Téma: Úzkostná porucha a vysadzovanie antidepresív
Dobrý deň RNG, som už zúfalá, preto hľadám akúkoľvek pomoc, čítam vaše príspevky, ale mám z nich dosť veľký chaos... Mesiac a pol po pôrode som dostala panický záchvat to bolo pred 5 mesiacmi, odvtedy sa to somnou vlečie a potrebujem sa pozbierať, lebo syn ma potrebuje v pohode :-(
Začala som brať antidepresíva Mirzaten a lexaurin, čo veľmi ľutujem teraz, ale už to nezmením (Cipralex a Serlift mi robili veľmi zle) Lexaurin som na radu doktorky brala 4 mesice !!! teraz som tri týždne bez nich, ale stále mám absťáky, lebo sa mi vrátila úzkosť, sama neviem, no viem, že Lexaurin už nechcem ani videieť. Mirzaten zatiaľ beriem 15mg na noc, ale tiež by som ho rada vysadzovala postupne, lebo si myslím, že ani ten mi nepomáh skôr naopak.
Preto vás veľmi prosím, aké výživové doplnky by ste mi odporučili, aby som sa postupne zbavila závislosti a potom už fungovala len s prírodnými doplnkami. A hlavne kde a ako ich môžem objednať nakoľko viem že na SVK sa nedajú kúpiť a nemám žiadne skúsenosti so zahraničnými obchodmi. Stále ma trápi úzkosť strach, občas panické záchvaty, stres z toho, že mi je stále zle, ráno sa budím s napätím a strachom čo zas bude. Som objednaná aj k psychologicke, počúvam relaxácie, absolvovala som akupunkturu, beriem aj homeopatiká Nux moschata, Valerianu...
Prosím poraďte mi. Ďakujem.