ahoj RNG.
pisem za moju mamu. ma 64 rokov. uz davnejsie ma zvysenu kyselinu listovu vo vysledkoch krvi a lekar jej nic na to nepovedal ani neodporucil.
tiez ma roky reumu, osteoporozu a chronicke ochorenie krcnej chrbtice od mladi. teraz ju chrbat neskutocne boli, nevie ani spavat od bolesti, tazko sa jej dycha. prosila ma,nech sa ta opytam ci vies o nejakom pripravku, ktory by jej v tych bolestiach pomohol, tiez aj co s tou kys.listovou. tiez je chudokrvna.
az nejaky pripravok mas na mysli, mozes prosim ta z iherbu dat link?
dakujeme.

52

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG,poprosim ta,napis mi co moze svokra brat popri chemoterapii z tych doplnkov co brala na tvoje odporucanie pokial nesla na chemo.
teraz musi asi vysadit vsetko a brat moze co? alebo nema nic brat, lebo jej uz doplnky nepomozu ked bude mat chemo?
sme nastvati na nu, ale je to jej rozhodnutie. chce chemo,tak nech ide. co uz.

a v prestvavkach medzi chemo moze opat brat vsetko, alebo je touz zbytocne?

53

(883 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

dakujem.presne tieto som myslela ze kupim.
a teda to nestaci brat raz za 2 tyzdne ako pri probiotikach zaludocnych, crevnych?

54

(883 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

RNG, neviem najst temu o probiotikach na zuby, usta. chcem kupit, poradis ktore z i-herbu?
ako ich uzivat a kolko denne z nich brat, alebo staci raz do tyzdna,mesiaca?

55

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

ok. dakujem.takze ten tyzden-dva staci.

a este otazocka na jodovu tinkturu.

1.mam doma este z tvojho shopu z Lucenca -obsahuje 47%ethylalkohol, 2%jod a 2.4%sodium jodid /to neviem ani co je to/
staci mi preventivne z neho pod pupok si davat 10-12 kvapiek tyzdenne? lebo tak si to davam uz roky. je to dost?

2. svokra na tu rakovinu si z tejto tinktury kolko ma davat na pokozku kvapiek do tyzdna? a kde by jej to bolo najlepsie davat? pod pupok, pazuchy, alebo?...ma problemy aj so stit. zlazou, cize kde si to ma aplikovat?

56

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem. a teda vies mi napisat ako casto tie enzymy uzivat? myslim preventivne. ty to ako uzivas? pravdepodobne denne nie vkuse. tak ako je to dobre? povedzme domesiaca 1 tyzden a potom 3 tyzdne pauza, alebo vkuse mesiac a potom pauza niekolko mesiacov, alebo ako aby to bolo efektivne?
mne ide o to, aby si mi presne napisal ako to brat dlho a kolko medzi tym pauza.

RNG,manzela trapi tenisovy laket. uziva na to doplnky ako pises na regeneraciu klbov, je avokado, rybi olej.
Moja otazka..moze nan uzivat aj enzymi rano nalacno 2tbl.  + bromelain? alebo enyzymy na cistenie tela na tenisovy laket nie su potrebne?
dakujem.

58

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

teda ked sme zdravi ,nemame choroby tak cisit telo enzymamy si nemame preventivne? alebo  si to 2-3 mesacne branie enzymov myslel ako prevenciu do roka, lebo celkom nerozumiem tomu co si napisal.

59

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

1.aha, takze ked obsahuje glycerin, tak vtedy je na ustne podavanie. a kedy je jod dobre aplikovat na pokozku? co  musi vtedy obsahovat?  ja sa do toho nerozumiem.

2. a dalsia otazka - preco iba urcity cas to moze brat? to nemoze jod brat denne, pravidelne pri rakovine?

3. ked chcem ja preventivne uzivat na cistenie tela silny pankreaticky enzym v enter.baleni, tak ako casto mam na lacno tie 2 tbl.brat? mozem povedzme tyzden v kuse brat a potom par tyzdnov pauza, alebo pravidelne jeden- dva  dni  v tyzdni, alebo ako to uzivat pri prevencii?

dakujem.

