1

Téma: Rôzne

Je veľkou módou zadlžovať sa stále viac a viac. Keďže robím v obchode, mám možnosť roky pozorovať, ako sa ľudia zadlžujú. Medzi rokmi 2000 a 2008 bol aj u nás v obchode veľmi zaužívaný splátkový predaj. V tomto sme spolupracovali s tromi splátkovými firmami. Potom vypukla hospodárska kríza, a ľudia prestali nakupovať na splátky. Aspoň u nás. V súčasnosti spolupracujeme len s jednou splátkovou spoločnosťou, aj tá nám za každý zmluvný predaj dáva odmenu. Takže ľudia si akosi vedia spočítať, že keď je recesia, tak sa nezadlžujú.
Štátny zástupcovia akoby boli v takomto myslení pozadu, a zadlžujú nás stále viac a viac. Bude to asi tým, že nezadlžujú seba, ale nás. A zrejme sa riadia príslovím, "z cudzieho krv netečie". Je rozdiel, keď človek hospodári so svojimi, a ručí svojim majetkom za nesplácanie. Politici nehospodária so svojimi a neručia ani svojim majetkom. Tu sa ukazuje, ktorý politik má aký charakter vzľadom k nám, občanom. Zadlžovací trend štátov je celosvetový, takže suma sumárum sa k moci dostávajú ľudia, ktorí buď nevedia, alebo nechcú svoju prácu robiť dobre. Za odmenu si za to zvyšujú platy. Výnimkou nie sú ani najsilnejšie ekonomiky sveta ako USA, či Japonsko. Mám pocit, že naši potomkovia budú pracovať len na splácanie dlhov. Zrejme budú preklínať politikov, ale aj nás, že sme nič proti tomu nepodnikli. Články na túto tému:
http://www.aktuality.sk/clanok/197511/facka-pre-obamu/
http://finweb.hnonline.sk/c1-51188270-i … deo-font-b



2

Re: Rôzne

Mocni sveta pouzivaju zadlzovanie na zotrocenie ludi.Ci uz je to osobne, alebo cele staty a narody, na tom nezalezi. Dlh znamena uroky a tie plynu do bank , ktore su priamo alebo nepriamo v rukach mocnych sveta, co takto spoza opony ovladaju cely svet pomocou svojich nastrcenych politikov.Ti su vybrani z ludi, vyborne zaplateni za svoje sluzby a preto jasne pozorujeme, ze nekonaju v zmysle sluzby narodu, ale niekoho ineho. Popritom dostavaju malicku cast z toho, co pomozu doslova takto odcudzit, samozrejme podla zakonov uplne legalne.
Vysledok je, ze mala skupina bohatych su coraz bohatsi, chudobnych pribuda a STREDNA vrstva, ktora bola zodpovedna za uspech spolocnosti s volnym podnikanim(free enterprize) postupne zanika. Kedze tato skupina vytvarala vacsinu robot a pokroku, nastava kvoli tomu upadok a nezamestnanost.
Cele to speje k vlade malej skupiny superbohatych, ktori nahradia niekdajsu slachtu, pomocou nastrcenych politikov okliestenie demokratickych prav , ktore nam ustava povodne zarucovala a ktore sa dnes znacne podminovali roznymi nariadeniami. Aby sa zabezpecilo, ze sa tento stav co najdlhsie udrzi, coraz viac ludi je zavisle na prijme od vlady a bude volit tych, co im "davaju chlieb", tj roznych babkovych sluzobnikov(-politikov) novodobej slachty.
Pokial to ludom/masam v hlave nedozrie a vzburia sa proti tomu.
A naznaky toho uz vidno vselikde. Dufajme, ze to bude bez ludskych obeti, civilizovane, cez zhromazdenia, volenie a protestne ale mierove demonstracie. Totiz mocni sveta cez svojich politikov maju v rukach aj policiu, aj armadu a milicie, a iste sa nevzdaju bez boja. Takze dolezite je udrzat naladu v demostraciach mierovu, aby nedostali zamienku ich potlacit, co by velmi skomplikovalo a spomalilo/oddialilo cely proces obnovy ustavnosti a zakladnych individualnych prav, tiez vlady naozajstnych zastupcov naroda, nie sluzobnikov malej skupiny spoza opony.
Nenechat sa vyprovokovat! Lebo o to sa urcite pokusia!To je stary trik, velmi casto pouzivany v historii a velmi ucinny.



