Re: Ľanový alebo rybí olej?
mozem kombinovat marhulovy, koriandrovy olej a ryby olej po malej cajovej lyzicke 2 x denne?
Nie ste prihlásený. Prihláste sa, alebo zaregistrujte.
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.
mozem kombinovat marhulovy, koriandrovy olej a ryby olej po malej cajovej lyzicke 2 x denne?
Samozrejme ze mozes.
dakujem za odpoved.
Vlozil som linky olejov, nie je to uplne 100% co sa tyka spracovania, ale nic lepsie som nenasiel. Ak niekto ma lepsieho dodavatela, nech vlozi link.
http://www.biopurus.sk/biopurus/eshop/0 … lej-100-ml
http://www.biopurus.sk/biopurus/eshop/0 … 250-ml-BIO
Ahoj.
Co vravite na uzivanie konopneho oleja. Ze vraj je naj medzi rastlinnymi olejmi a ze ma najlepsi pomer omega 3 ku omega 6 k nasmu telu. Je to pravda? Je ho lepsie pouzivat ako rybi olej?
http://www.konopny-olej.sk/e-shop
Vdaka
Konopny olej nenahradi rybi ani olej z krilu ani calamarine,ani rozne morske rastliny, lebo tieto obsahuju DHA, omega 3 olej potrebny na nervovu izolaciu.
A;le ako vzdy, tie ziviny, ktorych telo dostava dnes v modernej strave malo si terweba kvoli udrzbe zdravia doplnat, a to su nbapr omega 3 oleje, takze lanovy, konopny a ine panenske oleje treba zvysit na ukor beznych znicenych rastlinnych olejov.
Ptre lepsiu informaciu, omega 3 olejov je dokopy 9 roznych a nase telo ich potrebuje vsetky, lebo ma velmi obmedzenu schopnost icj vytvarat a najma DHA a EPA omega 3 oleje mame v nasej potrave velmi slabo zastupene, takze ich treba zvysit nejak,ci uz potravinami, co ich obsahuju, alebo aspon doplnkami.
Ahoj RNG. Zaujal ma ten koriandrovy olej co tu vlozil axyaxy. Je pravda ze posobi na stafylokoka aurea ako sa tam pise?
A je ten olej ok alebo mas lepsieho vyrobcu.
Vdaka
http://www.biopurus.sk/biopurus/eshop/0 … lej-100-ml
Mnozstvo korenin a ich vytazkov ma antimikrobialne ucinky, ale len niektore ich maju dost silne na to, aby ich clovek mohol pouzivat ako liecivo Koreninami sa odjakziva konzervovalo.
Vdaka za uvedenie tejto studie a produktu hoci neviem, ake su ucinne davky z nezavisleho zdroja. Takze zatial sa zdrzujem komentaru pre nedostatok konkretnych informacii.
Pozri tiez na
http://www.huffingtonpost.com/2011/08/2 … 35290.html
Inac stafylokoky su vseobecne lahko znicitelne, zialbohu niektore z nich sa vedia dnes maskovat alebo preniknut v bezplastovej forme do vnutra buniek a tak prezit utok antibiotik rozrusujucich bakterialne bunkove steny. Takze mnohe mikroby je treba najprv odmaskovat, az potom sa daju znicit
RNG aky mas nazor na kapra ale chyteneho v priehrade , nie vykrmovaneho na predaj . Zaujma ma ci je tak isto zamoreny ako umelo vykrmovany , lebo idem na protikandidovu dietu tak zhanam ryby nejake
Vsetky rieky a jazera v Europe su dnes znacne zamorene, preto aj sladkovodne ryby su tiez zamorene.
Ja osobne jem len morske ryby zo severnych a juznych polarnych mori, ktore este nie su az natolko zamorene.
Vsetky rieky a jazera v Europe su dnes znacne zamorene, preto aj sladkovodne ryby su tiez zamorene.
Ja osobne jem len morske ryby zo severnych a juznych polarnych mori, ktore este nie su az natolko zamorene.
hmm a daju sa take zohnat aj na slovensku kvalitne ryby ? cely zivot jedavam maso a chcem to zmenit , na ryby a vajicka . Neviem ani ci losos v tescu je zamoreny alebo nie ...
