Téma: Omega 3,6,7,9
Dobry vecer,
Su prosim "Omegy" dolezite brat kazdy den, alebo je to len marketingovy tah? Citala som zatial zbezne knihu o vit. C - megaskorbickej liecbe, o vit. C som sa dozvedela fakt vela aj tu, za co dakujem, o vit. D tam pisali dost, ale o "Omegach" a ich ODD nikde nic. Priznam sa, ze som suhlasila s ponukou OmegaMarine Forte+, co su kapsule s obsahom oleja z norskeho lososa, ale nevonia mi zlozenie, za vela penazi malo muziky, balenie, ktore vydrzi dva mesiace stoji 22 eur a obsah dvoch kapsul, cize dennej davky je nasledovny:
Omega 7 - 46 mg
Omega 9 - 118 mg
Omega 3 - 330 mg
z toho DHA 108 mg
DPA 36 mg
EPA 156 mg
Omega 6 - 29 mg
Na stranke http://www.damianvit.sk/kategoria/vsetk … 9-1200-mg/ som si vsimla Omega 3-6-9 1200mg, co je teda omnoho viac, a teraz som zmatena, lebo neviem kolko coho treba brat, a ci vobec. Zacala som ho bravat hlavne kvoli velmi castym migrenam, no ucinok ziaden. To cvicenia na krcnu chrbticu pomahaju viac
Zatial beriem uz dlhodobo 3g vit. C, 5000 IU vit. D , vit. B pripravok Homocystein vitality, 3 kapsule denne (1 kapsula: Kyselina listová 400 μg, Vitamin B12 375 μg, Vitamin B6 20 mg, Vitamin B2 10 mg, Zinok 7,5 mg)
Tie Becka mam brat udajne 2 mesiace po troch kapsuliach denne a neskor ze staci raz denne, pretoze som si dala zmerat hladinu homocysteinu a vysla mi znamka 9, pricom znamka 6 by mala byt dobra. Myslela som, ze tie migreny tieto vsetky doplnky pomaly odstrania, ale nestalo sa tak. Za kazdu radu budem velmi vdacna, vdaka
Naposledy upravil: Dominique (2016-02-22 22:30:42)