3

Re: Rôzne

Možno si poviete, že naši potomkovia okrem dlhu zdedia aj to, čo sa za tieto dlžné peniaze vybudovalo.  To je síce pravda, ale zadlžovanie má zmysel, len keď je efektívne. Obávam sa, že zadlžovanie štátu politikmi je efektívne viac pre nich, než pre nás občanov. Jedine že by kalkulovali s príkladom Grécka, ktorému banky odpustili polovicu dlhu, pretože keby to neurobili, dostali by ešte menej.



4

Re: Rôzne

Dlh znamena urok, z urokov ziju banky a dostavaju peniaze ich vlastnici alebo ludia, co pouzivaju bankovy kapital na spekulacie na akciovom trhu. A ten treba riadne rozkolisat, aby bola moznost lacne kupit a draho predat, co ti, ktori kolisu trh vedia predpovedat. A ostatni su tam orabovani, lebo ked niekto ma na akciovom trhu zisk, druhy musi mat nevyhnutne stratu. Akciovy trh nevytvara peniaze, tam sa len "redistribuju" z vreciek investorov do vreciek spekulantov, medzi ktorych patria vsetci superbohati dnes.



5

Re: Rôzne

Pravda o 17.11.1989 aneb Visaci Zamek na HRAD !!!

http://www.youtube.com/watch?v=mAu9NZT0 … re=related



6

Re: Rôzne

Po dlhorocnej nespokojnosti a klamaniu vladnucej strany stacila aj taka smiesna zamienka, ako zakazany koncert na to, aby sa ludia zhromazdili bv takom mnozstve, ze to relativne male mnozstvo prisluhovacov to nebolo schopne rozbit a museli sa vzdat. Aj ked to bolo vlastne omylom, lebo zle odhadli situaciu. Dnes je taky zly odhad menej pravdepodobny, kde sa daju reakcie mas predvidat  a manipulovat cez rozne programy na supercomputeroch.
Ale do nekonecna to ani tak nepojde, lebo odvaha kontrolorov a ich drzost sa stale zvacsuje a raz ta bublina musi prasknut, poodobne ako napr finacne bubliny,ktore sposobili.



7

Re: Rôzne

V dokumente odborník vraví, že súčasné potravinárstvo je schopné uživiť 12 miliard ľudí, napriek tomu kopa ľudí zomiera hladom: http://www.youtube.com/watch?v=Jx40V4S49M4



8

Re: Rôzne

V USA sa vyse 45% potravin vyhadzuje....



9

Re: Rôzne

Pred pár dňami manželka stratila peňaženku, v ktorej mala asi 100€. Nálezkyňa, ktorá má minimálny plat, ju odovzdala na polícii. Ako by sa asi ako nálezca zachoval náš bývalý prezident? http://necenzurovane.sk/kovac/labus1.html



10

Re: Rôzne

Aspon nazorne vidno, co za charaktery globalna moc spoza opony dosadzuje na vysoke politicke miesta aj na Slovensku ako aj prakticky vsade inde.
S panom prezidentom Kovacom som mal moznost si podebatovat o vselicom, pokial jeho zena a moja polovicka nakupovali v obchodoch, pri jeho jednej navsteve v USA. Nuz osobny dojem som mal z neho, ako z advokatov vseobecne, a to nie je velmi lichotive.

Pravnici maju totiz povinnost zastavat klienta a vysudit pre neho co najviac, a necitia pri tom ziadnu povinnost konat cestne, ale len maximalne v zaujme zakaznika.
Dosledok toho je ich pokriveny moralny charakter(cest velmi vzacnym vynimkam) a to poznat aj pri diskusii o roznych problemoch. Spytal som sa ho napr na akciove spekulacie jeho syna a on obranoval jeho pravo na extra zisky, ktore vsak museli prist na ukor inych ludi.
V mojej definicii su akciove spekulacie legalizovane zlodejstvo, kde sikovni manipulateri oberu ostatnych, lebo na akciovom trhu sa hodnoty nevytvaraju, len presuvaju z jednych ruk do druhych.



