Re: Gastroezofagealny reflux
rng chcem sa vas spytat,nejaky cas uz uzivam doplnky ktore ste mi poradili,tj. rano ked sa zobudim si dam psyllium,po hodine si idem dat ranajky,ale este 15 minut pred nimi rozzujem dve tablety DGL.Moje ranajky pozostavaju chleba s maslom a sunkovou salamou a snim si hned dam 3 tablety enzymov,potom sa ale po dvoch akebo 2 a pol hodine napijem a nasledne za hodinu od napitia idem na obed a pred nim taktiez 15 minut rozzujem DGL a dan si meso s ryzou a snim zoberem 1 tabletu kyselin a 3 tablety enzymov.Takto z casti prebieha moj den jedenia az do vecera.Na noc zjem jablko aj s 1 tabletou probiotik.Prednedavnom mi prisiel aj kalinat,ktory som tiez zapojil do brania,ten si davam hned rano jak vstanem na lacno a za hodinu a pol dam ranajky,vymenil som to za psyllium ktore som zacal davat po obede,ked zjem obed,tak ale za 3 hodinky vypijem tu vlakninu.Snazim sa vsetko dodrziavat jak ste mi pisali a mozem povedat ze stolica a nafukovanie sa aj upravili,ale stale stale citim po jedlach taku horlive palenie,nenafukne ma ale pali to nevien ci v zaludku alebo v pazeraku.Chut do jedla mam stale co som nemaval,zjedol by som aj kona,ale prisne dodrzujem vsetko aj menej davok jedla si davam.Neviem teda co robim nieco zle,alebo mi nechce ten betain zabrat,dajujem vam za odpoved.