Dobry den. Pisala som Vam na 4-tu stranu tejto diskusie 27.12. a aj ste mi odpovedali - 2013-01-28 07:23:38, ale asi sa vludil nejaky chrobak, lebo sa zrusila moja registracia, musela som sa zaregistrovat odznova a dokonca aj moj prispevok pred vasou odpovedou tu nie je...
Jednalo sa o 80-rocnu babku s tazkou cievnou trombozou v pravej nohe a poradili ste nam objednat nattokinazu, serrapeptazu a kurkumin. Kym som cakala na balik, tak medzitym sa stalo to, ze nam babku zoperovali, aj napriek tomu, ze sa lekari bali operacie. Operacia bola bez celkovej anestezy a trombozu odstranili, noha je zasa krasne tepla a prekrvena, babka uz na nu aj pomalicky zacina chodit. ALE - vyvinul sa jej dost velky vred predkolenia, kym bola noha studena. Teraz je tyzden po operacii a vred sa nehoji.
Berie Clexane 0,6ml injekcne a Trombex ustne.
Prisiel nam balik s natto, serrapeptazou a kurkuminom. Vzhladom na to, ze trombozu uz nema, ako jej davkovat tieto enzymy teraz?
Chcem este povedat, ze zacala mat aj nejake tie mentalne vypadky - to by mohol pozitivne ovplyvnit kurkumin.
Prosim vas o radu, ako teraz zacat uzivat enzymy, vzhladom k tomu, ze je po uspesnej operacii trombozy a vzhladom na rozvinuty vred...
Vrela vdaka.
I.
Naposledy upravil: bandymama (2013-02-16 16:05:52)