11

Re: Rôzne

Pre : Ivan a RNG
Srdecna vdaka Vam obom.Otvorili ste mi oci. A dufam, ze nielen mne.Som z toho v soku.



12

Re: Rôzne

Rozhovor s Mikulášom Dzurindom pre Púchovské noviny: http://dolezite.sk/S_Mikulasom_Dzurindo … Bil_9.html



13

Re: Rôzne

Pre zmenu doporucujem , aby ste si pozreli toto video :
http://www.youtube.com/v/uNE3YSr_o2A%26 … %3drelated



14

Re: Rôzne

Ja som to video uz videl pred nedavnom, nakoniec je to miestna zalezitost, ja byvam v predmesti Chicaga. Za mlada som tancoval jitterbug(jive), obcas aj teraz, samozrejme nie tak bravurne.



15

Re: Rôzne

Kontrast života na našej planéte:

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
PunBB bbcode test



16

Re: Rôzne

Sokujuce kontrasty, ale aj v USA by bol coskoro hlad, keby mali matky dnes osem  a viac deti.
Etiopia, odkial su asi tie zabery,(Habes) je krajina, kde je mozne polnohospodarstvom vyzivit tak asi 5 az 10 milion ludi, a kvoli lepsim rokom a potravinovej "pomoci" sa rozmnozili nad 30 milionov a maju neobvykle neurodne roky.
Klast to ale  za vinu inym  rozvinutym krajinam tiez nie je fer.



17

Re: Rôzne

Keby som žil v takej krajine, alebo aj tu kľudne, a viem, že svojim deťom nebudem môcť zabezpečiť normálny život, tak si ich nerobím. Tomu sa hovorí zodpovednosť... Vôbec, keď vidím chudobných s xy deťmi, tak by som ich najradšej prefackal, zobral deti a vykastroval, nech už sa to nemnoží, keď to je sprosté... Viď tie prípady v modrom z neba, či našich cigáňov, no katastrofa...  Zabudol som oni sa majú radi, oni jedlo, slušné bývanie a vzdelanie nepotrebujú... Alebo aj AIDS, keď žijem v krajine, kde to má každý druhý, tak si pre kristove rany, nerobím decká. To už je čo za hajzla, keď toto spraví svojmu dieťaťu? Mám aj riešenie. Guľka do hlavy nezodpovedným rodičom, prevýchova ich detí. Problem solved. A bude to lacnejšie a efektívnejšie ako toto nekonečné dotovanie bez výsledku. Ale tu zas máme moralistov a neviem čo všetko a potom to tu takto vypadá.

Naposledy upravil: davoo (2012-03-02 19:23:54)



18

Re: Rôzne

Rodičia sú zodpovední za to, že splodili deti do chudoby. Videl som dokument, kde sa chlapi násilím domáhajú sexu so ženou. Takže obeťou býva žena a narodené dieťa. Takýto chlapi potom kašlú na ženu aj narodené dieťa.  Takže toto je potom výsledok. Tie deti sú v tom nevinne, vedia to aj bohatí, mocní a kompetentní. Napriek tomu neexistuje funkčný systém presuvu prebytku potravín na ich nasýtenie. Ak treba obsadiť náleziská ropy, nie je problém vyslať armádu a ovládnuť systém. Stačilo by sterilizovať  nezodpovedných mužov.



19

Re: Rôzne

Sterilizacia by to rozhodne vyriesila, zialbohu pri dnesnej vlade liberalov a "politickej korektnosti" takyto ciel sleduju len za oponou potajomky globalni vladci sveta, nedavno obiehala okolo toho na internete sprava, ako sa napr Bill Gates a Rockefelerovci na tom podielaju genetickymi manipulaciami plodin, co vyvolava spontanne potraty a neplodnost.
Nie ze by som s takym postupom suhlasil, lebo tim moznym za oponou nikto nedal pravo pachat taketo zlociny a genocidy, ale zialbohu v krajinach s chabou vzdelanostnou urovnou a ludmi totalne nezodpovednymi sa to mozno ani inac neda.
Ale aj tak je mi to velmi "proti srsti"
Cinania to vyriesili systemov podpor, pokut a dani. Ale to nie su primitivi.....



