Keď čítam hlavičku, horný odkaz na tejto stránke, až mi je smutno..RNG odišiel do dôchodku, aj som čakala nieco taketo, kedze dlhsiu dobu nikomu neodpisoval..viem, je to narocne, preto sa chcem aj ja podakovat, ani neviem akou nahodou som sem narazila..zacala som minuly rok citanim knihy Vitamin C - megaskorbicka liecba, pisali tam aj o Decku..o dalsich vitaminoch neboli pisane davky ani ziadne podrobnosti, tak som isla preluskat internet a narazila som pred par mesiacmi na toto uzasne forum aj stranku a cakam, kedy mi pride moja prva obednavka od Swansonu..dokonca som si zriadila aj zosit a vo volnom case lustrujem a zapisujem si vsetky informacie . Som stastna, ze ste nam dopriali taketo uzitocne informacie a uplne zadarmo...Ja len teraz neviem, co dalej, do buducna..ci mate nejakych pokracovatelov, alebo nie, lebo toto posolstvo by sa malo dedit minimalne z generacie na generaciu Ale hadam si pomozeme sebe navzajom vedomostami, ktore sme nadobudli od Vas..ale aj tak by som sa chcela opytat, bud RNG alebo niekoho tuna, ak vie..ake casopisy, periodika to rng odobera, chcela by som mat informacie aj do buducna, stale su nove metody,zistuju sa ucinnejsie formy a nove informacie o kazdom doplnku v kazdom smere..asi viaceri by sme to ocenili, mna to neskutocne zaujima studovat Este raz pekne dakujem a vsetko dobre.