Téma: červene krvinky
RNG, dnes som bol na vystave a okrem ineho tam predstavovali jedinecny pristroj na separaciu cervenych krviniek. Neviem ci si o tom uz pocul. Vraj to bolo objavene v Rusku, ktori cez diody do zily elektronicky ionizovali alebo nieco take (polarizovali) cervene krvinky aby neboli pospajane. Vraj ked su osamotene, tak lepsie prenasaju kyslik a ziviny. V Cine vyvinuli pristroj, ktorym cez nosovu sliznicu, ktora je bohato prekrvena pomocou laseroveho ziarenia takto polarizuju cervene krvinky a tym dochadza k tomu, ze ich povrch uz nie je viac lepkavy. A teda lepsie prechadzaju cez kapilary. Nejako tomu nemozem uverit, kedze moja sestra, ktora je lekarka vravi, ze je to normalne, ze cervene krvinky drzia pokope a len biele pomedzi ne rychlo behaju a chytaju bakterie a virusy. Co si o tom myslis, je to pravda, pretoze skoro kazdy mal cervene krvinky pokope. Po 30 minutovej terapii touto lampickou v nose sa obraz zlepsil, len som si nie isty, ci nie za cenu znizenia poctu tychto krviniek, pretoze ja som ich mal velmi silno pospajane ale zasa na druhej strane ich tam bolo velmi velmi vela, co je asi aj vdaka mojmu vegetarianstvu.
Ale preco som to dal do tejto temy je preto, ze mi tam pod mikroskopom (tak to totizto analyzovali pred aj po) nasli aj tie moje slavne kvasinky. Vraj tento pristroj pri pravidelnom pouzivani moze tieto kvasinky eliminovat. Ale stoji nehoraznych 700 Eur. A pritom to vyzera ako nabijacka na baterky a aj je to napajane baterkami.
Co si o tom myslis? Ten pristroj sa vola Bioquant - semiconductor laser therapy. Mozes si to pozriet na www.bio-quant.eu
Pozri sa prosim na tie obrazky pred a po, nezda sa ti, ze po terapii je tam tych cervenych krviniek akosi menej?