60

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

http://www.iherb.com/TPCS-Iosol-Formula … 30-ml/4785

tento jod sme kupili....cize kolko z neho denne kvapiek ma brat oralne ? alebo radsej 1x do tyzdna nech si ho natrie-nakvapka pod pupok? ako je lepsie..brat oralne denne 3kvapky,alebo 1x do tyzdna viac kvapiek na telo......moze si aj na krk?ma tu lymfu.
dakujem

61

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG, kolko jodu treba denne brat pri rakovine? svokra si dava rano a vecer po 1 kvapke s poharom vody.nie je to malo? alebo si moze dat aj na kozu povedzme raz do tyzdna 10-12 kvapiek pod pupok?
ako je lepsie teda? denne 2kvapky do vody , ci raz za tyzden 10kvapiek na telo. az moze aj na telo, tak kde konkretne? pod pupok, alebo pazuchu, ci v okoli stit. zlazy na krk,kedze ma narusenu aj stitnu zlazu?
dakujem.

62

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG,tak ako,doslo ti to na tvoj mail? ak nie,mozem ti sem napisat moj mail aby sme sa skontaktovali a ja ty to poslem.  lebo nechcem to takto verejne. dakujem

63

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

jordiksvk
nerozumiem tvojmu prispevku. ja jej neodporucam ziadne hladovky ani nic. odporucam iba doplnky schvalene panom RNG a kedze ma rakovinu v pokrocilom stadiu,tie davky musia byt vysoke aby liecili.
nic na vlasnu past nerobim.
a predsa starvu zmenit musi. pokial sa bude napchavat cukrom, masom a mliecnymi vyrobkami, tak to nema vyznam.
neboj sa, nehladuje, iba zmenila jedalnicek.vyhyba sa cukrom, bielej muke a maso je iba rybu. ked uz.

64

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG teraz som ti to skusila preposlat este raz na inu adresu, skus pozriet ci ti to doslo.
prvy mail som poslala na : rng....@comcast.net a druhy na kend....@comcast.net
nechcem ich pre istotu cele pisat,dufam,ze zvysok pochopis.

65

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

sorry,myslim protiparazitovu kuru....

66

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

tak teraz nevieme co robit..ma teda prerusit branie doplnkov proti rakovine a dat sa na tu protiparazitovu kuru? alebo ju moze subezne s tymi doplnkami robit? ale ma toho velmi vela uz brat.
a co kupit teda na tu kuru.....
a pokial pojde na chemo tak moze robit  tu protiplesnovu kuru aj popri chemo?
som hotova,pri jej stave neviem ci je este vobec nejaka sanca. napadnute ma uz vsetko takmer a teraz este aj kosti ako pises.....

67

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem a este raz ta prosim, pokial si najdes kusok casu,pozri sa nam na ten program brania doplnkov co som ti vcera preposlala na tvoj sukromny mail. ci to sedi, ci sa nieco s niecim  nebije tam v brani, alebo co povyhadzovat z toho, je tam toho velmi vela...napr. aj skoricu vyhodime ak nie je potrebna velmi , ale docitala som sa,ze prave pri lymfe-leukemii je skorica dolezita...
surne cakame,co na to povies, ci to je OK,lebo svokra uz berie podla toho doplnky 4-ty den. dakujem.

68

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem.
dnes volala,svokra,ze vsetko je zatialok pri brani doplnkou /berie 4-ty de/,iba zo skorice je jej velmi zle, zahmlieva sa pred ocami a na zvracanie je jej.ma rakovinu lymf. uzlin s metastazami do brucha, hrude,panvy, kost.drene......a ze dnes v noci mala hrozne krce do noh...
co ty na to? je to reakcia na liecbu doplnkami, alebo je to z rakoviny...doteraz nemala ziadne bolesti,nic.
ralovinu jej diagnostikovali pred 2-mi mesiacmi,hrcku si nahmatala pred 2-mi rokmi, bohuzial doteraz nikomu nic nepovedala, takze nikto nevedel.

69

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

a este otazka.....
kedy ma teda brat kalinat na alkalizaciu,ked cely den berie vela doplnkov-hore som ti pisala v otazke c.51.
totizto rano zacina okolo 7.00hod brat silne enzymy,potom ma pauzu 1hod. a nabieha na ostatne doplnky....pred enzymy chceme este zaradit artemisinin, tak neviem,kedy ten kalinat medzi to vtesnat,nakolko na rakovinu sa musi alkalizovat.....vies mi prosim ta niekde zakomponovat ten kalinat rano ?
a poprosim ta este napisat,kolko ma byt pauza medzi artemisininom a enzymamy

a este poprosim odpoved na otazku 53.

inak som ti napisala a preposlala jej denny program do tvojej mailovej schranky, tak dufam, ze sa nenahnevas a kuknes sa nan ci je ok,co by si tam doplnil, popr. vylucil. velmi ta prosim,kukni nan.

dakujem.