20

Re: Rôzne

OSN by sa malo postarať o to, aby sa nerodili deti do hladomoru. Ak je štátne zriadenie neprístupné k takémuto riešeniu, použil by som aj demonštráciu sily. Tajné testovanie potratových potravín na afričanoch, s vysačkou humanitárnej pomoci, ktorého výsledky by mohli v budúcnosti poslúžiť aj na celosvetové zníženie populácie na pol miliardy, tak to neznie veľmi humánne.

Keď už sme u Číňanov, aj takýto je ich vzťah k ľudskému životu: http://www.mojevideo.sk/video/10d33/pre … imalo.html

Ľudské životy ako tovar v Číne:
http://www.24hod.sk/potraty-na-zaklade- … 15729.html

Ľudské životy ako tovar v Británii: (video na konci článku)
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/1 … vi-ditete/



21

Re: Rôzne

Struneckej a Patočkovi som už pred niekoľkými rokmi písal nespokojné maily ohľadom ich informácií, ktoré prezentovali na verejnosti ohľadom toxikologického pôsobenia na zdravie človeka. Možno aj to bol inpulz, aby napísali tento slabikár toxikologie: http://www.prozdravi.cz/photos/z/v/04/d … unecka.jpg , obsah knihy: http://www.dary-zivota.sk/fotky2124/fot … obsah1.gif
Niekomu sa to neľúbilo, tak sa na tú tému v TV odprezentoval. Zareagovala aj druhá strana:
http://www.slobodavockovani.sk/news/doc … -madarovi/



22

Re: Rôzne

Ked naockuju do deti v jeden den 5 az 6 roznych jedov(o com nie je ziadna pochybnost, ze sa jedna o skodliviny, inac by nemohli dosiahnut obrannu reakciu organizmu, kto toto nechape, nepatri do zdravotnictva pre nedostatok inteligencie, a naviac je tam obsah roznych konzervantov a adjuvantov, kde konzervanty su zrejme jedy a adjuvanty zabranuju obrane tela a toto vsetko sa prehlasuje za "neskodne a uzitocne", nuz samozrejme si clovek o tom dovoli pochybovat. Najma ked to davaju detom este v case velmi kritickom, v case ked nemaju ani mozog dostatocne rozvinuty, aj velmi slabu imunitu.
A to co nazyva ten imunolog "malicka davka" je podla povolenych daviek zamoreni, ktore su aj tak privysoke je to vyse 30 nasobok davky ortuti samotnej
Este pred 10 rokmi by som sa pripadne aj dal zaockovat, ale dnes, ked sa zjavila na svetle vsetka ta spina okolo ockovacich latok, zamlciavani a utajovani obsahov a nasledkov ockovania a snaha podstatne zvysit pocet ockovani, dokonca ich znasilnit na ludi, tak dnes sa ma nepodari nikomu nahovorit na nic take, dokonca ziadne injekcie, lebo pes vie, co sa dnes moze vsetko v nich nachadzat, ked zacali bezne pouzivat na ockovanie a ine injekcie geneticky zmenene materialy, tj nielen jedy.
A rozni mocni sveta to podporuju na kontrolu populacie, za co by si podla zakonov zasluzili povraz za genocidu.

Naposledy upravil: RNG (2012-03-16 22:39:17)



23

Re: Rôzne

Zo včerajšej súťaže Hlas ČeskoSlovenska http://www.youtube.com/watch_popup?v=_7 … re=related Oplatí sa zapnúť si repráky alebo dať si skúchatká.

Šikovné umelkyne z Ázie http://www.youtube.com/watch_popup?v=BOjOGKu3jTc



24

Re: Rôzne

Dnes som dostala tento dokument ohľadom potravín, ťažko sa to pozerá

http://www.youtube.com/watch?v=s01ubofkG8s



25

Re: Rôzne

Treba si to pozriet, aby si cloverk uvedomil, ako strasne sme cez male skupiny ludi globalne kontrolovani. Tj nielen politika, ekonomia, chod statneho aparatu, zakonodarstvo, ale aj zakladne slobody a dokonca bezpecnost potravin, ktore jeme. Takze hrozba genetickych modifikacii ako sposob kontroly populacie nie je len prazdna teoria, ale dosledne prevadzana globalna politika.
A cez politikov a zakonodarstvo si tito globalisti chcu zabezpecit coraz vacsiu moc nad narodmi a znemoznit akekolvek ludove hnutie na obrodu proti ich moci a vlade nad nami.



