leila napísal(a):Dakujem veľmi pekne, môžem sa spýtať ako pokračuje tvoje liečba sklovca? vnímaš nejaké zmeny? možno ešte taká otázka, keď sa ti to objavilo, nemal si predtým nejaké tráviace problémy alebo niečo čo by sa dalo teoreticky povedať že by mohlo súvisieť zo zákalom? ja som sa dostala ešte k informácii že je dobré odhlienovať telo /detoxikácia/ napr. môžeš skúšať výplach dutín - lyžička prasličky a asi 20 zrniečok anízu to trochu prevarenej vody, necháš lúhovať 30 min/ strekneš do nosa /striekačkou/ pri zaklonenej hlave. opakuješ 2 -3 x po sebe. telo sa zhruba od 2 hod do 14 hod čistí takže treba piť teplú vodu prevarenú, čaje a pod. nie je nutné jesť. je dobré jesť skôr zeleninu než ovocia /z ovocia sú vhodné najmä hrušky/ obilniny , klíčky, semená, orechy/ - zásaditá strava.
Pietro napísal(a):leila napísal(a):môžem prosím vedieť kolko kvapiek do jedného oka?
Leila, kludne mozes 1 az 2 kvapky do kazdeho oka aj 3-krat denne. Ja som si to dal do fyziologickeho roztoku (100 ml) a do toho 10 gramov MSM, presne to MSM co je uvedne v prispevku c. 106 v tejto teme. S flastickou som poriadne pohrkal a uplne sa to rozpustilo.
Ahoj leila,
ja nemam zapal sklovca, ja som to pouzival preto lebo mam v ociach take "musky", su to vlastne bielkovinove zhluky, ktore mam uz roky, ked som to pravidelne pouzival, tak sa mi to tusim zlepsilo, ale potom som to nepouzival pravidelne, ale asi opät zacnem, pretoze vycistit oci od tychto zlukov trva dost dlho.
Ja mam hlavne taky problem s ocami, ze ich mam dlhe roky cervene, ani umele osvetlenie mi na oci nerobi dobre, kde som napriklad v obchode, tak za niekolko minut ma zacnu mierne stipat oci a potom su take podrazdene resp. cervene.
Ale ako teraz som zacal inu kombinaciu antimikrobialnych doplnkov, tak sa mi vyrazne polepsilo. Oci nemam take cervene, neunavia sa tak rychlo pri praci s pocitacom, aj to umele osvetlenie mi az tak nevadi. Pouzivam olej z citronovej travy, monolaurin, citricidal a este aj astragalus, okrem ineho.
Vies moj hlavny problem je, ze trpim asi uz 20 rokov psychickou poruchov, mam OCD, co je obsedanto-kompulzivna porucha, a podla mna aj ten problem s cervenymi ocami suvisi s touto mojou chorobou.
Ale citim, ze sa mi teraz polepsuje psychicky, takze mam taky pocit, ze tato kombinacia antimikrobialnych je dobre poskladana, a tom som uz skusal vselico, mam taky pocit, ze toto mi najlepsie zabera.
K tomu tvojmu problemu, asi by bolo dobre telo cistit aj silnymi enzymami a pouzivat aj rozne antioxidanty, ktore su velmi prospesne pre oci.