70

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem.a ked nie su entericky pokryte enzymy...myslim Super enzyme od Nou firmy su take,oni maju aj Betain HCL v sebe  - tie sa mozu s kalinatom zapit? alebo ani tie nie?

71

(45 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

ano,prepac..nemyslela som kadiium,ale kalnormin ze som este brala a nepomohol.
takze myslis,ze tento potassium glukonate ked aj obsahuje silicon dioxide a croscameloze sodium sa v tele vstrebe , ze tieto dve zlozky nejaknenarusuju tu tabletu v tom, ze sa mi opat vyluci z tela cela?lebo doteraz ked som kupovala z firmy nou potassium, tak tieto 2 zlozky tam neboli.....

72

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem, velmi si ta vazim, ze dokazes takto odpoved a pomahat nam. ale mam na teba par otazok este:

1. ked zoberie teda entricky pokryte enzymy s kusom jedla, moze si ich zapit s vodou v ktorej je kalinat? nevadi to ze bude mat alkalicke prostredie? neovplyvni to tie enzymy?

2. ma uzivat aj GSE zamiesane do vody pocas dna? svokra toho uziva velmi vela, ma program rozpracovany na cely den kedy co uzivat tak ci moze aj GSE po duskoch, ci to neovplyvni enzymy, vit.C, betaglukany, graviolu, cordiceps, candex, selen, zinok.,DIM,zelene a mnoho inych doplnkov....
a ma denne kolko kvapiek pit vo vode...60kv. do litra, alebo...

3. berie aj probiotiotka s jablkom pred spanim ...ale tie mikrovlakniny moze uzivat inulin aj psylium? inulin viem ze moze pocas dna hocikedy, ale neviem psylium kedy si ma dat, aby jej to nezmietlo z tela ostatne doplnky,kedze ich berie pomaly kazdu hodinu nejake a rano na lacno uz berie ten artemisinim ,potom enzymy...tak to psylium neviem kde a kedy jej pichnut....
tie arabycogalaktany nema.
takze staci akomikrovlakninu ten inulin, jablka a psylium? ak ano, tak kedy uzivat psylium...kolko pauza treba medzi nim a ostatnymi doplnkami..

dakujem

73

(45 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

vies, ja kupujem z i herbu potassium glukonat od nou firmy, ten je ok, teraz som hodila do kosika s tymto zlozenim,od inej firmy a zarazili ma tieto 2 zlozky, preto som sa ta pytala, ci nie su umele, alebo co,nakolko som roky brala draslik u nas v lekarni kupeny -kaldyum, kadmium a vzdy som celu tbl v stolici vylucovala, -nevstrebal a nerozlozila sa mi v tele a vzdy som mala kalium nizke.
ked kupujem ten z iherbu v glukonatovej forme mam uz super draslik. tak som aj teraz kupila v glukonatovej forme, ale tie 2 zlozky sa bojim ake su,ci sa mi to rozlozi v tele, aby som nedopadla zase s nizkou hladinou K ..... ze ich budem vylucovat

74

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

poprosim odpoved na otazku c.48.dakujem pekne.

75

(45 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

RNG kupila som potassium gluconatte a co ma zarazilo obsahuje Croscamelloze Sodium a Silicon Dioxide.....co su zac tieto dve veci a nevadi to? myslela som, ze v glukonatovej forme bude super vstrebatelny, len tieto dve zlozky ma zarazaju...nie je to nic umele? rozlozi sa mi tbl v tele?
lebo mne sa synteticky draslikv tel enerozlozi, preto sa pytam.
poprosim ta,vysvetli mi co su tie dve zlozky.
dakujem.

76

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

este sa opytam za ten atemisinin

1. ked ho zoberie rano nalacno kolko minut,popr.hodin ma ma pauzu medzi nim a cistiacim enzymom,ktory bude brat za nim a tiez na prazdny zaludok...nemoze ich zobrat sucasne?lebo ide podla isteho programu a tam ma uvedene, ze den zacina branim enyzmu na lacno o 7.00hod,potom pauza a potom pokracuje dalej....


2. a poprosim este odpoved na otazku nad touto,cislo 47

77

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem pekne...
len nerozumiem , pises  - vitamin V -...nie je to preklep?

