S Candexu som sklamaný. Pisal som tu aj o jeho uzivani. Uzival som ho 4 kapsule denne 3-4 mesiace. Uzival som ho cca 6 tyzdnov o 03 v noci o okolo 8 hod. ranajky. A potom dalsich 6-7 tyzdnov som skusil aj 2 kaps. odpoludnia 3 hod po obede a veceral som po 3 hodinach po zjedeni kapsulí-tiez spolu 4 denne.Takze medzi jedlom bolo 6 hodin. Stav sa mi dokonca tak pohorsil musel som nabehnut na fluconazol. Aj IgA to ukazalo. A uz pomali 3 roky som nemal v ustach nic z psenicnej muky a z cukrom. Sem tam sladim steviou. Ovocie max. 1 nie denne / jablko,alebo hrusku /-nie kazdy den. A k tomu oregano v kapsuliach, kokosovy olej 3x denne polievkovu lyžicu,Olive leaf 20% oleorupeinu 2x1 ,Curcumin kapsule, Serrapeptassu 120000, Sylimarin-525 mg denne, mikrovlakniny, vlakniny Psylium - 2x denne vrchovat caj.lyzicku - a probiotika- 4-6 denne, zive drzane v chladnicke-2-3 druhy obmienal som. Koloidne striebro 25ppm 4 ml, nie denne, prelievane v ustach, nie hned prehltnute.
Niekedy mam k masu 100 gr. zemiak vareny vo vode,alebo ryzu 80gr-nie klasicku lupanu . Prevazne kuracie meso, ryby-lovene z mora/napisane na obale/ Niecomu musíme verit. Raz v tyzdni chude bravcove alebo hovadzie . Maso porcie 100-150 gr.
Prevazne listovu zeleninu surovu denne a denne zeleninovu polievku-hustu- z korenovej zeleniny. v kazdej namiesto cierneho korenia okorenene z rozomletym zázvorom za cajovu lyzicku/ z mrazaku/. Niekedy je vo vyvare aj 2-3 dkg mrkvy. Tak nejak spolu 450- 550 gr. zeleniny denne.
Caje prevazne nesladene: Lapacho,Vilcacora-striedavo ,zeleny caj, matovy, repikovy a ine. Cca 1,7 l-2 l. caje u 1,5 l mineralka-cista.Niekedy sladeny trocha steviou.
Solenie trocha morskou solou. Na chlieb maslo, nie rastlinne tuky. Robim na repikovom oleji,olivovom oleji, niekedy bravcova mast.
Jem aj trocha chleba do 150 gr v dni - nie naraz delene na 2 davky. Peciem sam. Spaldovy,alebo razny. Aj spaldovo razny. Ako kedy.Bez kvasnic. V ceste je:soda bicarbona, rasca mleta,sol morska,muka a davam aj lanove semienka a s kefírom zaliate a vymiesane.
Alebo niekedy namiesto chleba suchare z ražnej muky natrete maslom-50-70 gr.-nie naraz delene na 2 davky.
Takmer denne si dam vecer okolo 22 hod. lyzicku lanovych semienok namocenych vo vode 2-3 hod. potom rozmyksujem a k tomu jeden biely jogurt a probiotika, lebo chodim spavat pred polnocou a od vecere daleko.
Neviem kde som robil zasadnu chybu. Ak viete, dakujem dopredu za radu.
Naposledy upravil: IvanBA-Sk (2016-02-11 20:05:12)