Re: AKNE
Chcela by som sa opytat a poprosit vas o nazor, akne ma trapi uz 17 rokov, na tomto fore citam, ze jeho pricinou moze byt konzumacia prepalenych olejov a znehodnotenych tukov, ale ja sa uz dost dlhu dobu takymto jedlam vyhybam. Mastne a vyprazane mi ani vobec nechuti, pouzivam vacsinou kvalitne bio oleje, ktore jem za studena, sem tam si dam nieco zlahka opecene ale velmi casto tomu neholdujem. Vyskusala som uz rozne metody, od hormonov, antobiotik, vselijake masticky kremiky...ale nic nepomohlo.
No uz niekolko rokov uprednostnujem prirodne produkty...natieram sa aj kokosovym olejom, uz som skusala aj vysadit mlieko, vlastne ho uz pijem len velmi zriedka ale ani to nepomohlo, aj matersku kasicku som brala, kedze som citala ze aj ta ma velmi dobre ucinky na akne, pretoze obsahuje okrem ineho aj prirodne hormony..ale ani to nezabralo..no mne asi uplne nezaberie nic...tak chcela by som vas poprosit o nazor...a este by som mala jednu otazku...co sa tyka tych tukov a vyprazanych jedal....velke mnozstvo ludi tieto jedla konzumuje aj dost casto a preco teda ked su take skodlive a sposobuju akne, tak vela ludi akne nema? dakujem...