ahoj,
no veď to je to , nad čím stále rozmýšľam...vieš, mne tie problémy s močením začali už v máji. ale ja som s tým nikam nešla..(mala som?) a ani som na to nič nebrala...
no keď ma to teda chytilo už silnejšie, užívala som tie brusnice a ako vidíš nepomohlo mi to. ja neviem, či som to už mala v takom štádiu, že to nezabralo alebo čo, ale vadí mi to , pretože tiež nechcem veľmi chodíť k lekárom, chcem to riešiť inou cestou. len potom ma už brali do nemocnice, mala som vysoké crp =300. teda v takýchto prípadoch už radíš, aby som užila atb? alebo by som to zvládla aj inak?
a ešte jedna otázka: mohol mi ten zápal ľavej ladviny zasiahnuť aj trošku inde do tela? tým že bol taký vysoký? pretože od vtedy mám problém s krížovou oblasťou na chrbte, bolí ma a ja cítim, že sa mi až zle dýcha. dávam si na to capsacinove náplaste, to mi pomôže na nejaký čas..dnes som ale bola na masáži a pán masér mi nahmatal, vlastne ten sval čo drží chrbticu a stabilitu tela, tesne popri chrbtici čo ide, že dole vlastne ako sa končia rebrá a až dolu skoro k zadku, tak že ten sval mám ako keby taký zdurený, on povedal, že to môže byť z toho zápalu ladviny, že mi to mohlo zasiahnuť aj tam trošku...tak neviem, či je to pravda, ale celkom by som tomu verila, pretože tie bolesti sú odvtedy...chcem ísť za jedným dobrým chiropraktikom, ktorý pomohol so zápalom v chrbtáe aj môjmu priateľovi.
inak , ja som si vždy myslela, že takí mizerní lekári(česť výnimkám) sú iba na slovensku. že v usa, sú lepší takže nie je to až taká pravda asi, že? mojím snom je taliansko, tak dúfam, že tam majú trošku iný prístup...čo si o tom myslíš?
ďakujem