Nuz ja nikdy nedavam rady na lieky, len potravinove doplnky, ktore maju liecive vlastnosti.
Crohnova choroba a predchadzajuce zapaly, co k nej vedu su nasledkom roznych mikrobov v crevach, nezelatelnych, nie uzitiocnych a liecivych probiotik.
Na ozdravenie criev celkove odporucam rozne mikrovlakniny(cistenie, absorbcia podpora prlobiotik),
samozrejme probiotika, ktore treba dodat, aby sa mohli rozmnozit a osidlit creva a tym vytlacit neziaduce kultury v nich,
pripadne rozne hojive ako collostrum, aloe vera, a triphala.
Protizapalove najdes aj v prirode, bez skodlivych postrannych vlastnosti chemickych liekov, ale tie len potlacia zapaly a neadresuju mikrobialnu pricinu za nimi.
Entizol(metronidazole) a ciphrin(ciophrofloxacine) su silne antibiotika, ktore ale zialbohu neadresiju vsetky mikroby, ktore mozu byt v crevach skodlive, a naviac okrem plno zlych postrannych ucinkov znicia aj uzitocnu probioticku floru
Osobne by som ti radil brat 20 plus gramov mikrovlaknin, najma arabinogalaktany s litrom vody a modifikovane citrusove pektiny, 2 z 15 gramov collostra aspon tyzden, probiotika, dobru silnu kyselinovzdornu odrodu, aby si mala zabezpecene zakultiviovanie criev, ktore su po atb doslova prazdne a zostali v nich len atb rezistentne kultury, a samozrejme pit roztok citricidalu/GSE, po malickych glgoch, ktory ma sirsiu antimikrobialnu ucinnost ako atb pricom v tych koncentraciach nenici probiotika a dovoli sa im rozmnozit a kultivovat creva.
OPdporucam aj 2 x pol lyzicky freeze dried aloe vera, co zvysuje imunitu a zrychluje hojenie a po case permanentne znizi priestupnost bunkovych stien proti mikrobom. proti moznym pooperacnym krvnym zrazeninam by som bral na ciastocne riedenie krvi a najma rozbijanie zrazenin nattokinazu.
Ja ako stredoeuropan s "hustou krvou" (stredoeuropsky syndrom vysokej zrazanlivosti krvi, beriem nattokinazu pravidelne, pre istotu proti mozgovym porazkam a srdcovym infarktom, a samozrejme blokadam inych organov zrazeninami/trombusmi.
Naposledy upravil: RNG (2012-03-26 19:22:56)