1

Téma: Mocove cesty

Dobry den,
chcela by som vas poprosit, mala som zapal mocovych ciest a doktorka mi ho preliecila atb Biseptol, citim sa uz v poriadku, kontrolny moc vsak ukazal, ze este nejake zvysky v moci ostali.... Doktorka mi kazala pridat si brusnicove vyrobky, pit urologicke caje... a potom prist na kontrolu... Pocula som, ze je v tomto obdobi dobre doplnit aj probiotika.... Vedeli by ste mi poradit, ktore by boli najvhodnejsie...? Dakujem vam. Pekny den



2

Re: Mocove cesty

Atb znicia probiotika a s tym aj vyse 70% obranyschopnosti tela. Takze treba si nasadit probiotika a brat extra zmes mikrovlaknin, aby sa ta malicka nasada probiotik rozmnozila najmenej 1000 krat a tak obsadila cele creva.
Obvykle odporucam tieto
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … caps/19518
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Ja … e-Caps/124



3

Re: Mocove cesty

dobry den
prosím vás o radu pre mojho manžela, má od mladostí problémy s častým nutkaním na močenie a s vymočením malo moču.lieky od urologa, ktoré dostal mu stav zhoršili, mal ešte častejšie nutkanie na močenie a po spazmolytikach, lieky na moč,mechúr, mu  močenie akoby zablokovalo, nutkanie na močenie mal, ale nemohol sa vymočiť, takže ani s liekmi, ani bez liekov. lieky vysadil   nevie čodalej, prosím dá sa s tým niečo robiť?
dakujem



4

Re: Mocove cesty

Nuz moze mat problemy s infekciami alebo s prostastou. Na rozne urinarne infekcie som spominal roztok citricidalu, oreganovy olej a NAC a tiez vseuzitocny berberine.
Na prostatu treba rozne steroly, najma beta-sitosterol, v davkach az 2 gramy denne. To po case zmensi prostatu a tym prestane zvierat mocovod.
Inac tymto problemom s prostatou prechadza vacsina muzov nad 50 rokov, skor je to dost zriedkave.



5

Re: Mocove cesty

dobry den, dakujem za rady
ešte by som sa chcela opytat- manžel má aj spinu bifidu,  ortoped mu ju diagnostk. iba na zaklade rontgenu, je objed. na magn. rezonanciu- prosim nevedeli by ste niečo poradit v pripade že by mu problemy sposobovala spina bifida?



6

Re: Mocove cesty

Ako predist spine bifide, to viem, na to treba pocas tehotenstva brat vitamin B-9. Ale uplne nezrastene stavce  na chrbtici ma az 10-20% populacie takze to nie je nic zvlastne Viac na to najdes napr na
http://en.wikipedia.org/wiki/Spina_bifida
Nemyslim ze by to mohlo sposobovat problemy s mechurom ci prostatou



7

Re: Mocove cesty

Zdravim RNG, chcela by som sa sa s Vami poradit. Zhruba pred mesiacom som zacala mat bolesti v podbrusku, bolesti pri moceni a dokonca aj v krizovej oblasti, takze predpokladam ze to boli ladviny. Nasadila som si urologicky caj, Bererine 400mg 2x2tbl denne, alicin antibiotic s oreganovym olejom 1x denne, C-cko 3g denne, Citricidal (ale neviem ci ten ucinny lebo som ho objednavala cez http://www.regeneracetabor.cz/obchod/ci … i6pgiku6).
Po 2 tyzdnoch sa mi ulavilo, vyzeralo ze som OK. Ale tento tyzden mam znovu tazkosti pri moceni, tak som si spravila test mocu. Vsetko bolo negativne, iba bielkoviny som mala na 3+++ a dusitany na 1+. Viete mi poradit co by mi pomohlo ked sa chcem byhnut ATB? Alebo je mozne ze mam bielkoviny v moci z toho ze som teraz prechladnuta?? Dakujem



