Re: kandida kysle prostredie
Pozdravujem Vas RNG, chcela by som poprosit o radu, uz 6 mesiac ma chronicky boli hlava a som unavena, spava a nemam chut do jedla. V oktobri, ked sa to zacalo, krvne testy dopadli dobre, akurat som mala znizeny noradrenalin a zvyseny prolaktin. Nasledne som bola na CT a MR hypofyzy, vsetko bolo v poriadku. Vysledky stitnej zlazy boli tiez v poriadku. Kedze bolesti pretrvavali, skusali mi nasadit antidepresiva, ale ziadne z nich nezaucinkovali. Asi 4 druhy. welbutrin, cymbalta, alventa, cipralex. Vsetky mi pan doktor vysadil. Hlava ma neprestala boliet ani po jednom z nich, unava mi tiez nepresla ani apetit sa nedostavil. Stale som slaba, bolest hlavy mi pretrvava, i ked sama neviem, ci bolest je to spravne slovo, je to taky druh bolesti ako ked do otvorenej rany fukal vietor a vyskytuje sa symetricky po oboch stranach. Taktiez sa mi zda, za mam zlu koordinaciu pohybov, akurat to nikdy nikto nespozoroval, takze to je zrejme moj pocit, vobec si ho neviem vysvetit. Ostatna cast tela ma vobec neboli. Ak by Vas nieco napadlo, co by mohlo napomoct mojmu organizmu, bola by som velmi vdacna. Andrea