Re: zlé trávenie
Menna, iherb ma nizsie postovne, ale svanson ma mnohe produkty lacnejsie, tj NIEKEDY SA OPLATI AJ PRI VYSSOM POSTOVNOM.
2 neviem. Mozno nezavisly druhy test ti niweco, ukaze,. ale bez ohladu na to obcas si preciostit pecen a regenerovat ju protokolom dr Berksona nikdy nezaskodi.
3.Odporucena denna davka je z roku 1948, a zialbohu bola povodne urcena nedostatocne velka najma ked nas v sucasnosti o jod rabuju chlor,. fluor a brom, ktore sa nachadzaju v nasrj potrave, vode a vzduchu v coraz vacsich mnozstvach Ja odporucam 2 az 6 miligramov jodu v priemere podla toho, co zistili viaceri lekari co s jodom pracuju uz od rokov 80tych minuleho storocia , coho prikladom je napr Japonsko, narod 132 milionov ludi, co ma menej zdravotnych
problemov a doziva sa 10 rokov dlhsie, ako napr priemerny Slovak a maju priemernu spotrebu jodu z morskych rastlin 13.5 mg denne na osobu, co je vyse 80 krat tolko, ako stara odporucena denna davka, ktoru naviac vacsina ludi nedostane z jedla To predpoklada aj branie selenu zaroven, kedze tieto dva spolupracuju v tele.
Naposledy upravil: RNG (2016-01-10 01:30:19)