8

Re: Mocove cesty

Odporucam pridat viac oreganoveho oleja, kde davka 3 x 200 mg carvacrolu je klinicky ucinna, mensie davky zialbohu nestacia a treba brat aj  odmaskovace NAC a serrapeptazu. Vacsina infekciii urinarneho systemu tvori biofilmy, tj tak sa brani proti prieniku obrannych latok do nich. Preto ich treba najprv odmaskovat,, aby sa do nich dostali obranne latky, ci uz vlastne telesne, alebo rozne antimikrobialne doplnky.
Nuz a kazdemu odporucam brat aj tie zakladne doplnky, ako zinok, selen jod vitaminy C E a D-3 a samozrejme mikrovklakniny a probiotika neviem to dostatocne zdoraznovat pre ludi, kedze dobre osadene creva probiotikami vyrobia az 70% vsetkych obrannych latok pre telo, tj viac, nez je telo samotne schopne vyrobit.

Inac atb su ucinne len na cast bakterii, nie na rozne ine mikroby, takze casto situaciu len zhorsia tym ze znicia probiotika.  Urinarne infekcie mozu byt totiz aj plesnove a kvasne, tiez viralne a na to atb nic nespravia, prave naopak potlacenim probiotik tymto infekciam pomozu sa sirit.



9

Re: Mocove cesty

Dakujem velmi pekne za cenne rady. Este by som sa chcela spytat, kde sa da kupit NAC a serrapeptaza? Zinok, D-3 a C-cko beriem celu zimu. Kvalitne probiotika si viem kupit aj tu na slovensku a oregano si navysim. Kolko by som asi mala vydrzat v tomto rezime? Tyzden-2?



10

Re: Mocove cesty

Skus iherb.com, na stranke  http://rng.nazory.eu/ mas na pravo aj kupon na nich.
Nemam sklenenu gulu aby mi povedala dopredu, ako dlho musis doplnky pouzivat, ale pocuvaj na svoje telo, to ti povie, dokedy ich musis pouzivat a pripadne aj ktore.



11

Re: Mocove cesty

Sklenena gula by bola super smile Ok tak sa spolahnem na svoj instinkt, pripadne si spravim opakovany test na moc, ved papierikov mam dost. Idem objednavat. Este raz dakujem!



12

Re: Mocove cesty

OK. Trpezlivost, nic sa neda vyriesit naraz. A vyhojenie ladvin, kedze zrejme ich mas poskodene(bielkoviny) tiez potrva nejaky cas.



13

Re: Mocove cesty

Konecne mi prisli z iherb vsetky doplnky, od vcera som si ich nasadila, ale uz druhy krat sa mi stalo ze moj zaludok protestuje. Asi do hodiny po uziti oreganoveho oleja, serapeptazy a NAC dostavam krce. Netrva to dlho, vacsinou do 15 minut ustupia. Je mozne ze to mam z tych doplnkov? Davam si ich sice naraz ale vzdy po jedle.



14

Re: Mocove cesty

Nezname doplnky, jedla a pripadne aj lieky treba zacat brat postupne, nech si telo moze na ne navyknut.
Oregano je silna korenina, preto ho odporucam brat vo vacsom mnozstve  prakticky len v enterickych kapsuliach, ktore sa rozpustia az v crevach, tj nemozu zaludok drazdit. Ak ine nepomoze, skus brat menej, vzdy s mensim jedlom.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Oregano- … l&ic=1



15

Re: Mocove cesty

Presne toto som si objednala z iherb, takze oregano by mi nemalo drazdit zaludok. Ok, skusim zacat s mensimi davkami a potom prejdem na vacsie. Vdaka.



