Lucia22 napísal(a):Z diagnostickeho papieriku mam pozitivne dusitany, a v poslednej kultivacii mocu mi nasli Ecoli. Oregano som zo zaciatku brala 3 mesiace v tej davke ako pisete a nepomohlo mi. Tu D-manosu mozem uzivat aj tak ze si tabletky vysypem do vody?? Lebo sa bojim ze ked budem mat tolko tabletiek tak mi to nepoleze dole krkom
Mozno by som pridal este jeden odmaskovac a to konkrente serrapeptazu, pretoze mozes mat tam nejake tvrdohlave maskovene potvory, ktore nejdu tak lahko vyhubit.
Napriklad ja som pouzival len NAC s viacerymi antimikrobialnymi doplnakami a ked som po dlhom case pridal aj serrapeptazu, tak som spozoroval, ze tie antimikrobialne doplnky maju este silnejsi ucinok. Spozoroval som to tak, ze ja uz mam dlhe roky take zapalene hrdlo a ked som pridal tu serrapeptazu, tak som videl, ze sa mi to hrdlo vyzazne uzdravuje.
Z tej D-manozy, ako ti RNG radi, mas brat 2 gramy kazde 3 hodiny, takze z toho uvedeneho produktu je to 4 kapsule kazde 3 hodiny. Ak ti je 4 kapsule vela naraz prehltnut, tak to mozes vyriesit, tak ze kazdu kapsulu zapijes zvlast alebo po dve
A nemusis sa bat, ze ti to nepolezie dole krkom, navyse su to kapsule, tie sa lepsie prehltaju, a ja ti mozem povedat z vlastnej skusenosti, ze ja si kludne dam aj za hrst kapsul do ust a potom prehltnem a vsetko je v pohode, ziadny problem