Nuz ja ti na lieky neporadim, ja osobne som nepouzil nic uz vyse 17 rokov z liekov, len potravinove doplnky.
Ale doxybene ti vynici probiotika, takze ak chces, aby sa ti aspon v noci roznmozili, daj si ich 2-3 hodiny po doxybene s jablkom na noc radsej 2 kapsule naraz tych probiotik. Ranny doxybene ich znova znici, ale aspon cez noc maju moznost sa rozmnozit a potlacit cast candidy a plesni, plus vyrobit pre telo rozne protilatky a vitaminy.
Lekari ti povedia, ze sa probiotika nemaju pouzivat spolu s antibiotikami, ale ja mam inych lekarov, co dokazali ze aj napriek tomu, ked je to spravne rozvrhnute je uzitocne brat probiotika a atb.
Zodac(zirtec, ceteridine HCl)je antihistaminicka chemikalia, ja mam radsej prirodne antihistaminy bez roznych skodlivych efektov chemikalii ako napr Quercitin, curcumin, dumbier a rozne enzymi.
Chemikalie maju privela skodlivych efektov na moj vkus a je to casto na jednej stane uzitocne, ale nie vzdy, a na druhej strane mozno skodlive, tj pre jednotlivca co ma pech to nemusi nic uzitocne spravit ale poriadne poskodit.Takze chapes moj vyber. Ja nechcem nic riskovat. DFost bolo zamorovania v mojom zivote chemiou.
http://www.drugs.com/sfx/cetirizine-side-effects.html
Prirodne sa mozu kombinovat bez nebezpecenstva, nanajvys ked zoberies probiotika spolu s antimikrobialnymi, tak tie ti znicia aj tie probiotika, ale to nijak nepocitis na nicom, len sa ti probiotika nedostanu zive do criev Ale staci medzi ne pauza 2-3 hodiny a mozes ich kombinovat bez straty ucinnosti a samozrejme bez akehokolvek nebezpecenstva a skodlivych bocnych ucinkov.
Vyber je na tebe.
Ja som svoje rozhodnutia urobil uz pred vyse 17 rokmi a nelutujem, som na tom ovela lepsie dnes.
Inac oregano(carvacrol) aj ACC(inde nazyvane NAC) su oboje odhlienovace, tj nielen hlieny, ktore tecu z nosa a do pluc, ale aj ochranne hlieny, ktore paraziticke mykoplazmy prinutia bunky, v ktorych sedia vylucovat a tak sa stanu neviditelne pre nasu telesnu obranu.
Vyborny odmaskovac/odhlienovac je tiez uncaria tometosa(Vilcacora) a vytazky z nej, Samento/Prima una de gato
Naposledy upravil: RNG (2011-03-19 16:47:29)