16

Re: Mocove cesty

Nuz ak mas malo kyselin moze sa ti ta kapsulka rozpustit uz v zaludku. Takze mozno by si mala brat kyselinys jedlom a az potom tie entericke kapsulky.
Ja viem aky je to pocit, lebo som omylom raz zobral tie kapsulky so sodou bikarbonou(draselna bikarbona na alkalizovanie tela, co mi zneutralizovala zaludocne kyseliny) a za pol hodiny som "hodil  sablu"



17

Re: Mocove cesty

Zdravím RNG, pred 5 dnami som bola u svojho obvodného lekára s bolestami pri močení. Mala som v moči zvýšené bielkoviny a taktiež krv v moči. Obvodný lekár mi neodporučil žiadnu liečbu tak som kontaktovala svojho gynekologa no ten mi dal iba odpoved, že sa tým nezaoberá. Bolesti už nadalej nemám pri močení ale cítim že tam dole niečo nieje v poriadku presne v močovej rúre, pijem dostatočne veľa najmä čistej vody a taktiež konzumujem sušené brusnice ,a aj pijem brusnicový čaj no napriek tomu to nieje všetko v poriadku. Časté navštevy WC sú myslím normálne pri tomto probléme hoci niesu bolestivé ale musím skoro každých 20 min. je to okej ? Na internete som čítala, že by sa to malo riešiť antibiotikami čo by som aj brala len, že môj obvodný lekár to ani nespomenul...Prosila by som o nejakú radu, pomoc. Ďakujem za skorú odpoveď

Naposledy upravil: Anna225 (2013-12-24 02:39:46)



18

Re: Mocove cesty

Citricidal, oregano berberine NAC a serrapeptaza. Ako som to uz radil mnohym tu v roznych clankoch, kedze ludia sa casto nedrzia tem. No a samozrejume menej cukrov a jemnych bielych muk , kazdodenne brat doplnok zmesi mikrovlaknin a nasadit si kvalitne probiotika
Inac mozes skusit aj 2 gramy D-manozy kazde 3 hodiny, lebo mnohe mikroby sa daju odhaknut zo sliznic a splachnut.



19

Re: Mocove cesty

Zdravim Vas, vcera som dobrala cele balenie oregana, cize som ho brala cely mesiac. Spolu s oreganom som brala serrapeptazu, NAC, kvalitne probiotika, C-cko, D-cko a Zinok. Dnes rano som ocikala papierik a nic sa nezmenilo. Stale mam v moci bielkoviny a dusitany sad Takze si mam objednat dalsie balenie oregana?? Neviem kde som spravila chybu...



20

Re: Mocove cesty

Dusitany su priznak poskodenia ladvin, Tie sa nemozu vyhojit za mesiac. Takze len ber dalej, pre istotu, lebo nevies, ci tam ta nakaza este stale je.
Nespominas mikrovlakniny, bez nich sa probiotika nemozu rozmnozit a treba aby sa rozmnozili aspon 1000 nasobne, v dobre osadenych crevach ich ma byt az 1 kg a co beries su malicke miligramove kapsulky. Az potom sa prejavi ich plna cinnost v tele.



21

Re: Mocove cesty

Probiotika ktore beriem su s inulinom, tak som si myslela ze uz si nemusim davat mikrovlakninu. A davam si ich pred spanim (neviem ci je to spravne).



22

Re: Mocove cesty

Uvedom si, ze dobre osadene creva maju az 1 kg probiotik, tj tej potravy tym malickym kapsulkam musis davat hodne a dlho, aby sa to do toho kila mohlo rozmnozit.
Preto to odporucam, tych 15 gramov zmesi roznych mikrovlaknin brat ludom cely zivot.
V nasej beznej strave je ich totoz primalo, "podarilo " sa nam ich pri slachteni a celkove polnohospodarstve a potravinarskom priemysle do znacnej miery odstranit na nasu skodu a skody, co to napachalo na probiotickej flore a zdravi celkove.
A dodavat probiotika treba pravidelne, lebo stale odchadzaju so stolicou, nove mikroby prichadzaju na potrave a vo vzduchu(kvapockova infekcie) takze si treba dodavat aj tieto probiotika, ktorych je v pode a celkove nasom prostredi kvoli hygiene a sterilizacii a umelym hnojivam coraz menej.