26

Re: Rôzne

Zvláštna logika. Na jednej strane tvrdí, že liečivý je len alkohol, a na druhej, že červené víno nefunguje. Jedine, že by v tom červenom víne bolo niečo, čo neguje liečivý účinok alkoholu. http://svapezinok.sk/files/fckeditor/im … lkohol.pdf



27

Re: Rôzne

Alkohol je prirodna latka, tvori sa kvasenim vonku, aj v nasom tele. Rozpusta ciastocne tuky a tak cisti cievy. Alkoholici maju napodiv cistew cievy, hoci tuk, co v nich bol sa zmyje do pecene, kde sa alkohol rozlozi ale tuk ulozi=pretucnena percen alkoholikov a z toho v extrene praskanie preplnenych tukovych buniek a vznik cirhozy=zjazvenie pecene.
Takze alkohol je "dvojsecvna zbran", na jednej strane je cistiaci, na druhej skodiaci.
A ti co si lubia obcas vypit ho definitivne budu obranovat. Ja patrim k tym obranovacom.
Len pravidelne nepijem, hoci obaja stari otcovia mali vinohrady a palenice, takze mam na alkohol zdedenu znacnu toleranciu(pecenove enzymi), ale aj hlupy zvyk, ze "len vol pije sam"(povodne z jednej strany madarske, okor isik magabol) tj sam si nikdy nenalejem.
A kedze moja zena je dnes viacmenej bezalkoholicka, tak ju ani nenapadne mi naliat. Takze som aj ja , hoci nie vlastnym vyberom viacmenej bezalkoholicky. A mozno aj na moju skodu, kto vie.
Pijem len ked mame zriedkavo navstevu alebo som na nejakej party alebo prazdninach. V tropoch obvykle pijem az 15 "cuba libre"(rum, kola a limetka)za den , aby som "nevyschol v tom teple"
Ale beriem dostatok antioxidantov z vina, radove ovela viac, nez by mi dodalo pitie, aj polyfenoly a resveratrol zo supiek,   aj proantokyanidy z jadierok.



28

Re: Rôzne

http://www.cirhoza.info/priciny-ochorenia.html
http://www.cirhoza.info/prejavy-ochorenia.html



29

Re: Rôzne

Pecen treba pravidelne cistit, odtucnovat a pomoct jej sa regenerovat. Preto tu zdoraznujen natolko enzymy, protokol dr Berksona, lecitin, mikrovlakniny a podobne.
Udrzba a predchadzanie problemom je lepsie , nez ich riesit, ked sa dostavia pre nedostatok udrzby.



30

Re: Rôzne

Čo na tom, že marihuana pomáha. Podstatné je, že by kazila kšefty farmaceutickému priemyslu, a tak chorí majú smolu. Jedine ak risknú oni a ich pomocníci väzenie.
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/4580 … onopi.html



31

Re: Rôzne

Ak je to pravda co ten clovek pise..tak je to velka nehoraznost...ale co ak to nie je 100%pravda...pochybujem totiz o vete:"konopí, které se svou nebezpečností rovná čokoládě."



32

Re: Rôzne

Zialbohu je to absolutna pravda, ze konope ma liecive ucinky a ze ho kvoli latke THS, ktoru nazvali "kontrolna droga" zakazali vo vacsine sveta..Ano, vyssie davky z nej su omamne a nemali by ju ludia pouzivat ako rekreacnu drogu, ale nesporne je ucinna proti roznym problemom, ako aj popisovany v tom uvedenom clanku.

Smutne na tom clanku je to, ze pre tak slubneho cloveka z mladosti ostava len utlmujuca droga proti bolestiam a ziadny pokus o naozajstne liecenie. hoci dnes je spojenie SM(MS) s roznymi nakazami uz davno preukazane(borelioza, chlamidie, mykoplazmy L-formy, ktore sa daju roznymi doplnkami adresovat a vyliecit) a posilnovanie hojenia sa poskodenych nervov sa da urychlit pouzivanim protizapalovych latok a cistiacich enzymov a polotovarov na regeneraciu poskodenych nervov, najma EPA a DHA napr z krill oleja.
Takze ja vidim tu "nehoraznost" farmaceutickeho priemyslu ovela horsiu, nez len potlacanie konope.... To hranici az zo zlocinnostou, teda aspon podla mojho osobneho nazoru...



