RNG napísal(a):Ja beriem ovela vacsie davky a mam oblicky v poriadku.Esteru C beriem 3 az 5 gramov, v pripade viralneho utoky az 1 gram kazdu hodinu,
V caltrate je vapnik v zlej rorne aj hocik, takze sa skoro cele vyluca a zbytocne zatazia ladviny. .
Caltrate je navrhnuty podla starych odporucenych dennych davok z roku 1948, ktorych sa dosial lekari zatate drzia, hoci su uz davno ich kolegami dokazane za nespravne. Najma vitaminy E, C a D-3 a jod a selen su tam hrozne nizke a vitamin K-2 tam dokonca ani nie je spomenuty.
dobrý deň, veď práve preto sa Vás pýtam,lebo ja mám poškodené obličky z liekov a aby som si ich ešte viac niečim nedoničila,mám manžela dialyzovaneho , tak viem čo to obnáša a na tie ostatné produkty ste mi nič neodpovedal,že ako to mám brať a kedy a čo tá Chaparala mam ju užívať na tie dutiny alebo nie,prosîm Vás odpovedzte mi na to,lebo mám strach zo všetkého , čo sa toho tyka ,lebo je toho tak vela naraz. A ja mám tu psychiku terz takù narušenù, že VAS PROSIM o pomoc. Mam,chaparalu,Vitamin D3, Serapeptazu 120 000,Oreganovy olej v kapsuliach55%carvacrolu a ten sa ma ako užívat ,Berberine,NAC 600 mg, a ten Ester celaskon 1000 mg. A ten Citricidal to ako dlho treba pit a ešte tieto produkty sa musia ako dlho užívat aby to pomohlo.Tak Vás pekne prosím poradte mi s tym Elize
Naposledy upravil: Elize (2016-01-31 17:25:18)