78

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG poprosim este odpoved na tri otazky co som sa pytala v otazke cislo 40

79

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

este poprosim odpoved na dalsie otazky...

4. tu stravu ma zmenit, cize vynechat maso, cukry, alebo nie, nakolko bude zoslabnuta z chemo a nebude potom vladat, co odporucas, aku stravu ma jest a  comu sa vyhnut

5. ten ARTEMISININ ma kedy  brat, ked rano a vecer pred jedlom bude brat na prazdny zaludok PANKRET. ENZYM a tento Artemisinin tiez ma brat 2x denne na lacno, moze aj Pankreatin a Artemisin zobrat naraz, spolu?

tak ta poprosim odpoved na tychto 5 otazok.
dakujem.

80

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem

1.a ked bude brat ten ARTEMISININ,moze zaroven aj marhulove jadierka? nebude tej B17 uz vela ? ak moze, takkolko jadierok denne,kedze bude brat aj artemisinim

2. selen moze byt aj z kvasnic?nevadi to onko pacientovi?

3. dnes opat sok..uz ma aj kostnu dren celu napadnutu...cize uz ma zaludok, hrudnik,panvu, kostnu dren a minimumum III. stadium...napis, prosim, ked je uz kostna dren v tahu, je vobec sanca vyliecenia?

prosim, odpis este na tieto3 otazky.
dakujem krasne.

81

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem RNG. takze svokra je rozhodnuta. popri chemo/no co narobim, jej rozhodnutie/  ide brat doplnky a zmeni stravu - ziadne cukry, maso.....
vies mi konkretne napisat co ma brat z doplnkov, co bude popri chemo mat vyznam ako taky.....
budem rada, ak mi doplnky das presne nazvy aj davkovanie...

1. mozeme aj ten artemisinimn kupit?nevadi ze je to tiez prirodne chemoterapeutikum,ze bude brat subezne aj riadne chemo aj ten artemisinin? ak nevadi, kupime to a co este? marhulove jadierka brat uz pri artemisinine nemusi?

2.poprosim konkretne nazvy...z iherbu ideme kupit.

3. stravu ma uplne zmenit -cize stop masu okrem ryb aj stop cukrom? alebo netreba pri chemo tak stopnut to, aby nezoslabla?

82

(251 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

ked budes mat cas,poprosim tvoj nazor na moju otazku c.215.dakujem.

83

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

svokre uz zakazali pri rakovine lymfy uzivat B-vitaminy, zevraj zvacsuju nadory, takze sa boji aj B17 vo forme marhul. jadierok brat...no povedz co je to za blud? nepocula som o tom, ze B-co zvacuje nador.
tak ledva ju nalomim na C-ko, B17 a D aspon popri chemobrat, oni ju takto odzbroja a opat som tam, kde som bola. nechce to brat. ja sa uz vzdavam.nechapem, ako ti ludia bezhlavo veria lekarom.
zevraj doplnky nech berie po vylieceni, alebo ked to daju aspon pod kontrolu....
takze co hovoris na to B-cko----vsak nezvacsuje nador..

84

(251 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

a co povies na toto....dufam, ze je to naozaj blud..to sa jedna o to C-ko z DM
všetko sa vyrobí v Číne z GMO kukurice /je to lacný zdroj glukozy/, a potom sa rozvezie do sveta, firmy si to už balia podla seba, prípadne si tam kopu bordelu ešte aj pridajú, alebo to dávajú do potravín. Problém je , že to čo vyrábajú už ani nie je L-askorbová, ale mutant L+R formy kyseliny aksorbovej. Výroba lacná, účinnosť malá, preto sa berú megadávky aby to malo efekt. 1 kilo E300 stojí 2.5 dolára
ako katalyzátor reakcie z glukozy na E300 sa používajú ťažké kovy ktoré je problém zo suroviny vyčistiť
bolo o tom písané aj na Naturalnews, ale nechce sa mi to hladať
takže aj keby to nebolo z GMo kukurice ale z repy ..stale sa tiež vyraba z glukozy kde sa pri vyrobe pridavaju ako katalyzator tažke kovy...a ja neverim že to cečko dokažu natolko vyčistit že je ok...tolko o tom viem ja...

