Uprimne povedane, hoci som fyzik a absolvent elektrotechnickej fakulty kedysi, a mal by som nadrzat frekvencnej analyze ako diagnostike, zialbohu je to este stale velmi nespolahliva metoda, v USA ju preskumali dokladne a zakazali pouzivat ako primarne diagnosticke zariadenie, lebo davala pricasto zle diagnozy.
Teda o tej diagnoze silne pochybujem.
Najma ked tam uvadzaju stary termin neurastenia, tj slabost vseobecna, nervove problemy a nizko energia qi podla cinanov, co sa dnes uz nikde inde ako v azii nepouziva.Tiez ta candida v plucach je mi podozriva....
Napriek tomu mozes mat viacero roznych parazitov, tj nielen crevne ako ploche cervy(lamblia), ale krvne, svalove a organove. Dnes je to velmi caste, vyplyva to z pohybu ludi a potravin rozvazanych po celom svete, Casto je to aj z domacich zvierat.
Ak mas podozrenie(slabost, malokrvnost atd) mozes si previest protiparaziticku kuru, najma vyborna je 20 denna navrhnuta dr Hulda Clark, ktora zasiahne prakticky vsetky parazity, tj nielen crevne.
Najdes ju z roznych miest, ja osobne som kedysi pouzil vyrobok firmy NAP, ked som mal podozrenie z nakazy, nic zvlastne, ved hodne cestujem aj v tropoch a tam to je obzvlast lahko nalapat.
http://www.swansonvitamins.com/NAP01/ItemDetail?n=0
Mrle sposobuju svrbenie konecnika, ale to by si ich musela vidiet aj v stolici Nazyvaju to omylom casto hlisty, ale hlisty su 5 a viac cm dlhe, a mrle su malicke, biele nitky pod 1 cm dlhe.
Inac davaj si na toaletny papier zakazdym trochu kremu, konecnik moze byt vysuseny a praskat, a moze to prispiet k zlatej zile(hemoroidy).
Kvalitne probiotika su take, co obsahuju mnozstvo roznych kultur, nie len dve a su tepelne a kyselinovo odolne ako napr toto
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Pr … 19518?at=0
Kedze v crevach je priblizne 10 na 14tu organizmov
(a vazia aj vyse kila dokopy),
a doplnky maju radove miliardy/billions (
a jedna sa o miligramy az gramy, nie kilogram)co
je 10 na deviatu, samozrejme potrebujeme, aby sa na to mnozstvo rozmnozili
Naposledy upravil: RNG (2011-05-18 21:07:11)