Ci ti to zastavi vyrobu tvojich ti neviem povedat, asle asi nie. Mne to totiz neastavilo, pokilal sa mi nejake vovec tvorili. Ale po dvoch viralnycy utokoch(vo februari a teraz) sa mi definiticne skoro ziadne netvoria, takze ked nezoberiem doplnok, a tentokrat az 3 kapsule, tak mam problem so zaludkom a neskor samozrejme hnacku, kedze taka zhnita a nakvasrena zmes zo zaludka sa crevam nepaci a snazia sa ju vyhodit.
Pevne dufam, ze to poskodenie sa mi este aspon ciastocne regeneruje, ale ja som mal problem s palami uz pred 30 rokmi, tj moje parietalne bunky nestacili uz vtedy na sposob stravovania, co som vtedy mal.
Stale tu teoretizujes, ze mas dostatok kyselin, hoci mas kvasenie v zaludku, problemy s crevnou mikroflorou a ine, takze ked sa chces naisto presvecit, co ti zaludok vie produkovat co sa tyka kyselin, daj si urobit niekde Heidelbergov test na kyseliny.
Alebo aspon skus "grgaci test", tj rozpusti si v pohari vody 1/2 lyzicky sody bikarbony a sleduj kolko plynov(CO2) ti to vyvinie. Malo by to vyvinut 1/2 litra plynov v priebehu 5 minut. Ak ti nevyvinie dost, znamena ze si nemala v zaludku dost kyselin.
Naposledy upravil: RNG (2014-11-27 01:28:17)