Dakujem za rady. Cez vikend som objednala doplnky z iherbu, az to dorazi vyskusam dietu. Mohli by ste mi, prosim, poradit ako ten kokosak uzivat? Uz ho mam v ladnicke a caka na pouzitie. Akurat viem, ze si ho nemam davat na noc, lebo ma vela energie. Este kojim 10mes. babo, nechcela by som, aby sa to odzrkadlilo na mlieku, lebo na sladke mam stale chut. Este by som sa Vas chcela opytat na par veci, ktore vsak nespadaju do temy, dufam, ze mi odpoviete.
1.Uz som pisala, ze dcere(3 roky) nasli z z vyterov nosa a krku toto: streptococcus pneumotic v S faze a k tomu este stafylokokus aureus. Ma na bielo povleceny jazyk a rano jej citim z ust mierny zapach. Doktorka vravela, ze je to tam, ale zatial to netreba riesit. Myslite, ze by sme sa toho mohli nejako zbavit? Ako?
2. Aky je, prosim, Vas nazor na vceli pel? Je naozaj taky dobry pre zdravie a na imunitu?
3. Ako dlho sa uzivaju na antiviralnu imunitu vitaminy, ktore odporucate?
4. Vyskusala som Vas recept na hnacku, velmi dobre zabral (az na to colostrum, ktore bolo neskutocne drahe). Kde by sa, prosim, dalo lacnejsie zohnat colostrum, na iherbe som ho akosi nenasla. A podobne sa da riesit hnacka aj u malych deti (cca. 3 roky)? V akych davkach?
Este raz dakujem a pozdravujem.