Pre RNG Prajem dobré zdravie a mám na Vás veľkú prosbu a prosím o veľkú dávku trpezlivosti.. Je toho priveľa a sama sa v tom strácam. pred pól rokom som mala stále ten itý problém a brala som CDS, ale po mesiaci som vyradila, pri reakcie.. Od decembra beriem poctivo všetky tieto doplnky a strácam v tom prehľad. Veľmi prosím o radu čo a kedy a či niečo nevynechať. Môj príbeh..
Takže beriem a s tým mám problém či to už nie je príliš prekombinované, a už neviem kedy mám medzitým jesť a hlavne žiaden efekt ??.Kompletne to beriem 10 dní, ale predým s prestávkou bez Citricidali a samenta 2 mesiace...
Moje problémy, mám chlamýdie opakovane zistené. V auguste ATB 3 týždne Klacid , s dobrým výsledkom, ale v januári opäť pozitívne. Od novembra beriem len prírodné doplnky a opakovane mi zistili zvýšenú hodnotu..prikladám. Testy na reumat negatívne..
Pri komplikacii artroskopie kolena v júni hodnoty Chl pneumon iae Iga ELISA 31.2 po prelieceni 26.5 TERAZ 28.50 pisu pozitivne. Chl pneumoniae IgG ELISA som mala 96.2 po prelieceni 29.00 TERAZ 80.00 pozitivne.
Mám vysoký krvný tlak a tachykardiu cca raz za 2-3 mesiace.., urputne ma bolia kĺby a hlavne úpony, nenormálne mi praskajú kĺbiky hrozne, to asi mesiac , a mám zášklby v hlavne stehennom svalstve, nervy ??? Veľmi ťažko sa mi chodí a to pred rokom som športovala bez problémov. Mám 59 rokov.
BERIEM 10 dní toto všetko predtým bez Citricidalu a Samenta 2 mesiace
Curcumíns bioperine od Doctorś BEST 500 mg 2 x denne to som opäť pridala, ale robí mi to ťažkosti so žalúdkom..
Olive leaf od Narureś way12 % oleuropein 2 x denne
Serrapeptase 3 x denne 120 000 od Doctorś BEST
NAC od NOW 2 x 600 mg
Oregano oilod NOW 55 % Carvacrol
2 x 15 kv denne Samento od Nutricology
3 x 15 kv Citricidal Natural original od CRM Co Orlando Florida
Na tlak jediný chem liek TARKA 180 mg/ 2 mg verapamil/trandolaprilum ráno
Okrem toho vit, Stress B formula s 1000 C od Natural factor., D od NOW , , CoQ10,
Magneziu, Gaba na psychické úskostné stavy, nemám ich , ale dávam 1 x denne Digest Ultimate enzyme od NOW, Lactobacily od Swiss ,
A terayz na kĺbovú výživu
Arti fit z Nahrin Švajčiarsko obsahuje Glukosamín sulfát 750 mg , chondroitín sulfát 500 mg, selen, chrom, mangan , meď a zinok píšu 33 - 50 % dennej dávky.
Teraz mi prišlo MSM Powdwe od Doctorś BEST píšu 1 až 6 g denne .. Môžem to pridať k Arti fit ..
A ešte čakám Nattokinase 2 000 FU od Doctorś BEST .. môžem to ešte pridať na riedenie krvi.. namiesto anopyrinu ?? Alebo stačí serrapeptase ??, PORADÍTE ??:):|:( Ďakujem edita rada budem počuť aj iné názory