Pozri napr na
http://www.rng.nazory.eu/lekari-vedeckej-alternativnej
alebo na
http://rng.uforum.sk/forum/94/alternativni-lekari/
Samozrejme tito lekari musia tiez z niecoho zit(svet bezi dnes na peniazoch a najma alternativni lekari maju znacnu spotrebu na advokatov, lebo ich farmacia a organizovana medicina stale napada a chce zastavit), preto najst zadarmo na nete nieco nove je dost nepravdepodobne.
Ja sice uvadzam aspon daco z netu, ale to len pre to, aby som ludi uistil, ze je to uz dost zname a ze som si to nevyvical z prsta.
Moje povodne informacie z periodik zialbohu nemozem pre autotske prava tu kopirovat, kto si to chce overit z originalov musi do toho znacne investovat,tj peniaze aj cas, minimum rozne clenske na tychto lekarov, co vydavaju rozne periodika s novsimi spravami. Samozrejme tie najnovsie sa ani do tohoto nedostanu, to si drzia na svojich klinikach urcity cas prisne tajne az po par rokoch, ked sa uz tajnost neda dalej drzat to napisu do svojich periodik.
Ak sa aj nieco nove dostane na internet, tak je to obvykle zaroven aj reklama na nejaky produkt, ktori mnohi z tych lekarov nielen pouzivaju, ale aj predavaju masove pre inych zaujemcov, nez len pacientov na svojich klinikach
Inac to "vedecky dokazane" je dost relativny pojem. Podla FDA je vedecky dokazana liecivost len, ked prejdes cez ich schvalovaci proces, co trva 10 rokov a stoji v primere dnes 850 milion dolarov. To samozrejme je velmi zla investicia, lebo prirodne veci sa nedaju patentovat, tj peniaze by sa ti nikdy nevratli spat, lebo bez patentovej ochrany po schvaleni by to mohol dat hocikto ovela lacnejsie na trh.
Preto jedine schvalovania su na zaklade neskodnosti a testimonialov lekarov a vyskumnikov, co mali s tymito prostriedkami uspech.
Jedno je jasne, ze tieto potravinove doplnky nesmia ani najmenej poskodit v odporucenych davkach, inac nemozu byt na trhu povolene a preto ich ludia masove kupuju a zaplnaju alternativne kliniky, kam sa clovek nemoze casto vobec dostat, ako su preplnene. A to aj napriek tomu, ze tam musia vsetko draho platit z vrecka, lebo skorumpovane poistne spolocnosti, kontrolovane a patriace do medickeho monopolneho priemyslu, odmietaju platit za akekolvek ukony, co FDA neschvaluje.
Najlepsi dokaz ich ucinnosti je v samotnych lekaroch v USA, ktori aj ked len 1.5 % ich odporuca/predpisuje alternativu az 90 % alternativne doplnky sukromne pouziva , tak asi nieco vedia,po com nerozpravaju, a na svojich pacientoch nepraktizuju pod tlakom monopolu organizovanej mediciny....
Naposledy upravil: RNG (2012-03-04 18:17:10)