Ahoj RNG!!!
Tak dnes som zahajila protikandidovi dietu, zatial som OK, Zacala som radsej pomenej, Candex zaradim az zajtra, 2. den, aj oreg. olej zvysim od zajtra na 3x2, lebo som chcela vediet reakciu, ako telo zareaguje na nove veci, inak ten horkac nie je az taky zly, ako ho mnohi opisovali, ze je, zvladla som dnes liter v pohode, je pravda, ze to bol iba zaciatok, s Bozou pomocou to hadam pojde! Mam ale obavy, co budem jest, je marec, v obchodoch je to des a hruza, vsetko dovoz zvonku, sama chemia, tak hadam sa nepriotravim. Nedas nejaky link na recepty, co by som si mohla tak uvarit a pripravit??
Chcem sa ta opytat, asi vela citam, niektore veci sa trocha roznia a to ma irituje, teda, niekde pisu ze moze sa nelupana ryza, dalej, ze pistacie by sa nemali, ja som ich prave dnes mala na veceru, moja otazka na teba,
1. ci sa mozu pistacie??
2. a jedla som na ranajky taku zmes, tak som tam dala cucoriedky, co mam zamrazene este od leta, mozu sa jest??
3. Psyllium sa moze kedy jest? 2x denne, mohla som ho dat vecer, teda dala som o 22.00h. , pred tymi probiotikami? Neviem, asi som sa kopla, to sa ma asi iba cez den, lebo takto ich asi vymetiem von, ci??
4. Kolko brat tych probiotik, 1 ci 2 kapsule na noc??
PS: Znami ma strasili, ze ta dieta mi bude na figu, ked ju skocim, ze ako to budem zvladat, ked vela jazdime s manzelom na bikoch, sme aktivni sportovci, aky zdroj energie pouzijeme na nase treningy, ak nie sacharidy??
Pri takych 100km biketripoch treba pravidelne dobijat energiu, jedavali sme musli tycinky, pili yontaky, a aj nejake tie oblozene rozteky s nejakou sojovou klobaskou, kokosakom a zeleninkou, to ak bolo na cely den, no ked treba makat, sacharidy musis dat do tela, lebo inac nedojdes domov, Co by si odporucil nam ako sportovcom?? Aby sa zas ta candida nevratila, prasivka!!!