Pancreatin je vytazok zo zvieracieho pankreasu, tj zmes zivocisnych enzymov, podobna tomu, co vylucuje nas pankreas. tieto enzymi maju mnoho zloziek, ale pomerne znacne sa nicia zaludocnymi kyselinami
Digest platinum je zmes rastlinnych , fungalnych a bakterialnych enzymov, je odolnejsia voci kyselinam a ma vela zloziek..
Oboje brane s jedlom pomozu jedlo stravit, brane na prazdny zaludok 1.5 hodiny pred jedlom sa absorbuju do krvi a cistia telo od roznych zhlukov, dokonca odburavaju rozne nefunkcne tkaniva(cysty, myomy, tumory...)
Ja osobne ich striedam.
Wobezyme je enzym stary vyse 40 rokov, SLABA zmes rastlinnych a zivocisnych enzymov, samozrejme za ten cas sa vyvinuli ovela silnejsie, vyvoj v potravinovych doplnkoch je skoro tak prudky, ako v elektronike, takze ked ti v elektronike niekto ponukne 40 rokov stary produkt, asi ako sa zachovas??
Dovod, preco lekari odporucaju wobenzyme, ze az teraz konecne pochopili, ze treba na odmorenie tela enzymy a samozrejme odporucia taky, co je vyrabany farmaceutmi, nie doplnkovym, priemyslom tj podla nich "liek", nie doplnok.
Hypermobilita je , ked sa ti klby zohybaju prilisne, tj slachy sy prilis oslabene. Normalne to nie je problem, ale je to statisticky spojene s vyssim vydieranim klbov, tj casto je to spojene po case s osteoartritidou. Ale nie nevyhnutne.
http://en.wikipedia.org/wiki/Hypermobility
Ber doplnky na klby, aby si tomu predisla, tj huspenina, zelatina(zvieracia) obhryzanie kosti alebo doplnky ako glucosamine, chondroitine, MSM, hyaluronicka kyselina, pripadne na klbovy maz odporucam si zvyknut na avokado a jest najmenej jedno az 2 za tyzden.
Moja zena ho dava do salatov, s citronom a cibulkou, niekedy s paradajkami a trochu cierneho korenia.