33

Re: Rôzne

Takze podla vas sa da konope porovnat s cokoladou..teda jeho nebezpecnost?



34

Re: Rôzne

Nie celkom, kedze som uz videl ludi uplne ako to vy nazyvate "zhulenych", ale nevidel som ludi este dusevne poskodenych cokoladou.
Ale male davky THS nie su iste zdravotne velmi zavadne, najma ked sa jedna o nevyhnutnost. Bezny aspirin proti bolestiam zabija v USA na vykrvacanie az 17 000 ludi rocne  myslim ze konope je ovela bezpecnejsie .



35

Re: Rôzne

Z aspirínu, ktorý roky predpisuje lekár mojej mame na riedenie krvi, už u nej vyvolal krvácanie. Prežila to, a tak jej ho lekár predpisuje naďalej. Prehovoril som ju, aby vysadila aspirin aj trombex, a namiesto toho brala nattokinázu, lecitín a resveratrol.

Ako to vidí ekonóm  Milton Friedman?
http://www.youtube.com/watch?v=YzmTGeXo0j4
V tom má Friedman pravdu. Aspoň by mal každý možnosť vidieť, kto potrebuje bohatnúť na drogách. Podnikateľa, ktorý by zákonne predával Heroin, by asi ľudia nemali radi, a neužíval by si úcty občanov. Mám taký pocit, že by sa to aj naďalej snažil robiť na čierno. Nechcel by byť terčom verejného opovrhnutia, a ani dane platiť.



36

Re: Rôzne

Zialbohu, plno politikov jer podplacanych drogovymi kartelmi a zrejme aj ludia za oponou, globaslna vlada, maju z toho nejaky uzitok, inac by to uz davno vyriesili, tj nie zakazmi drog, ale slobodou predaja, co by sice trochy mozno zvysilo predaj, ale zastavoilo by vsetky kartely, zlocinnost spojenu so ziskavanim a predajom drog a statisice ludi uveznenych len kvoli fajceniu marihuany. Naviac Slovenske prislovie hovori:zakazane ovocie najviac chuti", ktovie ci by sa vobec spotreb drog zvysila.
Ja sa z detstva pamatam, ze nebol na Slovensku prakticky ziadny drogovy problem, mak sa pestoval vo velkom, kazdy mohol makovicu poskrabat a zbierat z nej surove opium, Ja som to tiez vyskusal a dal si tu stavu/mlieko na jazyk, a strpla mi neprijemne cela pusa, takze som to uz druhy krat neskusal, poucil som sa dost.
konope sa bezne pestovalo tj kazdy si mohol vyfajcit marihuanovu cigaretu, hoci to nebolo prave konope s velmi vysokym obsahom THS, ako sa pestuje pre drogarov dnes. Aj to som skusil, ako decka sme sa hrali na milionarovc a zapalili sme si "cigaru" byl z konope, zakrutila sa mi z toho hlava, dogrcal som sa  a nikdy viac som to neskusal dalej
A to som bol vyborne informovany, lebo som uz od detstva velmi vela cital.
Hryzol som aj do kyjanicky purpurovej(parazit na razi) a tiez mi to skrutilo pusu a dost, nikdy viac som to nezopakoval.
Glamorizacia a tlacenie drog ako zakazaneho ovocia vytvara podla mna ovela viac zakaznikov, ako by bolo, keby boli k dispozici kazdemu a nerobila sa z nich "vzacnost"



37

Re: Rôzne

Sprava pre Ivana:
Vdaka za obnovenia fora.



38

Re: Rôzne

Ivan aj ja dakujem za znovuzrodenie fora, viem,co vsetko to obnáša....



39

Re: Rôzne

Veruuu - vďakaaa, uz som sa bala, ze vsetko zmizlo



40

Re: Rôzne

Veľká vďaka Ivan za forum:)), veľmi by mi chýbalo.



