Re: citricidal,GSE, koloidné striebro
Mne sa už ten zápal ucha vlečie dva mesiace, už nemám ani žiadnu infekciu v nosnej dutine, aj eustachova trubica sa mi zdá priechodná, ja to poznám podľa toho, že keď si chytím nos a fúknem, tak cítim v uchu také povolenie. Ani tie vysoké dávky doplnkov nestačia na jej zlikvidovanie, tak už neviem, ja mám to ucho už 2x operované, prvá operácia v detstve po mesiacoch chronického zápalu, druhá rekonštrukčná - kedy mi robili plastiku ušných kostičiek, ktoré boli doslova odhnité zápalmi, aby sa zlepšilo vedenie sluchu po kosti, operácia dopadla úspešne, niektoré frekvencie aj lepšie počujem a teraz sa mi to znovu zničí tými zápalmi. Veď už nerobím celé dni nič iné, len si kvapkám do ucha a beriem každú chvíľu nejaké doplnky, teraz už dva týždne v tom plnom dávkovaní, ma to zamestnáva pomaly na plný úväzok, teraz si do ucha dávam tie oleje a 3xdenne nahrievam infralampou, síce teplo nie je dobré na zápaly, ale pri uchu mi to robí dobre a možno to infražiarenie nejak podporí lepšie vstrebanie tých účinných látok, keď sa zahrejú, tie esenciálne oleje z oregána ušná sliznica lepšie absorbuje. U mňa dokonca ani výter ucha vôbec nič neukázal, predpokladám, že preto, lebo som si do ucha kvapkala to kvantum antibakteriálnych látok, takže ten zápal musí byť niekde hlbšie, kam ani ten lekár nie je schopný vidieť. Podľa lekára mám ucho vyliečené po ATB, po týždni od dobratia ATB mi ale ucho zase začalo páchnuť a všetky tie symptómy znovu začali. Bola som u iného ušného a teraz idem ešte na CT ucha, či tam niekde v tých dutinách niečo nie je. Mňa výrazne bolia kosti za uchom, čo nie je moc dobrý signál.
Naposledy upravil: bludicka (2011-02-03 11:14:45)