Nuz ked nijak inac, dostanes aj konzervovane, kde klucove slovo je severske, polarne a wild=divoke, nie faremne chovane/farm raised. Co sa tyka vajec hladaj zo sliepok z volnym vybehom, nie faremne chovanym ako vaznov v klietkach krmenych roznymi krmnymi zmeskami s obsahom najma obilnin, s pridavkom rastovych hormonov a antibiotik.
Dobre vajcia maju ostrozltu farbu zltka, skoro az oranzovu.
Nuz ked nijak inac, dostanes aj konzervovane, kde klucove slovo je severske, polarne a wild=divoke, nie faremne chovane/farm raised. Co sa tyka vajec hladaj zo sliepok z volnym vybehom, nie faremne chovanym ako vaznov v klietkach krmenych roznymi krmnymi zmeskami s obsahom najma obilnin, s pridavkom rastovych hormonov a antibiotik.
Dobre vajcia maju ostrozltu farbu zltka, skoro az oranzovu.
Konzervovane su zle nie tam je ortut pokial viem . A nejaku radu na normalnu , tiez treba pozerat na obal balenia a hladat tam co ? krajinu povodu a ako bola ryba chovana ? A ktore su vhodne ryby najmenej zamorene viem ze pangaseus je strasne zla ryba , aj kapor si hovoril tak povec nejake ktore niesu , stuka ? pstuh ? tilapia ?
Dravce su vzdy zamorene viac ako bylinozrave ryby, cim vyssie v rade pozierania, tym vyssie zamorenie. Tj najma co sa tyka ortuti.
Na pestovane ryby vobec nepozeram, lebo su pestovane a chovane krmnymi zmeskami z polnohospodarskucy odpadov a teda ich telo neobsahuje ine latky, nez polnohospodarske.
Prave tym su ryby cenne, tj divoke ryby, nie pestovane, ze zeru najma riasy alebo aspon ine ryby co sa zivia riasami
A riasy maju celkom iny obsah zivin aj vitaminov, nez polnohospodarske odpady.
Najma ked hovorime o zamoreni(pesticidy, herbicidy, rozne chemikalie, ktorymi je zamorena polnohospodarska poda aj spodna voda, cim su polievane) no a samozrejme to sa odrazi na zlozeni rybacieho masa.
Dobry den, je podla teba dostacujuce pouzivat pri zapale sedac.nervu tento rybi olej?
http://www.rybi-tuk.sk/Molles%20rybi%20olej%20lemon
Poznas ten produkt? Dakujem.
Nuz su aj ine veci co by som odporucal , nielen rybi olej
A toho rybieho oleja by som pouzil viac, ako hovori navod na tej flaske, lebo krvacavost z rybieho oleja bola pozorobvana aj pri davkach prekracujucichn 35 gramov denne, za dlhy cas pouzivania
Takze 2 x 5 lm=2 x kavova lyzicka denne je moje odporucanie na regeneraciu myalinu/nervovwej izolacia Zapalsedacieho nervu ma skoro vzdy vuralne priciny. Ja som si ho za 4 dni vyliecil davkami colostra2(2 x 15 gramov denne)
monolauriny(2 x 10 mg)
chaparalu(2 x 1 gram)
a lemon grass olej, natierane zvonka na tu oblast.
Pozor lemon grass olej farbi do hneda.
A samozrejme som zjedol 2 konzervy(300 gramov) Norskej trescej pecienky v trescom oleji v priebehu 10 dni, tj masivnu davku oleja, nie 5 gramov na den
Kvoli tomu zapalu sed.nervu som si objednala z iherbu DHA calamari . Ty odporucas krill,ale ten na SK neposielaju. Cez shipito je dost vysoka cena za dopravu. Zatial si davam cordyceps a zabera spolu s ester C. Tiez sa dopujem trescou pecenou, ale s mierou, bojim sa, ci ten olej nie je tazky na zaludok.
Este k tomu DHA - je to vhodne i pre deti(12 r.) na regeneraciu myelinu pri zapale zrakoveho nervu?
Nemyslim, ze s dostatkom chleba a mikrovlaknin je problem aj z 20 gramami rybacieho oleja, aspon docasne.
DHA je potrebny v tele pri tvoreni myelinu, preto sa odporuca aj tehotnym zenam aby ho brali a dava aj do umelej vyzivy pre babatka.
Stránky Predchádzajúce 1 2
Aby ste mohli prispievať, musíte sa prihlásiť alebo prejsť procesom registrácia.