Takže dávam update. Testy na HP zo stolice, ktoré som si robil doma boli negatívne, avšak test, ktorý mi robili v laboratóriu vyšiel pozitivny. Testy, ktore sa predavaju nestoja za nic. Takze som vlastne tam kde som bol. Mam alergiu na amoxycilin, bismut sa na slovensku nepredpisuje a tak mi lekarka predpisla 2. vlnu antibiotickej liecby s doxyhexalom, metronidazolom a omeprazolom pricom mi z jej spravania vyslo, ze neveri tomu ze mi to zaberie. Mam skusit ludoveho liecitela. ATB mam zacat brat v novembri, nech si vraj telo po prvej vlne ktora nezabrala oddychne.
Mne vsak nezabralo ani uzivanie koloidneho striebra /uzival som ho 4 tyzdne, mozno som mal dlhsie?/ a teraz fakt neviem co dalej. Pokial jem omeprazol, je mi fajn, ked ho vsak vysadim, pocitujem velke pichanie v zaludku, na rebrach atd. Viem, ze ho brat dlhodobo nemozem.
1. Mam skusit este raz to KS+ nieco?
2: RNG, obrovska prosba na Vas, nemohli by ste mi poslat na slovensko http://lauricidin.com/? Na slovensko to neposielaju. Ak mi poslete cislo uctu na janik.k1@centrum.cz, ihned Vám prevediem peniaze na ucet aj za postovne. Alebo ak mate ucet u www.skrill.com
3. Co mam este skusit na toho helikobaktera?Premyslam nad tym lauricidinom + mastichou, bromelainom...Skusit k tomu este raz to KS alebo uz nie? Nejaky iny napad?
Ďakujem. Ak ma niekto skusenosti s likvidaciou HP poprosim ozvat sa na janik.k1@centrum.cz alebo tu, ludia, treba si pomahat!!!
Naposledy upravil: janikjanik1974 (2015-09-15 09:47:26)