Naposledy upravil: RNG (2014-01-21 20:15:49)



23

Re: Mocove cesty

Zdravim Vas, uz treti mesiac beriem oregano 3x denne, serapeptazu 2 x denne, NAC 1 x denne, C-cko,zinok, D-cko a mikrovlakninu so silnymi probiotikami na noc. Stav sa dokonca zhorsuje. Vcerajsi ocikany papierik mi okrem spominanych bielkovin a dusitanov ukazal aj leukocyty sad Neviem kde robim chybu ale bojim sa aby mi ladviny nevypovedali uplne...Myslite ze mam pokracovat v doterajsej liecbe, alebo mam navsivit lekara?



24

Re: Mocove cesty

Nuz ked ti nezabera oreganovy olej skus berberine, 2 x 1 gram, ten casto rozne infekcie ladvin potlaca. Tie roztok citricidalu a extrakt z olivovych listov
Keby som vedel, aky mikrob alebo co ti to vlastne sposobuje, dalo by sa to ovela lahsie adresovat. Takto len hadame. Ale cin viac roznych antimikrovialnych beries, tym skor narazis na ucinny.
Ja osobne by som bral nielen oreganovy olej a NAC(2 x 600 az 1200 mg), ale aj citricidal, extrakt z olivovych listov, Berberine  collostrum a aloe vera na hojenie
Pes vie co ti to moze sposobovat, ja som povodne myslel ze sa jedna najma o plesne a candidu na 90%, co je najcastejsia procina problemov s ladvinami, ale mozu to byt aj virusy, ktore mame vsetci v tele, mozu to byt rozne bakterie, ktore tvoria casto biofilmy a podobne.
Zislo by sa ti dat vypestovat kulturu z mocu, co by mohlo ukazat, o aku nakazu sa jedna. Nie je to samozrejme 100% ale je to lepsie, ako len hadat.

Naposledy upravil: RNG (2014-03-31 15:47:23)



25

Re: Mocove cesty

Skusim ist k lekarovi nech mi spravi kultivaciu mocu a ozvem sa ked bude vysledok.



26

Re: Mocove cesty

OK.
Ja osobne miesto chodenie k lekarom zautocim na nakazy mnohymi antimikrobialnymi naraz, kedze ich mam stale doma po ruke. A jedno z nich alebo viacere vzdy zaberu za par dni.
Ja sa k nakazam spravam ako vojak v zakope v noci, nepriatela sice nevidi ale striela na rozne smery a obcas niekoho aj zasiahne.
Nie je to najuspornejsi system, ale velmi ucinny. nakoniec, ja nie som lekar, aby som bol zvedavy, ktory mikrob mi to sposobuje, ja ho chcem len co najskor znicit.



27

Re: Mocove cesty

Prave som sa vratila od lekara a kultivaciou mi zistili bakteriu E.coli 10 na 6-tu. Samozrejme ze som dostala ATB ale radsej by som to vyriesila nejakymi doplnkami. Aj ked to asi nebude taka rychla lieba ako pri ATB. Je mozne ze mi to oregano nezabralo?



28

Re: Mocove cesty

Na e-coli je vyborny roztok citricidalu. Bezny, co ocporucam je okolo 720 ppm, a e-co;lo sa da znicit lahko uz roztokom 6 az  20 ppm citricidalu. A super rychlo, ked taku koncentraciu dosiahnes v celom tele.
Inac nenapisala si, odkial  bral vzorku na kultivaciu.
Totiz v crevach je e-coli bezna bakteria, je ich vyse 200 druhov a len asi 2-3 su skodlive pre nas.



29

Re: Mocove cesty

E.Coli mi zistili z ranneho mocu. A predpokladam ze ten pravy silny Citricidal sa neda uz nikde objednat. Ci ano?



30

Re: Mocove cesty

Niektori tvrdia, ze dostali pravy citricidal, co tvrdi na flaske , ze obsahuje quaternialne zluceniny. Takze neviem. Ja som zatial este ten povodny nedostal a nove vyrobky to alebo netvrdial alebo mi zatial reklamovane a objednane nedorucili, objednavku zrusili.

