nuz ja som tam ten generator osobne namontoval, a pokial sleduju moje odporucania, tak to koloidno ionicke striebro je stale znacne ucinne, bez ohladu na to, co kto pise.Je pravda, ze dosial to nebalia profesionalne ale len do vodovych flias, ale to by nebol problem kvality, len neprofesionalneho vzhladu.
Ale vyber je samozrejme na tebe a nedaj sa ovplyvnit tymi roznymi cislami, ako 6 ppm alebo 40 ppm, kvalita zavisi najma od velkosti castic a to v Lucenci  v mojochj byvalych predajniach ma znacnu cast castic pod 2 nanometre a hodne ionov  velkosti 0.3 nanometra.



50

Re: Koloidné striebro 1 liter za 19,95...

Ahoj RNG,
co hovoris na tento produkt?
nebolo by lepsie si kol.str. robit doma?

http://www.zapper.cz/cs/generator-koloi … -100-forte