Téma: Nadmerne grganie a plynatost
Dobry den.
Potreboval by som poradit. Uz asi dva roky trpim nadmernym grganim - vyskusal som uz vsetko mozne, upravil som stravu, navstivil som roznych odbornikov, klasicki doktori mi povedali, ze sa jedna o dyspepsiu - funkcnu chorobu ale mrzi ma, ze nemam od nich ziadnu terapiu ani liecbu - len mi povedali, aby som dodziaval zdravu zivotospravu a nestresoval sa. Bol som aj u alternativnej liecitelky (technika EAV) a ta ze zase mam Helikobaktera, ktoreho mi zase lekari vylucuju po biopsii. Doplnkami od liecitelky sa mi stav nezmenil a vyhodil som za to kopec penazi. Vsade sa mi snazia detoxikovat organizmus - mozno je aj nieco na tom pravdy, neviem. Grganie mam stale ci sa najem alebo nie. Ked zjem nieco mastnejsie, tak mam tazko na zaludku. Tyzden do zadu som mal nejaku zimnicu, teplotu celu noc a bolest brucha a nasledne na to velmi pachnuce vetry. Mavam ich hlavne po obede. Tento stav zatial trva 7 dni, tak cakam, ze sa mi to nejako upravi aj samo ale nechcem sa na to spoliehat lebo ani to grganie sa mi samo neupravilo. Skuste mi prosim poradit co mam robit, co by mi mohlo pomoct? Ci strava, zivotosprava, sport, lieky alebo nieco, po com uz uvidim vysledky k zlepseniu. Su to vsetko veci neprijemne, nie bolestive ale aj tak sa ich chcem zbavit. Mam strach z toho, aby sa mi stav bez liecenia nahle nezhorsil a neskoncil som niekde v nemocnici pretoze vsade na internete sa pise o roznych vredoch, nadoroch a rakovinach. Verim, ze existuje odpoved na moje problemy. Dakujem za odpoved.
P.S.: stale mam na jazyku biely povlak rano silnejsi, cez den slabsi a niekedy je aj zlty
Naposledy upravil: town (2011-04-05 08:22:43)