Re: zlé trávenie
Neviem o ziadnom Samozrejme s mierou.
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 … 24 25 26
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
Neviem o ziadnom Samozrejme s mierou.
Dobrý deň.
Nedokážem riadne stráviť surové paradajky. Šupky vychádzajú neporušené aj keď beriem superenzými. Čím to môže byť?
Ďakujem za odpoveď.
Laura
Superenzymy nie je su ktovieake silne skus napr
http://eu.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jar … psules/257
co maju enzymy na travenie zeleninokych a strukovinovych cukrov.
A tieto enzými od jarrow môžem brať aj na čistenie tela?
pekný den
1. RNG je dobre užívať macu proti unave? Niekde som čital že to môže zväčšit prsia čo ja ako chlap moc nechcem ma to cenu užívať ?
2. Ešte sa zase vrátim k tej únave, písal som že je to z trávenia som si tim aj celkom istý ale aj ked berem kyselinu enzymy atd.. tak mam proste stále únavu čo by som mal skúsiť ešte proti únave? začal som brat aj DGL ktore som si znova kupil no zlepšenie žiadne únava sa dostavý hocikedy počas dna .. zoslabnem chce sa mi spať ..
3. Niekedy ako aj teraz ma boli hlava k tomu a tiež sa mi stáva že ma začne bolieť v chrbte proste krčna chrbtica začne boliet myslim že to tiež nejak suvisi zo žaludkom neviete o čo by sa mohlo jednat?
4. Dokaže chanca piedra pomôcť na nadobličky ?
5. Možno blbá otázka ale prečo ked vypijem napriklad 3-4 deci čistej vody mi je niekedy zima s toho? je to tým že mi "ochladí" v tele? len tak sa pýtam prepačte ak je to blbá otázka.
6. Planujem si kupiť hloh na cievy ale mam pár otázok tak za 1. by ma zaujimalo pomáha to znižovať tlak?
2. Rozširuje to cievy, tím aj zlepšuje cirkulaciu krvy do organov atd?
3. Môže mi to pomôcť s problemom studených ruk a nôh ?
7. Napišem to znova ako otázku aj ked som sa to pýtal už vyššie čo je dobre proti únave? okrem spominaných veci na žaludok ktore uživam? čo osobne by ste robil vy v mojom pripade? ak by enzymy,kyseliny probiotika zlyhali.
! Maca je sice uzitacna ak adatogen, ale vo vyssich kvantitach.
2 na unavovy syndrom by si brat prostiedky na nadoblickove zlazy/adrenal glands , ale moze to byt aj oslabene travenie
3.ak isto
4.nie
5.chladna voda ochladi vnutro
6. moze na vsetko
7. vzdy je to otazka aj hormonov, teda od stitnej zlazy az po nadoblickove
Tie Jarrow enzými sú vypredané.
Sú aj iné enyzými dobré na čistenie tela okrem Solgar Pancreatin? Ten totiž nemôžem na iherb nájsť. Iba tieto Digestive Aid http://eu.iherb.com/Solgar-Digestive-Ai … ode=knv407
Zmenili tomu balenie, alebo je to úplne niečo iné?
Ďakujem za info.
Laura
Tovary sa menia a nikedy s obcas vypredane.
ten uvedeny solgar nie je etericky chraneny a celkove slaby.
Rng dakujem pekne za odpovede.
Mam si teda dat spravit vyšetrenie na štýtnu žlazu, a na nadobličky? (to sice neviem či sa vobec robi a kde)
ešte mam par otazok tak prosim pekne o odpoveď viem že už vas určite otravujem.
1. Ked sa mi často meni stolica znamena to že je problem so žlčov? kedže všetko ostatne mam vyšetrene a okrem HP ktore už nemam. bolo všetko v poriadku.
2. užívam už asi mesiac chancu piedru a občas ma pri nejakých pohyboch počas dna pobolieva v pravom boku kde su obličky alebo žlčnik take občas ako keby "pichne" ta bolesť znamena to že tam (ak to neni niečo ine) možu byt tie kamene?
3. Aký enzým mam uživať ak by som mal na vyber len 1 zo všetkých? ktorý je taký najvšestranejši? mam super enzym ale ako ste pisali vyššie je slabý.
4. bolest kosti, pukanie kosti atd.. je aj príznak zleho žaludka?
5. Ked kupim psylium a dam do vody voda "stvrdne" či nie? lebo mam mikrovlakninu teraz a tam proste ta voda nestvrdne takže asi to moc žlč neabsorbuje.
Vela stastia. Ani 30% zenam co zistia v beznych laboratiach znizenu cinnost stitnej zlazy , a neviem, kde by isiel na adrealnu zlazu
Kazdemu sa meni stolica, podla toho co zjes a kolko tam mas ezymov a kyselin.
Chanca piedra na 94% uspechu na na odstranenie kamenov za 2 mesiace.
Najvestrannejsi he pancreatin
Pukanie klbov je z nedostatku klboveho mazu. Doda ti ho avokado alebo CMO
? Psylium absorbuje az 50 nasobok vody.
Tovary sa menia a nikedy s obcas vypredane.
ten uvedeny solgar nie je etericky chraneny a celkove slaby.
Veď to. Píšu Out of Stock - Discontinued. Teraz treba hľadať nejakú náhradu. Mohol by byť napríklad tento: http://eu.iherb.com/Source-Naturals-Pan … ode=knv407
Čo znamená to 8x?
Naposledy upravil: Laura (2016-03-08 21:01:32)
Rng dakujem a neni ta zmena stolice aj sposobena žlčov?
ake zeleniny obsahuju najviac enzýmov?
Ked je mi po bielkovinach zle - som unavený a ked jem spirulinu čo ma väčšinu obsahu bielkoviny tak sa mi vyhodia vyražky znamena to že nemam enzým na bielkoviny?
Dokaže vela vlakniny uškodiť? napriklad že to "vyčistí" čreva od dobrých probiotik ?
Naposledy upravil: menma1 (2016-03-08 20:38:12)
Definitivne nemas dost enzymov
Nasi predkovia jedli vyse 60 gramov vlaknin
Stránky Predchádzajúce 1 … 24 25 26
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.