tiez by som Vas chcel poprosit o nazor alebo radu, kam sa obratit na Slovensku, kto mi zisti alebo spravi diagnostiku,
ci uz klasicka medicina alebo alternativna, bol som vcera u lekara po vysledky, dal som si zobrat krv na chlamydie, borelie, toxoplazmu, candidu, zapalove procesy v tele... bral mi aj vytery. Bol to dost problem, aby som ho presvedcil aby mi to zobral. pred rokom som mal protilatky na borelie na hrane, povedal ze ju nemam, asi, ale tak neisto.
teraz v hrdle vyter ukazal nieco, asi streptokok a inak vsetko v poriadku, ani zapalove procesy ani nic, a pridom sa citim mizerne, svrbi ma konecnik, je to skoro cely den asi 2 mesiace, neexistuje, aby tam nic nebolo, niekedy sa neda vysediet, pri moceni ma obcas stipe zalud a unikaju kvapky mocu, pravdepodobne chlamydie, potia sa mi dlane a chodidla. mam hrcky po tele, teplotu si meram obcas a namerane hodnoty su od 37,0 do 37,8 stale. raz mi horia usi, potom hrud, tak bok, ako by som bol radiator. rezu ma oci, vidim v nich ako sa nieco hybe, neaky parazit asi, omdlievaju mi ruky, bolia svaly, zily a kosti na dotyk, aj usi a kosti na tvari, mandle a tak. a to neustale uz niekolko rokov. v detstve vela zapalov predusiek a hrdla, biely jazyk...
vsetko toto som mu povedal a snazil sa to nepocut a zvalit vsetko na infekciu v hrdle skoda sa vyjadrovat
a ja ani neviem, co mi vlastne je.
Na infektologiu ma nechce poslat, lebo krv ukazala, ze som zdravy a basta.
som dost unaveny a neviem ako postupovat dalej, aj si zmenim lekara, ale najprv by som rad vedel co dalej, mam uz nieco doma z iherbu, a zo swansonu je na ceste, serapeptaze, enzymy, probiotika, NAC, extrakt z olivovych listov, oregano oil.
chcem vediet v com je problem, aby som sa toho zbavil a nie len tak trafat na slebo, ale ak nic nezistim, tak budem musiet.
viem ze tie mrchy sa vedia dobre maskovat a z jednej vzorky krvi sa ich tazko zisti a tiez viem, ze napr. chlamydie maju svoje cykly, kde 3 tyzdne su aktivne a 2 sa ani nedaju zistit, ale to polovica lekarov ani nechce vediet.
Prosim o pomoc, na koho by som sa mohol obratit?
dakujem