jaj a este mne nevybiehal obsah do hrdla, ale pocitovala som aj tak palenie trubice po tej kyseline. Tak mi ju asi podrazdila. Nekysle prostredie som vtedy mat nemohla, ked som uzila 3 tabletky , ked som doteraz neuzivala nic, tak palenie nebolo. Inak ja musim povedat, ze naozaj nemam so zaludkom ziadne problemy, mne nebyva zle, ja mozem jest kolko chcem, nebolieva ma brucho. Vobec nemam problemy, aspon nic absolutne nepocitujem. Jediny moj problem, ktory vnimam je ta candida, ktoru vidim na jazyku a v minulosti som mavala tie zapaly dole, ked som este mala byvaleho priatela a byvam unavena. Plus momentalne tie stavy s HIT, ktore sa ale opat mne vobec neprejavuju cez zaludok, ja ked nieco zjem, co nemam, tak sa mi zle dycha, busi mi srdce, mam kolabsove stavy, ale zaludok opat ok. Akurat rozmyslam, ze ci to HIT nemam naozaj len docasne z nejakeho nedostatku po tom dojceni, tehotenstve a podobne. Lebo musim si zaklopat, ale naozaj mam pocit, ze vitaminom B6 som trafila do cierneho, mam nakupene vsetky mozne doplnky na HIT (quercetin, bromelain, boswelicku kyselinu, ale uz po prvom uziti B6 sa mi nejako ulavilo a musim skromne povedat, ze odkedy ju beriem, nemala som este ani raz histaminovy stav...zrejme mi chybaju vsetky B-cka a ktovie, co vsetko este, ale toto mi pomohlo). No Dakujem velmi, dufam, ze sa mi podari konecne ist na tu dietu...A este som chcela, ze dnes to prebiehalo tak, ze najskor som uzila to oregano s 3 kapsuliami betain HCl a ked mi to neurobilo dobre, neskor poobede som uzila druhu davku oregana uplne bez kyselin a vobec nic sa nestalo, ani neviem, ze som to uzila . Teraz sa budem snazit zvysit tu davku na maximum, ci to zvladnem, a ak ano, budem naozaj rada, snad to vydrzim tie 2 tyzdne bez toho, aby som mala take neprijemne stavy, ako minule, mozno mi to len vtedy z nejakeho dovodu nesadlo ..netusim.
Naposledy upravil: elisa (2015-07-28 23:21:19)