Téma: E.coli
RNG
ak by clovek schytal tuto vycinajucu bakteriu, cim sa jej da zbavit?Ake pripravky potom nasadit?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
RNG
ak by clovek schytal tuto vycinajucu bakteriu, cim sa jej da zbavit?Ake pripravky potom nasadit?
Par tisic pripadov nic neznamena. To su potravinove nakazy aj ovela horsie. Citricidal tento druh e-coli znici bez problemov. To len atb su neucinne na nu. Nase probiotika ju do znacnej miery vedia tiez zlikvidovat, preto je tak nebezpecna v nemocniciach, lebo tam su zvykli predpisovat atb. a tieto ju vlastne len podporia, lebo jej znicia prirodzeneho nepriatela, probiotika, takze sa moze nehatene rozmozovat.
Inac nie je to nic noveho, pozri na
http://en.wikipedia.org/wiki/Escherichia_coli
My sme tu v USA mali tuto bakteriu napr v roku 2008 aj 2009, v takzvanej "spenatovej nakaze", kde sa udajne sem dostala na spenate z Mexika. Tiez tu bol cirkus, ale umrelo na to len par ludi dokopy co dostavali atb. v nemocniciach
Porovnaj to napr s 17 000 ludmi, co umre na vykrvacanie rozne v dosledku pravidelne branych "malych daviek" aspirinu. A je ticho okolo toho.
RNG,
E.coli mi vykultivovali v posve:(
co na nu? roztok GSE ? (robit vyplachy s 30kv. na pol litra je dost?) zajtra si mam prist pre lieky k dr , predpokladam, ze mi predpise atb...dakujem
E coli je prenesene z criev nespravnou bieliznou ci hygienou. Vyplach uvedenou koncentraciou citricidalu by to mal vyhubit bez problemov.
RNG pls co na E.coli ktora sa objavila u dcery (2r) v moci? davame colostrum a probiotika a vela vela tekutin.
E coli je hromada druhov, mnohe su v traviacom trakte, Zatial len 3 druhy z nej su charakterizovane ako nebezpecne pre zdravie, ostatne su alebo neskodne, alebo velmi malo skodlive.Daju sa lahko znicit roztokom citricidalu/GSE ako som uz casto povedal.
A to aj vcitane tych nebezpecnych, na ktore nezaberaju atb.
dakujem takze jej ho davat vnutorne pit? ja uzivam 30kv na poil litra vody..je to dost horke, to mi asi nevypije..aky maxim. pomer mozu deti uzivat (2r).dakujem
Davka je prepocitana z dospelej podla vahy. pre dospelych je to 60 kvapiek GSE do litra vody/dzusu...
Dospela vaha je asi 70 kg, tj pre deti je to prepocitane podla vahy menej. Zarob si ten roztok a daj jej z neho povedzme 2 dcl postupne denne.
Ak jej to bude prihorke, pouzi polovicnu koncentraciu, ale potom potrebuje vypit 4 dcl. To mnozstvo citricidalu treba nejak dostat dovnutra.
Pre starsich su aj tabletky/kapsule, ktore obsahuju ekvivalent 12 az 25 kvapiek(125 mg a 250 mg) ktore sa daju prehltnut bez horkosti v ustach.
Stránky 1
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.