samozrejme , ze ma zmysel navstivit lekara, lebo kto iny ti moze brat krv a zistovat z nej kadeco. Ale zialbohu, nastroje proti roznym nakazam maju lekari , cest vynimkam, dost obmedzene . Preto sa ja obraciam na tie vynimky, mtj lekarov co liecia aj inymi prostriedkami, niektori dokonca len vylucne inymi prostriedkami, nez oficialne schvalene lieciva.
Ked mas podozrenie na ladvinovu nakazu a nezabrali ti na nu atb, tak musis zobrat ine prostriedky, najma tie, co som tu odporucal(citricidal-35 kvapiek do litra vody, oreganovy olej 2 x 200 mg carvacrolu minimum, NAC 2 x 600 az 1200 mg, serrapeptazu 3 x 120 000 IU, extrakt z olivovych listov, davka oleuropeinu v nom musi byt 3 x 300 mg. Ak to nepomoze do tyzdna, pridaj aj samento, burbur, coumandu a banderol 2 x 15 kvapiek minimum.Mnohym na urinarne a crevne nakazy zabera vyborne berberine, co je asi najucinnejsia zlozka c brusnicovom/crangerry koncentrate. Len tam je ho dost malo, ja odporucam az 2 gramy berberinu denne, teda postupne zvysit az na 2 gramy. Podobne sa to tyka obvykle aj vsetkych ostatnych doplnkov, co treba zacat brat v nizssich davkach a stupnovat na maximalne.
Kedze nemam krystalovu gulu, nemozem ti povedat aku nakazu v tele mas, takze treba zrejme sa pokusit zautocit na vsetky vsade v tele. Ved priznaky mas aj kasel, aj bolest oblicky aj celkovu slabost, tj nejedna sa len o jednu bakteriu, ale viacero mikrobov rozneho druhu.
Lutujem, ale menej ti nemozem odporucat, lebo nemam sajnu, proti comu vlastne bojujes, takze ponukam tu vsetky bezne zname zbrane proti roznym nakazam, kde su zahrnute aj take nakazy, na ktore atb su neucinne.
Naposledy upravil: RNG (2013-12-10 01:02:26)