Neviem, kedy si objednával, ale "klasické", teda International Airmail už bohužiaľ nie je také lacné.
Ja som mal tiež jednu objednávku s poštovným 0 USD, ale to už teraz neplatí, poštovné Int. Airmail je stále, statické 5,97 USD.. Pri ťažších objednávkach aj väčšie..
Nevýhody sú presne tie, čo píšeš a čo tu bolo viackrát už spomenuté, na sklade takmer nič, ale zas to čakanie nie je také strašné, podľa mojich skúseností.. Ja som čakal zatiaľ 17 (tam boli 2 májové sviatky) 15 a 19 dní.. Inak ako som si všimol, im trvá kým to "nashippia" trochu dlhšie, teda kým to odošlú zo skladu .. u mňa to boli 3 dni, 3 dni, 2 dni a teraz 2 dni tiež..
Iherb to "stihol" u mňa za 2 dni, potom 23. mája to stihol v deň objednávky aj nabaliť a odoslať - fakt rýchle a teraz poslednú objednávku stihli za 1 deň.. škoda, že aj healthdesigns nie sú takí pružní a majú toho málo..stále sa zrejme rozbiehajú, ja som im už pár krát napísal, či by nemohli už konečne dodať nejaký výrobok, ale reagovali na mňa len raz..
Inak nechápem, prečo tu niektorí reklamujete svoje zľavové kody (teda chápem, ale..) a využívate toto forum pre osobné benefity..
Toto je forum, ktoré potrebuje predsa iste z niečoho aj žiť, Ivan uvádza zľavové kody na iherb aj healthdesigns..