Nuz sme v rovnakej situacii.
Ja co som mal kedysi problemy zobrat co len jednu pilulku aspirinu dnes beriem 20 az 40 , ba i viac kapsuli denne roznych doplnkov, podla potreby.
Nuz zavisli sme na jedle a vode tak ci tak a potravinove doplnky je len vylepsenie zlozenia jedla. Takze si z toho nerobim velmi tazku hlavu.
Jedine, co ma znervoznuje obcas, ze aj potravinove doplnky su vlastne priemyselne vyrabane, v specialnej odbocke potravinarskeho priemyslu a ja nema velmi dobry pocit okolo priemyselne vyrabanych potravin vseobecne.
Clovek nikdy nevie, co sa v tych tovarnach a laboratoriach deje, ci tam niekto obcas nieco neodsvindluje....
Nuz ale riziko je nepatrne, napr v roku 2008 v USA nikto nezomrel na nasledok brania potravinovych doplnkov, ale na otravy z potravin zomreli stovky a na nasledok liekov statisiceUviedol som to aj v teme http://rng.nazory.eu/potravinove-doplnky pozri na spodok tej temy na prispevok pod nazvom Bezpecnost potravinovych doplnkov.
Takze aj napriek pocitu neistoty, ktoreho sa nijak neviem zbavit, budem pokracovat brat tie doplnky, co mi znacne pomahaju pri udrzbe zdravia, regeneracii a dodavaju mi potrebnu hladinu energie na moju, pre moj vek nezvycajnu pracovnu zataz.
Naposledy upravil: RNG (2010-03-24 06:08:04)