Pre istotu aj par dni po tom, aspon v polovicnej davke, na akoby imunitu,, lebo telo je po chorobe oslabene a moze chytit nieco ine.
Ja osobne zacnem brat po 2-3 dnoch choroby, ked neustupi aj betaglukany, lebo to po case stupnuje imunitu tym, ze aktivuje biele krvinky a zvysi ich pocet, cim sa zvysi obranyschopnost tela
Na kasel a hlieny je ale najucinnejsi oreganovy olej, lebo hlieny v plucach sa rozkladaju a mikrob, co je za to zodpovedny je casto kvasna/hnilobna kultura aspergilus pneumoniae
a carvacrol z oreganoveho oleja ja nan velmi ucinny,, Naviac oreganovy olej je silny expectorant=odhlienovac.
Nezabudni si kvapkat GSE roztok aj do nosa, lebo tam sa rozne zakerne infekcie casto v prinosnych dutinach usadia a udrzuju aj dlhe roky a odtial ta znovu nakazia pri akomkolvek oslabeni tela
.Napr dostanes viralnu infekciu, telo ju vybojuje ale medzitym, je oslabene a z prinosnych dutin sa v hliene vymoria ine nakazy a dostanu sa nas nosne a krcne mandle, do priedusiek a niekedy az do pluc.A miesto niekolkodennej chripky mas mnohotyzdnov kasla a celkove slabosti.
Netreba vyckavat, kym sa to prejavi, ja od prveho priznaku beriem vsetky mozne, aby z maleho viralneho problemu, dokonca niekedy len z alergie, nevyrastla komplexna nakaza viacerymi mikrobami.
Naposledy upravil: RNG (2010-10-21 08:35:51)