Re: protikvasinkova dieta
Netestovala som tu kyselinu, ale skor davam na svoj dojem , napr. kupila som si tu kyselinu, ked som chcela absolvovat protiplesnovu dietu a necitila som sa dobre, pokial som ju brala...a napr. aj dnes beriem oreganovy olej v kapsuliach v tej ucinnej davke, pretoze som prechladla a nasadila si ho, okrem toho som si vsimla, ze ked ho beriem, tak mam cisty jazyk, hoci nedrzim dietu. No a beriem to uplne bez kyselin, dokonca nie vzdy som poriadne najedena, rano takmer na lacny zaludok a nic mi z neho nie je. Z toho usudzujem tiez, ze kyseliny mam dost. A tiez z toho, ze vzdy mi dobre travilo. Ale ten test by som mohla skusit ..
Inak mozem to oregano uzivat dlhodobo? Nemoze uskodit?
A u mna je dnes velky problem prave HIT, pretoze ja nechudnem z toho, ze by som jedla a jedla a nepriberala, ci dokonca chudla. Ja mam velky problem s tym, ze cely zivot som bola zvyknuta jest vela, nakolko mam rychle travenie a v podstate som dodnes este nezazila podobnu situaciu, ze by som schudla alebo pribrala, mne cele dlhe roky, od puberty nekolisala vaha a vazila som cca stale tak isto. No dnes som velmi obmedzena tym hlupym HIT a jem naozaj velmi malo...niekedy ani nemam cas si tolko vyvarat, aby som sa poriadne najedla...je to tazke...hnusny zacarovany kruh...takze je zbytocne uvazovat u mna o nejakom chybnom vstrebavani zivin atd., ked v prvom rade poriadne nejem a som stale hladna...
Je to do placu, potrebujem sa odmorit, zbavit candidy, kt. je podla mna za vsetkym, nakopnut telo... Lebo pre to HIT nemozem ani absolvovat vsetko, co odporucate, napr. tie parazity, zbytocne som si to kupila, ked mam z toho histaminovu reakciu...
A chvalabohu, musim si zaklopat, ze nastastie ziadne ine nedostatky enzymov nemam, teda aspon pokial ide o spominanu celiakiu, ci potravinove alergie, pretoze to uz by ma asi zabilo, drzat este aj taketo diety... Mam absolvovane kompletne podrobne testy, vyslo jedine to HIT ... A som si ista, ze to vyprovokovala candida a tehotenstvo...
Uz ma to proste cele nebavi, neviem co mam este skusit, aby mi to aj konecne pomohlo. Chcem druhe dieta a v takomto stave som sa do toho pustat nechcela, ale ked nic nepomoze, vykaslem sa na to, otehotniem a budem dufat, ze ked mi prve tehotenstvo dovrzalo takto zdravie, tak druhe mi ho mozno napravi..