85

(251 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

dnes som citala na jednej diskusii,ze vit C z DM drogerie-ten praskovy, co nakupujeme takmer vsetci je vyrobeny z GMO kukurice...neviem, co je pravdy na tom...co ty na to? je to velmi skodlive az je to pravda?
dakujem za odpoved.

86

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem krasne. ja si ta tak vazim, neskutocny clovek si. radis nam tu tolko veci a paci sa mi, ze aj ked sa pytame uplne blbosti niekedy, nikdy nikomu nedas pocitit zosmiesnenie,nerobis si srandu z nikoho.

mozno tato otazka,cotipolozim je tiez pre teba smiesna, no neda mi a az vies, skus mi odpovedat. viem, ze nemas kristalovu gulu,ale....

s tou mojou svokrou je to tazke, pretoze v jej okoli je takmer 6-7 ludi,ktorych dobre pozna a klasickou liecbou, teda ozarovanim a chemo sa z rakovin dostali.a co je zvlastne, ziju zatial v pohode uz aj 10-15 rokov. nevratilo sa to. ved chvalabohu, ale..
v tom je kamen urazu...ona si ich berie za priklad a veri, ze chemo ju z toho dostane ako ich a ked jej ja zacnem oponovat, ze nech ide alternativnou cestou,ktorou by som isla aj ja hned povie...no ale povedz mi,preco tomu neveris,ved pozri,oni to podstupili a ziju v pohode uz aj 15 rokov a nic im nie je.
a vtedy som odzbrojena. sama neviem co povedat, tiez to nechapem, zeby tolko ludi iba v jej okoli toto dokazali aj s chemo? a tolko rokov od liecenia su ok...
no RNG, co povies.....ja neviem, co jej mam na to povedat.sama nechapem.

87

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

1. a co povies na tento druh nadoru-folikulovy lymfom...nozaj rastie pomaly ako hovoria, alebo? aky mas nazor na celu vec.

2. a este otazka...ked pod sankou-na hrdle mala ten lymfom v I.stadiu a v zaludku,na hrudniku ma minimalne III. stadium...to znamena,ze primarneako prvy  vznikol v tom zaludku a na hrudniku a ten pod sankou iba teraz ked je v I.stadiu? nerozumiem celkom....
a to III.stadium je uz velmi vazne? je sanca vyliecenia?
dakujem za odpoved

88

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem.vidis,ako z ludi tahaju peniaze a ta voda z HU nie je lacna zalezitost.bohuzial na tazko chorych sa najlepsie zaraba.

ale idem ti este napisat za ine...
vcera sme sa dozvedeli vysledky CT vysetrenia. svokra mala pod sankou uzlinu a histologiou zistili ze sa jedna o folikulovy lymfom, I. stadium. piusala som ti o tom.
robili jej CT do pasa, ci nema inde a bohuzial. ma uz na hrudniku, zaludku a zevraj to vidia ako minimalne III.stadium co ma sokovalo.
este nedosli vysledky z miechy. ktovie, co tam bude.
tiez nechapem, precojej CT nerobili az po spodok noh.ved aj tam moze mat,nie?
co je hrozne, tak maju cas lekari, svokra ma zavolat iba o tyzden co a ako s nou budu robit. povedali jej,ze bat sa nemusi, ze tento lymfom rastie pomaly.no zda sa mi to divne, ze maju cas. uz sa to taha od novembra a nic.
svokra uz ma aj nocne potenia tela,ubytok vahy co su priznaky tohto nadoru podla toho co som citala. a zatial s nou nic nerobia.
co mi k tomu napises,prosim...mna strasi to minimalne III. stadium,ved to je uz vazne, nie?
a nema ziadne potiaze svokra, citi sa OK.okrem tych navalov tepla v noci...zvlastne.

89

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG, zdravim ta.
poznas vodu PREVENA, obsahujucu deuterium? dnes som sa o nej docitala,ze je ucinna pri liecbe rakoviny . co ty na to? alebo je to iba reklamny tah, nakolko cena je velmi vysoka.
dakujem.

90

(251 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

tak co odporucas? mam si tie 4g C-ka  paraskoveho zmiesaneho s kalinatom a radsej rozdelit povedzme na 3 denne davky a na 3x to vypit, alebo si to mozem do toho litra vody namiesat a pit po par deci cely den. co je lepsie? ja beriem Betain, mam problemy s travenim.

91

(5 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

takze si do tej zmesy GSE a kokosaku mam dat aj cukor, alebo nie? dakujem.