41

Re: Rôzne

Detto. Bola by to skoda, dal som do toho privela casu a chcem, aby to pomohlo ludom a nie stratilo sa nenavratne.

Naposledy upravil: RNG (2012-07-10 17:08:52)



42

Re: Rôzne

dik
super ze ste spat
uz som sa obaval ze je to natrvalo



43

Re: Rôzne

Ak vám vadí reklama na pozadí, môžem osloviť prevádzkovateľa s otázkou, koľko € by stačilo na to, aby tam nebola.



44

Re: Rôzne

Ivan, na hlavnej stránke tohto fóra máte gramatické chyby /ř/:
"(Tento odkaz smeřuje na miesto mimo fórum)"

Naposledy upravil: graupel (2012-09-09 11:49:50)



45

Re: Rôzne

Graupel, vďaka za upozornenie, ale to tam píše program, nie ja. Ten kto ho prekladal z češtiny do slovenčiny nepreložil všetko.
Vďaka za info o spamoch, ale nerob si už námahu. Menu mi umožňuje ľahko spamy vyhľadať, takže ich mám behom pár sekúnd zmazané.
Denne sa zaregistruje na fórum okolo 20 spamových adries, niektoré prelezú aj druhým kolom, kedy musia kliknúť a kontakt v overovacom maily a dopísať heslo. To sú tí spamysti tu. Zatiaľ ich stíham mazať. Prvé dni sa registrovalo aj 100 spamových adries denne. Postupne ich ubúda.



46

Re: Rôzne

RNG, čo si myslíš o tomto?
http://www.youtube.com/watch?v=UrN99REL … redirect=1



47

Re: Rôzne

Privela slubov, az sa to zda uplne nerealisticke. Keby som si od nich chcel napr kupit ten generator, udajme az 10 kW, som zvedavy, co by mi povedali. Kedze som len fyzik a oni tvrdia, ze to je mimo sucasnej fyziky, newmozem sa nijak odborne na to vyjadrit.
A kvazivedecke reci a machanie slovami, pekne farebne obrazky a sluby, na co to vsetko je na bez naozajstnyc dokazov nijak neinspiruju.
Nie je to prva ani posledna spolocnost, ktora slubuje ale nedoda.
Su aj ovela vacsie a komplexnejsie vcitane napr americkej vlady....



48

Re: Rôzne

Tak toto je poriadna blbosť, aj v diskusii na Facebooku sa ľudia proti tomuto článku búria. A kto robil výskum? Jasné, že farmaceutické firmy, ktoré by do ľudí trepali len samé chemikálie. Odkedy som dal zbohom klasickej medicíne a vyskúšal alternatívnu, cítim sa lepšie, resp. neľutujem odchod od ortodoxnej medicíny a v alternatíve vidím oveľa vyššiu nádej na vyliečenie.
http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/techno … ravie.html
Ešte doplním, že raz som bol u psychologičky a som jej povedal, že pijem čaje na ukľudnenie (mučenku, levanduľu, medovku a pod.). Jasné, že ma po prekonzultovaní o čajoch odhovorila od alternatívy a povedala, nech ich nepijem, že ma posiela ku psychiatričke a tá mi dá "lieky", a bude všetko OK - no OK nebolo.
Čiže opäť článok nahráva farmácii. Po konzultácii s lekárom ohľadom byliniek človeka len odhovoria, že lepšie sú tabletky a "bude to OK", pričom opak je pravdou.

Naposledy upravil: graupel (2012-10-01 14:36:02)



49

Re: Rôzne

Pozri, lekari vedia len to, co sa v skole naucili alebo co sa dodatocne doskolili, samozrejme z literatur vydanych zdrojmi ortodoxnej mediciny. Velmi malo z nich sa obracia oficialne na alternativu, je to pre nich aj profesionalne nebezpecne(sustavne prenasledovanie za odbocenie z normy) aj casto ponizujuce, ze najdu prostriedky, ktore sa neodvazia predpisovat, a nanajvys ich potajomky sami beru alebo daju najblizsiej rodine, v tajnosti.



50

Re: Rôzne

To Contaantence, this forum is about food supplements, no medicines are here promoted in any form.