E coli v moci je dost bezna, dostava sa z criev do vaginalneho priestoru najma posunom spodneho pradla alebo nespravnym utieranim, hygienou, papierom zo zadu do predu.
Ak ti to robi problemy tak aj L-manoza aj berberine ti to mozu rychlo vyriesit.
Dosadzanim probiotik a branim mikrovlaknin sa to tiez minimalizuje.



31

Re: Mocove cesty

Naslo mi iba D-manozu. Moze byt tato? http://www.iherb.com/Now-Foods-D-Mannos … l&ic=1 Predpokladam ze uzivanie tam bude napisane.
A Berberine som nasla tento http://www.amazon.com/Berberine-400-Cap … =berberine
Probiotik a mikrovlakniny mam dost.
Dakujem



32

Re: Mocove cesty

Nezabudaj na tie mikrovlakniny, zmes aspon 15 gramov denne. Mozes dostat niektore aj doma z firmy vemica, viac z
www.swansonvitamins.com
  kde maju aj arabinogalactany aj modified citrus pectines aj glucomannan dokonca aj v prasku, lacnejsie a bez pridavnych e-ciek
http://www.vemica.eu/eshop/vyrobky-s-vlakninou
Ale probiotika by som radsej objednal take, co su kyselinovo a tepelne odolne, ako napr tieto(pokial este nie su horucavy co ich mozu znicit)
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … l&ic=1



33

Re: Mocove cesty

Mikrovlakninu mam Psyllium, presne tu zo stranky vermica. Aj ked su tie plevy hnusne ked si ich dam vo vody, ale vzdy sa premozem a vypijem to.:) Aj tie probiotika mam presne tieto http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … l&ic=1



34

Re: Mocove cesty

Vemica ma aj ovsennu vlakninu aj inulin, co su "menej hnusne" A ja vzdy zdoraznujem, ze probiotika potrebuju pestru potravu, tj zmes roznych mikrovlasknin, nie len jedno.



35

Re: Mocove cesty

Ok, uz som si objednala aj inulin aj ovsenu vlakninu.



Re: Mocove cesty

Dobry vecer pan RNG, chcela by som poprosit o radu trochu nezvycajne, pre 4 kg  psika. Ma pravdepodobne znizenu funkciu oblicie, bola zistena zvysena urea v krvi (norm. hodnota je do 8,  on ma 19 mmol/l), v moci odobranom priamo z mechura je zistena bielkovina a zvysene kreatinin, cakam este na vysledky kultivacie z mocu, ci sa nejdna o infekt. Inak psik ma chut do jedla, malo pije, mal aj hustu krv(zvyseny HBG, HCT) ten sa uz celkom upravil. Asi sa jedna uz o dlhodobejsi problem, nakolko mocovinu mal zvysesu uz aj pred rokom, len veterinar ma na to vtedy vobec neupozornil, a odisla som z preventivnym vysetrenim krvi,  ze je v poriadku,  pritom az teraz som si vsimla, ze uz pred rokom mal zvysenu ureu, lym., HBG, HCT. Dnes som sa docitala o zeolite (ilovita  hlina),  ktory dokaze znizit ureu z krvi, ci je to vhodne vyskusat, a mozno oreganovy olej ak by islo o infekt,  zapall. Ak budete vediet poradit pekne dakujem za ochotu.
Pekny vecer prajem.



37

Re: Mocove cesty

Nuz co sa tyka zdravia psov,. o tom viem pramalo. Ale celkove zvysena urea znamena aj u psov poskodene ladviny alebo privela purinov v diete.
Keby to bolo u psa podobne, ako pri ludoch, co samozrejme neviem, tak pozri na temu Dna
http://rng.nazory.eu/rubriky/d/dna
a na obsahy purinov v jednotlivyc jedlach:
http://www.acumedico.com/purine.htm
Ked obsahuje psacie zradlo privela vnutornosti, tie maju vysoky obsah purinov.

