Jej, dakujem pekne RNG, za skoru reakciu...ano ano, tetania, s tym to tiez spajam, kedze urcite mam nedostatok vapnika, avsak vapnik je aj antihistaminikum v podstate, nemoze sa teda toto vsetko podielat na tej mojej intolerancii? Nedostatok mineralov, vitaminov? Okrem toho, tie stavy tazkeho dychania, studeny pot a celkovo take zavrate mam vtedy, ked zjem nieco, co by som nemala popri diete, tak zrejme to bude take pomixovane... Myslela som, ze Daosin si nikdy nedam, kedze neviem, nakolko mu mam verit, ale uz som siahla aj po nom a davam si ho. Zacala som teraz brat rybi olej, kedze aj malému davam, aby trosku pribral...tu stihlost mame v rodine . A makovy olej pre vapnik, asi to nestaci? Ja som si veru objednala aj veci na travenie, ako odporucate...Tie super enzymy, tam su aj kyseliny, Quercetin s Bromelainom, len este mi to nedorazilo z Iherbu. No a este mam urobenu dalsiu objednavku Pancreatin, DIM, Bromelain...len tu cakam, kedy bude Solgar Pancreatin na sklade, uz dlho je tam vypadok. Alebo odporucili by ste mi rovnako dobru alternativu?
Dnes aj cez noc naozaj krce v bruchu...fuuu, zle mi je...kym som nebrala to oregano, vsetko bolo v poriadku. Tak som rada, ze ste nacrtli tie kyseliny. Mam si kupit este nieco silnejsie? Ci tie v super enzýmoch by mohli stacit? A je to vôbec mozne, ze som na tom tak zle s mojim travenim? Pytam sa preto, lebo naozaj som si vzdy myslela, ze je bezproblemove.. Nikdy som nemala poblemy so stravu, zaludocne problemy boli rarita u mna...travenie mam odjakziva rychle, pravidelne vyprazdnovanie. Ja uz neviem, ci to sa vsetko pokaslalo tym tehotenstvom, alebo co? No aj ked mi diagnostikovali HIT, ja som v podstate nemala problemy s tym, ze by ma trapil zaludok, ja som vyhladala alergologicku kvôli tomu dychaniu... Aky je Vas nazor na toto?
Dnes som si okrem probiotik a vlakniny nic ine nedala, asi budem musiet pockat, kym vyriesim to travenie... No tu sa mi naskyta taka uvaha, neviem, ci mi budete vediet v tom pomoct, ale stale sa zamyslam, ako beriem aj ten Daosin posledne dni, aky to ma zmysel do buducna? Ked si budem doplnat enzymy, tak budem mat v tele dostatok, kym to budem brat, ale co potom? Nebude to naopak kontraproduktivne, ze telo otupie a bude same tvorit este menej enzymov, kedze ich prijima zvonka. Vedie ma k tomu myslienka, ze ludske telo je velmi flexibilne, prisposobive a setri, kde sa da, ked si zvykne, ze enzymy dostava, zlenivie. Alebo este inak, moj ciel je mat casom travenie v poriadku , nechcem brat doplnky predsa cely zivot...Mozem touto cestou k tomu dospiet?
Dakujem moc, mam toho vela, co ma zaujima.