Ano, ale potom mne budu otvarat vitamin C ? Kazda kontrola je sikana. Vzdy ked cestneho cloveka obmedzia, lebo je tu par teroristov, je to zle. A ti co chcu pasovat, budu pasovat.. Po 2001 9/11 kolko sa toho zmenilo, neuveritelne pasove kontroly, napr ked som len prestupoval v Dubaji, zoskenovali mi ksicht nejakou high resolution 3D kamerou a musel som unaveny cakat uprostred noci 2-3hodiny na kontrolu, a preco ? Aby potom imigranti prisli len tak, bez identity. Samotny politik niekde v Britanii ci kde to, alebo tu v EU povedal, ze paseraci su nechutny biznis, ale aspon to zachranuje zivoty.. Ale mne chcu otvarat vitamin C a kontaminovat ho? OK, ale za mojej pritomnosti a na ich naklady, pretoze volal som im tam, a ked budu chciet vzorky, bude to na naklady prijemncu - to uz nabera uplne iny spad, ako len kontrola voci paserakom.. A este reci, ze osobna spotreba, no pri 80mg/den by som bol za hltaca/predavkovaca, keby zeriem 1g/hod pocas virozy.. Preto som velmi zvedavy, ako toto chcu realne dodrziavat a kto bude podozrivy. Celkom dost im vadi, co mi tiez povedali na colnici, ze ludia to skupuju po malom a predavaju na bazari. Ano, tych tiez nemam rad, ale co ak predava 3 kusy, lebo to objednal a uz to nechce, je zaujimave ze uz chcu ist po tak smiesne malych "podnikateloch" - to uz ma vlada/EU tak sucho v studni?
Cize preto ich oznacujem za FASISTOV, celu bandu z EU, lebo nikdy nevyprodukovali zakon, ktory realne postihuje zloduchov a necha na pokoji normalneho danoveho poplatnika. Vzdy je tam zadrhel typu "vramci bezpecnosti sa musite vzdat svojich prav a slobod". Snad maju blacklist odosielatelovprijimatelov, aby ten pervitin a spol zachytili, v tom im skutocne fandim, ale ked je odosielatel iHerb a vsetko legalne, to som fakt zvedavy, ci budu robit humbuk, musim skusit objednat nieco..