Ahoj RNG,uz som pisala kvoli synovi-25-mesacnemu,ked mal problemy s atopickym ekzemom,s potravinovymi alergiami a celkovo problemami s bruskom pri jedeni ryze a mrkvy,atop je uz dobre,objavi sa na lickach len pri chorobe,alergia na mlieko a laktozu je tiez ok,ma prisnu dietu,travenie je uz tiez celkom dobre,dostava detske traviace enzymy,len teraz zacal problem s dychanim,moja znama lekarka mi povedala,ze zacina to ekzemami,potom prechadza na travenie a konci dychacimi problemami a presne tak to prebieha u nas.V novembri sme skoncili na pohotovosti s obstrukcnou bronchitidou+navyse nam zbytocne dali ATB kvoli zacinajucemu zapalu stredneho ucha,ktory podla mna nemal,pretoze este ani nemohli zabrat,a uz bol maly na druhy den ok,bez placu,bez teplot,iba ten kasel a dychanie bolo strasne..Pred dvoma tyzdnami sa to zopakovalo znova,namahavo dychal,piskot,chripot,kasel,atd..Do nemocnice som uz nesla,lebo by mu zase dali ATB a to som nechcela,liecila som ho Ventolinom a sirupmi proti kaslu.Isla som napokon k jeho detskej,ktora nadalej kazala Ventolin a sirupy,a dostali sme aj masku a inhalator na dychanie.Stav sa mu nezlepsuje,staci,ak s nim idem 1x von a sme tyzden doma s kaslom a zlym dychanim.Ventolin uz mu nechcem davat,ani ziadne farma lieky a kortikosteroidy,kupila som sirup na kasel zo sladkeho drievka a rakytnikovy olej na imunitu,ale zlepsenie minimalne,kasel uz malokedy,ale to stazene sipave dychanie,hlavne vecer pred spanim ma.Bojim sa,ci to nie je astma,pojdem s nim zase k dr,ale co som uz citala,ze na to moze pomoct koloidne striebro? Mam ho doma,obcas mu ho davam pri nejakom prechladnuti,aj do nosa mu kvapkam,ale ak by mohlo pomoct,tak ako dlho mu ho davat,aj po odozneni priznakov?pripadne co by mu mohlo pomoct ? Citricidal donho urcite nedostanem..Ale nie je normalne,aby sme ani von nemohli ist,lebo hned sípa..Dakujem
Cora