Stvrt jablka samozrejme ze staci.
Citricidalu treba len 3 kvapky na lyzicu kokosaku a velmi dobre pomiesat.
Najlepsie je nanasat jemno na mokru pokozku hned po sprche a neutierat, nechat prirodzene vyschnut.
Kokosak ma malu molekulu, takze nielenze namasti vrchnu cast pokozky(mrtve bunky) ale prenikne aj do tela, do podkoznej tukovej vrstvy a zivi ju.Naviac je mierne antimikrobialny, tj ju aj osetri zaroven.
Ako som povedal uz mnohokrat, nedavajte si na kozu veci, co sa nedaju zjest a nie su dobre pre telo vnutorne, lebo oni sa aj tak dostanu ciastocne donutra a zamoria telo.
Moja zena vari s kokosovym olejom tj zjeme nielen jednu malu lyzicku, ale ovela viac.
Na kokosovom oleji vari vyse 2 miliardy ludi na svete(India, Pakistan, Indonezia,cast Afriky,Mexiko, , cast Juznej Ameriky, Oceania....), tj nie je to nic nove ani zvlastne.
Pri protikandidivej diete odporucam ako nahradu sacharidov a to dost ucinnu 3 lyzice(polievkove) kokosoveho oleja denne. Kokosovy olej v tele nahradi do znacnej miery sacharidy pri bezsacharidovej diete, ale candida ich nevie pouzit ba dokonca jej skodia, takze doslova "zvadne" a vyhladuje sa, az uhynie.
Nejedz kokosovy olej na noc, podobne ako cukry , nebudes vediet spat(privela energie)
Naposledy upravil: RNG (2011-03-17 23:50:26)