Naposledy upravil: RNG (2014-04-26 01:16:29)



38

Re: Mocove cesty

Zdravim vas, nasadila som si D-manozu 500mg 3-krat denne 2 tabletky a Berberine 400mg 3-krat denne 1 tabletku, viac druhov mikrovlakniny a na noc probiotika. Vyzera to ze Berberine mi robi trochu problemy. Bolo mi dost tazko od zaludka a mam riedku stolicu. Na vasej stranke som sa docitala ze niektory ludia mozu mat problemy z Berberinu, tak som si vyskusala tabletku vysypat do vody a pijem to po glgoch, ale je to odporne horke. Mozem si to zarobit aj do nesladeneho dzusu, alebo to musi byt voda?



39

Re: Mocove cesty

Je jedno do coho si berberine rozrobis. Ak ti robi problemy  na zaciatku, mozxe to byt herxheimerova reakcie, tj prilis rychle odumieranie skodlivych mikrobov,. ktorych obsah sa vyleje von a drazdi. To sa casom ale zoslabuje. Ber zatial mensie davky, to znizi reakciu na to a da telu moznost si navyknut, drzim palce.
Berberine mozes pridat do cohokolvek ale tu odporne horku chut asi nepotlacis celkom, len zriedenim moze byt znesitelnejsia.



40

Re: Mocove cesty

Brala som D-manozu, Berberine, mikrovlakninu a probiotika 3 tyzdne, ale potom som D-manozu a Berberine vysadila, lebo z Berberinu som mala hrozne stavy, ktore som opisovala v inej teme (zavraty, tlak za ocami aj herxheimerovu reakciu). Momentalne problemy nepocitujem ziadne, dokonca ani moc mi uz nezapacha, ale ked si ocikam diagnosticky papierik tak mam stale leukocyty na 1+, dusitany na 1+ a bielkoviny na 2+. Mam pokracovat v uzivani Berberinu a D-manozy, alebo mam skusit nieco ine? Skoda ze ten pravy citricidal sa neda zohnat.



41

Re: Mocove cesty

Ladviny poskodene sa nevyhoja zo dna na den. Ale neviem , ci si si v nich infekciu uplne potlacila, takze by som bral nieco antimikrobialne, pre istotu dlhsie.
Kedze nemam ani sajnu, o aku infekciu sa jednalo, je mi tazko odporucit nieco.
Na kvasne kultury by som odporucal oreganovy olej a serrapaptazu
na rozne bakterie najma roztok citricidalu, viaceri spomenuli ze GSE udajne znova uvadza quaternialne zluceniny v obsahu
na virusy pozri na temu herpes
na mykoplazmuy extrakt z olivovych listov.
Berberine je tam niekde medzi, lebo je asi najuniverzalnejsi na siroke spektrum crevnych a urinarnych nakaz. Takze ho stale odporucam na prvom mieste, za tym probiotika a mikrovlakniny, co by mal brat kazdy, cely zivot.
Nuz a na regeneraciu potrebujes samozrejme dlhsi cas.



42

Re: Mocove cesty

Chapem ze ladviny sa nezahoja zo dna na den, ale tento problem uz riesim od novembra...co je uz pol roka. Zacinala som s urologickym cajom a Berberinom. Potom som nasadila oregano, NAC a Serrapeptazu + probiotika a mikrovlakninu. Ked to po 3 mesiacoch nezaberalo, dala som si spravit kultivaciu mocu a zistili mi E-coli. Tak som na vase odporucenie zacala brat D-manozu a Berberine, probiotika + mikrovlakninu. Teraz sa citim lepsie, ale stale mam v moci stopy leukocytov, dusitanov aj bielkovin. Takze prave som si objednala dalsiu D-manosu, Berberine a probiotika. Dufam ze mi budu stacit 2 balenia. To prave GSE som pozerala, ale ked som ho chcela objednat, vypisalo mi ze ho nemaju skladom sad



43

Re: Mocove cesty

Ja len dufam, ze sa nakoniec predsa len umudria a budu znova predavat povodny citricidal s quaternialnymi zluceninami. Kolko z nich to robi na tejto stranke neviem, lebo mnohi predavaju chemicky nezmeneny extrakt z grapefruitovych semien pod starou reklamou, ktora uvadzala, ze to obsahuje stary povodny citricidal s quaternialnymi zluceninami
http://www.xxl-sale.com/search/?q=Citri … 5337390147
Mozno tabletky to este stale obsahuju???