92

(5 odpovedí, zaslaných do Choroby tráviacej sústavy)

RNG,takze na fisury v okolikonecnika treba namiesat mast z kokosakua GSE? ten praskovy cukor tam netreba? lebo ja som si to robila aj s pras. cukrom ze som dala do kokosaku a GSE a bolomi povedane, ze to mam tam kvasinky a ze ten cukor ich iba vyzivuje, kedze sa mi fisury vracaju. ja to nemam natrhnute, ina take akoby tenke ciarocky ako ziletkou porezane...stolicu mavam OK, skor riedku ako tvrdu.

93

(251 odpovedí, zaslaných do Otázky na konkrétne potravinové doplnky)

RNG,je to Ok, ked si kazde rano nalejem do skleneneho litroveho krcaha 4g praskoveho vit.C a zmiesam to s 2g kalinatu a popijam to cely den? nemam tym kalinatom alkalizovany zaludok cely den a z toho dovodu mi nemusi travit ? alebo iba cisty kalinat s vodou ma alkalizujuci ucinok a ked sa zmiesa s C-kom uz taku fumkciu nema?

94

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

ano ja tiez denne uzivam preventivne 4g, ale kolko onko pacient...ty by si kolko bral denne povedzme...kazdu hodinu 1-2g, alebo kazde 3 hodiny 4g, alebo.....ja viem,ze je to individulane, ale kolkymi gramami a v akom casovom rozpati brat na zaciatku..potom samozrejme uvidi,kolko telo znesie. je to zena a ma 62 rokov

95

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem tiez som toho nazoru, ze cakat je blbost a treba nasadit silne doplnky.
a kolko praskoveho C-ka ma brat denne ?riedila by si ho sodou bikarbonou. Ester c nemame zatial. takze kolko gramov z neho ma uzit denne. dakujem.

96

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

ahoj RNG.
je normalne, ked doktor-onkolog povie pacientovi,ze v ziadnom pripade nesmie uzivat doplnky ,kym sa jej  presne neurobia vsetky vysetrenia, CT, magneticka rezonanciacia ci  nema metastazy aj inde v tele. pretoze ak by brala doplnky, tak mozu pozmenit vysledky testov....zda sa mi to chore.
chceli sme,aby dotycna uzivala doplnky kym urobia vsetky testy,ktore mozu trvat aj 1-2 mesiace.....
onkolog povedal,ze bat sa nemusi,ze ma pomaly rastuci typ nadoru. hoci ho vybrali, no teraz ju vysetruju, ci to nema aj inde v tele. podla toho potom urcia liecbu.

97

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

ok.dakujem.
a este za tu  chlorovanu vodu z vodovodu...okrem C-ka,ktore ten chlor vo vode naviaze,moze sa aj jod dat do nej aby nebola chlorova? ak ano, kolko kvapiek?

98

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem.
ale pokial jej este nepodavaju ten C vitamin v infuziach, tak zatial chce brat ustne a kedze ester C nemame,moze si praskove ciste C-ko miesat so sodou bicarbonov?aby tomalazneutralizovane.neuskodi ta soda bicarbona?

99

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

RNG,poprosimna nazor od teba, ako fundovaneho cloveka.

1. co hovoris na podavanie C -ka zilou infuzne? u nas v meste to praktizuju 4. lekari, dokonca 2.onkologovia. robia to popri chemoterapii......akeho si nazoru- je lepsie si dat pichat bez chemo to C-ko, alebo aj s chemo? ja som proti chemo.

2. ked ma clovek nador, kolko odporucas C-ka uzivat oralne denne? a v akych intervaloch...treba si to velke mnozstvo nariedit do krcaha s vodou a pit cely den, alebo radsej kazde 2-3 hodiny urcite mnozstvo si dat....a treba ho riedit s kalinatom, sodou biukarbonou, alebo ciste...

3. odporuca sa pit vela cistej vody. moze byt aj z vodovodu, aj ked je chlorovana, alebo je nutne destilovana, ale destilovana ked je, tak potrebujes kupit ten pristroj....velmi by skodila ta z kohutika?

poprosim na tieto 3 otazky odpovedat. dakujem.

100

(91 odpovedí, zaslaných do Nádory)

dakujem. a mozes mi este nieco o tom konkretnom, folikulovom lymfome napisat? co z tvojho pohladu nan hovoris, ako ho vidis v uspesnosti liecby a tak. u dotycnej je to 1.stadium.