Pietro : hej isto skús je to chutovo velmi zaujmave a plne zivin rôznych + ked dochutis troska domacim medom kvalitnym a nejakou cejlonskou skoricou tak mas fajnovotu nadupanú
RNG zdielam Tvoj nazor.. odstavovanie ako take co sa napr robia tie stavy z ovocia a predavaju teraz tak tiez nie som toho velmi zastanca nakolko priroda a pan bozko nam proste podla mna dal ovocie ako take .. cele ...kompletne.... a nie zas clovek vynaliezavec si to odšťaví a vsetku tu dobru vlakninu a kopec zivin vyhodime prec... (samozrejme teraz v zime ked ovocie vacsinou mame z obchodov boh vie akých co su isto striekane je dobre aspon tu supku dat dole ..
len pri tomto makovom mlieku som to nepraktizoval lebo som myslel ze to bude take dusivejsie ale je to v pohodke uplne ..... len ak si budete robit orechove alebo mandlove mlieko tak je dobre vlastne tu vodu v ktorej tie orechy budu namocene 10hodin vyliat a rozmixovat to v cistej novej vode.... (aby si vlastne nepil tie inhibítory enzýmov ktoré sa vylúčia do tej prvej vody )
Ozaj čo vravíte na pitie teplej vody napr ráno? Dočítal som sa že teplá voda ráno nastartuje trávenie trosku a aj telo metabolizmus.... Ja ako veterný typ podla ajurvédy napr viem ze kazdý studený nápoj mi robí megazle.. hned hrdlo citim ked vypijem aj studene pivo.. ja som cista 100 % váta aj skrz iné znaky ktoré su charakteristické pre vátu...preto uvazujem ze zacnem pijavat teplu vodu aj ráno vzdy atd + teplé cajíčky atd.... Vy ste neskusali kedze tiez mate trávenie chytené ?
Naposledy upravil: letto (2015-02-26 09:59:05)