Re: doplnky
Milý RNG , ďakujem pekne za odpoveď. Dnes som bola s jednou mladou mamičkou troch detí, neskutočne skvelá, úspešná akčná žena. Má obdobné výsledky ako ja, ale nemá žiadne problémy,.. zatiaľ-. Mala začervenanie po uštipnutí, zistili hodnoty ako u mňa aj vrátane chlamýdií a mykoplazmy. Chcela by som poprosiť, ak by to bolo možné napísať ečte raz všetko , čo doporučuješ brať súčasne , nejaký radikálny protokol. Predpokladám, že aj ja sa opäť vrátim, budeme to mať pripravené.
Aj jej odporučili ten Strattonov protokol, ale rozhodla sa , že chce ísť prírodnou cestou.. ja som už brala všeličo, mám z toho aj dosť chaos... Ak len môžem poprosiť. Všetko len to najlepšie prajem pekné dni.
Chcem sa opýtať či je tu niekto na fóre, alebo v minulosti bol a vyliečil sa z takýchto výsledkov príspevok 345 , či je to vôbec možné..Totižto mám z detoxu človeka, ktorý je v liečba Stratton 3,5 roka, má stále hrozne herxheim , reakcie pri Entizole, má mozgovú hmlu, neskutočné bolesti, paralýzu a pod.. Predtým žil 30 rokov v Amerike , kde tiež bol na liečbe alternatívnej a nepomohla.. Preto sa pýtam, radšej viac prípravkou, nech to objednám a máme to doma ,..
Alebo stačí to čo uvádzaš v 346 plus antiparazitálny z JUKL, už som pozerala, DHA beriem, zvýšim však beriem 1 g,
VEĽKĚ ĎAKUJEM edita