Téma: vlasy
ahoj.
Mala by som takú otázku. Pred 3-mi rokmi mi velmi vypadali vlasy- pricina bola farbenie,zla starostlivost o vlasy ale aj strava, vtedy som si to velmi neuvedomovala, ze si mozem nejak znicit vlasy az vtedy ked mi tak vypadali. prestala som si potom vlasy farbit, dbala som na stravu, o starostlivot ale stale to nebolo ono. Vyrastli mi vlasy ale nie tak ako som mala pred farbenim vlasov. Potom som zasla za koznou ona ma hned posielala na vysetrenia- aby sa nasla pricina, aj ked som jej povedala pricinu. Nakoniec som absolvovala tie vysetrenia -vsetko bolo ok, potom som chodila na dusik a dala mi vodicku alpicort aby som tym natierala pokozku hlavy. Po tomto dusiku a alpicorte nijaku zmenu som nezbadala. Mozem mat este sancu ze tie vlasove korienky sa mi zregeneruju a budem mat vlasy ako pred farbenim,alebo sa mam zmierit tym ze uz znema nenastane. Teraz si vlasy natieram zihlavovou tinkturou,nejem cukor, snazim sa jest zdravo,beriem zinok, uz 3 roky si vlasy nefarbim. Uz neviem co by som mohla este pre tie vlasy spravit. Co si o tom myslis? Dakujem ti dopredu za odpoved.