44

Re: Mocove cesty

Ahoj Rng, prosim ta v inej teme som pisala,ze v decembri som mala zapal ladviny z e.coli.
Po prelieceni atb v marci ma znovu zacalo stipat. Po odobrati vzorky z mocu mi opat nasli e.coli. nasadili mi atb,ktore som ale neuzivala. Nasadili mi aj urovaxom a canephron-ten canephron som uzivala. Trosku to polavilo,potom mi dali macmiror-ten som uzivala(ten nejako skodi telu?). Po douzivani tohto som mala vysledky ciste,co mi vydrzalo cca 2 tyzdne. Teraz mam opat stipanie pri moceni.uz ma to nebavi,myslela som ze to mozem chytat od partnera cez pohlavny styk? Ale on mal vysledky u urologa ciste,aj ked sa mu casto po pohlavnom styku robi taka biela supinata vec za predkozkou. Mava to casto,natiera si to canestenom



45

Re: Mocove cesty

E koli je typ bakterii z mnozstvom roznych druhov, niektore sa bezne zdrzuju v traviavom ustrojenste odkilal sa mozu posuvanim pradla dostat aj do vaginalneho priestoru.
Po pouziti atb si treba co najskor obnovit spravnu crevnu floru, lebo ta ti poskytuje az 70% obrannych latok proti roznym infekciam co sa do tela dostanu.
Na urinarne a crevne nakazy to odporucam najma potravinove doplnky(tj ziadne chemicke liekuy) ako Berberine(2 x 1 gram) L manosu(2 gramy kazde 3 hodiny), citricidal, oreganovy olej a podobne.
Samozrejme to sa tyka oboch partnerov, ci sa im nieco ukazuje, alebo nie



46

Re: Mocove cesty

Zdravim, stale nemam prelieceny ten zapal ladvin, a kedze priebezne hladam nejaky citricidal tak som nasla toto http://www.hoogle.sk/CITRICIDAL-bio-che … l-d539.htm Tvari sa ze je to original ale zda sa mi dost drahy tak neviem ci to mam risknut....
Pre blizsie info k mojmu zdravotnemu stavu: zistili mi v moci E-coli, brala som asi 5 mesiacov Berberine, D-manosu, probiotika + mikrovlakninu. Samozrejme ostatne potr. doplnky ako C-cko, D-cko, jod, E-cko, selen.
Teraz navyse si robim chelaciu - rano EDTA a vecer doplnky na kosti + K2



47

Re: Mocove cesty

Lucia22 napísal(a):

Zdravim, stale nemam prelieceny ten zapal ladvin, a kedze priebezne hladam nejaky citricidal tak som nasla toto http://www.hoogle.sk/CITRICIDAL-bio-che … l-d539.htm ...

Ten citricidal som si ja objedal, len mi este neprisiel. Podla popisu by to mal byt ten teoreticky pravy citricidal, aj RNG mi to potvrdil. Ale ked mi pride, tak vyskusam ten test ucinnosti a potom dam vediet v prislusnej teme ako ten test dopadol.

Aj mi potvrdil jeden pouzivatel fora, feri123, ze aj na flasticke je napisane, ze to obsahuje tie kvaternialne zluceniny.

Takze, ak to nepotrebujes surne a pockas na ten test ucinnosti, tak to este radsej nekupuj.



48

Re: Mocove cesty

Ok, tak pockam. V ktorej teme potom mozem hladat ako dopadol test?



49

Re: Mocove cesty

Do tejto temy to napisem.
http://rng.jecool.net/viewtopic.php?pid=41923#p41923



50

Re: Mocove cesty

Vdaka, Pietro, uz sa neviem dockat na vysledky toho testu!

Naposledy upravil: RNG (2014-08-27 06:44:53)